REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Radži (nuotr. facebook.com)

Šiandien Lietuvoje ypač karšta, todėl dauguma žmonių vyksta atsivėsinti prie vandens telkinių, ieško atgaivos pavėsyje. Tačiau dainininkas Radži surado puikų sprendimo būdą, kaip atsivėsinti tokią karštą dieną.

11

Šiandien Lietuvoje ypač karšta, todėl dauguma žmonių vyksta atsivėsinti prie vandens telkinių, ieško atgaivos pavėsyje. Tačiau dainininkas Radži surado puikų sprendimo būdą, kaip atsivėsinti tokią karštą dieną.

REKLAMA

Socialinėje erdvėje „Facebook“ Radži pasidalijo savo atradimu.

Atlikėjas šiuo metu atostogauja Vokietijoje, kurioje taip pat kepina stipriai saulė. Jis rašo, kad nuo karščio atvėsti jam padeda jo naujas pirkinys. „Nusprendžiau įsigyti nešiojamą ventiliatorių, tikrai geras daiktas“, – džiaugiasi jis.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad Radži šiuo metu vieši Vokietijoje, kurioje laiką leidžia drauge su savo globėja bei jos artimaisiais. Į šią šalį jie išvyko švęsti globėjos  jubiliejaus. 

Liepos 18d. jie paminėjo šią gražią šventę, o su portalu tv3.lt, Radži pasidalijo ir sveikinimu.

Miela Mama, Tu neliūdėk, kad metai bėga. Žinok, kad nieko amžino nėra! Todėl gyvenk, mylėk ir neliūdėk dėl nieko, juk šiandien Tavo šventė, Tavo ši diena! Su gražiu tavo jubiliejumi!

REKLAMA
REKLAMA

Linkim daug, daug sveikatos, geros nuotaikos, ilgų gyvenimo metų ir visada išlikt tokiai gražiai ir jaunai. Mylim tave, Mama“, – šiltais žodžiais dalijasi Radži, o prie sveikinimo prisidėjo ir mamos anūkai bei vaikai.

REKLAMA

„Tai ypatingas žmogus, todėl ir šventė man ypatinga. Esame pas Vidos šeimą Vokietijoje ir visi negalime atsidžiaugti, kad esame drauge – sveiki ir gyvi“, – kalbėjo atlikėjas.

Pasak Radži, jo globėja švenčia apvalią sukaktį, tačiau motyvuodamas, jog nemandagu atskleisti moters amžiaus, R.Aleksandrovičius tikslaus skaičiaus neatskleidė. „Kitaip dar įsižeis. O aš nieko nenorėčiau daryti gyvenime, kad įžeisčiau mamą“, – diplomatiškai šyptelėjo pašnekovas.

Kartu su visa Vidos šeima Radžis leidžia laiką Furstenfeldbruko miestelyje, kuris yra netoli Miuncheno. Čia atlikėjas praleis 2.5 savaitės. Šįvakar visi jubiliejaus proga lankysis restorane, kur užsakyta šventinė vakarienė.

REKLAMA
REKLAMA

Radžis pasakojo, kad kartu su Vidos artimaisiais paruošė ir sveikinimo žodį. Panašų, kokie dažnai skelbiami „Sveikinimų koncerte“.

„Miela mama, Tu neliūdėk, kad metai bėga. Žinok, kad nieko amžino nėra. Todėl gyvenk, mylėk ir neliūdėk dėl nieko. Juk šiandien Tavo šventė, Tavo ši diena. Su gražiu jubiliejumi. Linkime daug sveikatos, geros nuotaikos, ilgų gyvenimo metų ir visada išlikti tokiai jaunai ir gražiai. Mylime Tave, Mama“

Šį sveikinimą pasirašo vaikai Jorinta, Saulius ir Radžis bei Vidos anūkai Lėja, Aurelijus ir Nedas.

R.Aleksandrovičius atskleidė, kad globėjai padovanojo piniginę dovaną. „Manau, tai geriausia išeitis. Kai nesugalvoji, ką tinkamo dovanoti, geriausia įteikti pinigų. Bet jokiais pinigais aš negalėčiau įvertinti Vidos gerumo, kurį ji man dovanoja. Esu dėkingas už visą gyvenimą, likimą, kuris taip pasisuko globėjos šeimos dėka. Aš labai laimingas, kad Vida su mumis sveika, gyva ir laiminga“, – jautrius žodžius V.Minevičienei perdavė atlikėjas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų