REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Gintarė Songailė (nuotr. Organizatorių)

Liepos 25-oji svarbi šventė krepšininko Dariaus ir modelio Gintarės Songailų šeimoje. Pora mini linines vestuvių metines.

24

Liepos 25-oji svarbi šventė krepšininko Dariaus ir modelio Gintarės Songailų šeimoje. Pora mini linines vestuvių metines.

REKLAMA

Tiesa, Songailos turi gražią tradiciją, vestuvių metines paminėti kitoje šalyje.

Šį kartą pora iškeliavo į Norvegiją, akimirkomis iš ten Gintarė dalijasi instagramo paskyroje. Švęsdama ypatingą dieną  moteris pasidalijo  jausmingu įrašu.

„Kiekvienais metais, kai pradedame planuoti mūsų vestuvių metinių kelionę ir iškyla klausimas „kur?“, į ji atsakome kitu klausimu: „o kokie buvo tie santuokos metai?“ O jie buvo kalnuoti. Su daug sunkaus ir kantrybės pareikalavusio kopimo į viršų, daug meditacijos akimirkų pasiekus kai kurias kalnų viršūnes, nemažai suklupimų einant kalno papėdėje. Bet visada laikant vienas kitam už rankos. Ir dabar keliaujant tais Norvegijos fiordais ir kalnais, svarbiausia ne tikslas, link kurio einame, o draugystė, kuri eina su mumis“, – gražius žodžius mylimajam skyrė Gintarė.

Portalas tv3.lt primena, kad prieš ketverius metus, liepos 25-ąją, Kaune pora sumainė aukso žiedus.

Prieš metus vestuvių metines žinoma pora nusprendė atšvęsti Škotijoje. Akimirka iš ten Gintarė taip pat pasidalijo savo paskyroje.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvienais metais savo vestuvių metinių proga mes (tik aš ir jis) išvažiuojame į šalį, kurioje nei vienas nesame buvęs. Šiais metais tai Škotija, su savo pilimis, skardžiais, viskiu. O pradėjome ją tyrinėti nuo baro, kur barmenas vilki mielą sijonėlį“, – gerbėjams rašė G. Songailė.

REKLAMA

Mėgstamiausias krepšininkas nuo pat mažumės Gintarei buvo Darius. Ji anksčiau minėjo, kad kiekvieną dieną prieš miegą pabučiuodavo jo plakatą, tačiau merginos svajonės virto realybe – vieną dieną jie susipažino restorane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiekvienais metais, kai pradedame planuoti mūsų vestuvių metinių kelionę ir iškyla klausimas “kur?”, į ji atsakome kitu klausimu: “o kokie buvo tie santuokos metai?”.. O jie buvo kalnuoti. Su daug sunkaus ir kantrybės pareikalavusio kopimo į viršų, daug meditacijos akimirkų pasiekus kai kurias kalnų viršūnes, nemažai suklupimų einant kalno papėdėje.. Bet visada laikant vienas kitam už rankos. Ir dabar keliaujant tais Norvegijos fiordais ir kalnais, svarbiausia ne tikslas, link kurio einame, o draugystė, kuri eina su mumis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų