REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusiškos vestuvės, bent jau sprendžiant iš daugiausiai peržiūrų sulaukiančių įrašų „YouTube“, pasižymi labai menkai užslėpto seksualumo demonstravimu.

Rusiškos vestuvės, bent jau sprendžiant iš daugiausiai peržiūrų sulaukiančių įrašų „YouTube“, pasižymi labai menkai užslėpto seksualumo demonstravimu.

REKLAMA

Padedant didesniam ar mažesniam alkoholio kiekiui atsipalaidavę rusai mėgsta pasiausti, tuo pradžiugindami internete susirinkusius žiūrovus.

Daugiausiai dėmesio, aišku, sulaukia žaidimai, kuriuose poroms tenka vykdyti įvairias užduotis su seksualine potekste.

„Susprogdinti balioną“

Bene populiariausias ir daugiausiai peržiūrų surenkantis žaidimas, kurio esmė yra labai paprasta: moteris atsistoja priešais vyrą nugara, atsiremia į kėdę, kad išlaikytų pusiausvyrą, o tarp jų yra įkišamas balionas, kurį reikia susprogdinti nenaudojant rankų. Poroms dažniausiai iš pirmo karto tai nepavyksta, žiūrovai krykštauja.

„Ilgiausias bučinys“

Pasirenkamos poros, kurios turi kuo ilgiau vienas nuo kito neatitraukti lūpų. Nugali, savaime suprantama, paskutinė likusi pora.

REKLAMA
REKLAMA

„Skalbimo mašina“

Vyras sėdi ant kėdės, ant kelių jam padedamas popieriaus lapas. Moteris turi atsisėsti ant lapo ir „ritmingais klubo judesiais skalbti“. Popieriaus lapas simbolizuoja naują ir švarų gyvenimo lapą, kurį kažkodėl reikia išskalbti. Ne toks efektingas žaidimas, kaip su balionais – svečiai šiose vestuvėse sėdėjo nuščiuvę.

REKLAMA

„Žiurkėnai ir ola“

Moterys sustoja ratu ir „pasikelia sukneles aukščiau kelių“, o vyrai pagal muziką juda irgi ratu aplink jas. Nustojus groti melodijai pastarieji privalo šokti ant kelių ir „įlįsti į olą“ – tarp arčiausiai stovinčios moters kojų. Vyrų visuomet yra vienu daugiau, todėl kažkuriam „olos“ neužtenka ir jis iškrenta, kartu pasiimdamas vieną iš moterų.

„Citrinos valgymas“

Nieko originalaus čia nėra – merginoms tarp kojų įdedama citrina, o vaikinai turi be rankų ir pašalinių įrankių turi ją suvalgyti.

REKLAMA
REKLAMA

„Lyčių kova“

Moterys vilioja vyrus savo šokiais. Vyrai vilioja taip, kaip moka.

„Karys, meilė, uošvė“

Trys komandos, trys pozos, kaip vyrams reikia pakelti savo moteris. Po šiuo vaizdo įrašu gausu komentarų, kad „kam reikia taip žeminti rusų tautą ir savo moteris“. Reikia pastebėti, kad žaidimui vestuvinės suknelės tikrai netinkamos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų