REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Whitney Houston, Paul Walker, Amy Winehouse (tv3.lt fotomontažas)

Per pastarąjį dešimtmetį pramogų pasaulio padangę sudrebino ne viena skaudi žinia apie garsių žmonių mirtis. Ir nors daugeliui belieka tik spėlioti, kas galėjo lemti mylimo atlikėjo, aktoriaus ar dainininkės mirtį, skrodimo protokolai dažnai atsako į dalį klausimų, kuriems nerandama atsakymų.

11

Per pastarąjį dešimtmetį pramogų pasaulio padangę sudrebino ne viena skaudi žinia apie garsių žmonių mirtis. Ir nors daugeliui belieka tik spėlioti, kas galėjo lemti mylimo atlikėjo, aktoriaus ar dainininkės mirtį, skrodimo protokolai dažnai atsako į dalį klausimų, kuriems nerandama atsakymų.

REKLAMA

Tyrėjų išvados yra patikimiausias būdas atskirti faktus nuo įvairių spėlionių bei gandų, tačiau kartais jos būna visiškai netikėtos ir gąsdinančios.

 

Portalas Nickiswift.com pateikė jaudinančias ir ne vieną gąsdinančias išvadas apie kelių garsių pramogų pasaulio žvaigždžių mirtį. Pasirodo, kad ne vieno jų mirties išvadose paminėti dalykai, apie kuriuos nenutuokė daugelis.

Paulas Walkeris

Filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė Paulas Walkeris savo išvaizda bei aktorystės gebėjimais viliojo ne vieną moterį. Bene seksualiausiu aktoriumi ne kartą rinktas P. Walkeris tragiškai žuvo 2013-aisiais. Jo mirtis sukrėtė Holivudą bei aktoriaus gerbėjus, artimuosius.

REKLAMA
REKLAMA

Ironiška, bet lenktynių filmų žvaigždė mirė automobilio avarijoje – beveik 160 kilometrų per valandą greičiu skriejęs „Porsche Carrera GT“ beveik perlūžo pusiau ir paskendo liepsnose. Eismo įvykio metu iškart žuvo P. Walkeris ir automobilį vairavęs Rogeris Rodasas.

REKLAMA

Kino žvaigždės skrodimas parodė, kad keleivio vietoje sėdėjęs aktorius patyrė daugybę labai rimtų sužalojimų – buvo paveiktos jo smegenys. Skelbiama, kad aktorius buvo rastas „gynybos pozicijoje“ – tokioje, kokioje dažnai būna boksininkai. Būtent P. Walkerio mirties byloje nurodoma, kad pagrindinė priežastis – „daugybė traumų ir šiluminių sužeidimų poveikis“. Skrodimo protokole rašoma, kad aktoriui lūžo žandikaulis, dubuo, raktikaulis. Negana to, užsidegus automobiliui taip smarkiai apdegė jo kūnas, jog nė vienas organas netiko donorystei.

REKLAMA
REKLAMA

Amy Winehouse

Muzikos pasaulį 2003-aisiais ir 2006-aisiais sudrebinusi atlikėja Amy Winehouse staigiai įsiveržė į jį, bet lygiai taip pat staigiai iš jo ir dingo. Hitų „Rehab“, „Back to Black“, „You Know I‘m No Good“ bei kitų atlikėjai buvo prognozuojama svaiginanti šlovė, tačiau ji ne kartą buvo perspėta, kad pati gali sugriauti savo gyvenimą. Būtent taip ir nutiko – atlikėjos karjera šovė į aukštumas, tačiau jos asmeninis gyvenimas nusirito labai žemai.

Talentingoji Amy kovojo su anoreksija – dar būdama paaugle ji pasakojo, kad nėra patenkinta savo kūnu, todėl tiesiog pradėjo badauti. Garsenybė taip sulyso, jog ne vieną savo gerbėją išgąsdino. Visgi kova su maistu buvo ne vienintelė jos kova – Amy taip pat svaiginosi alkoholiu bei narkotikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad atlikėja tikrai puikiai suvokė, kur ją veda toks gyvenimas. Jos asmeninis gydytojas ne kartą sakė, kad tokie alkoholio kiekiai jauną merginą (Amy mirė vos 27-erių) veda į „staigios mirties glėbį“.

Iki mirties likus keliems mėnesiams Amy gėrė tiek, jog ją ištiko koma. Merginai pavyko atsitiesti, tačiau ji po kelių mėnesių buvo rasta negyva savo bute, 2011-ųjų liepos 23-iąją. Ją rado lovoje, o šalia jos – tris tuščius degtinės butelius. Žiniasklaidos teigimu, jos kraujo decilitrui teko 416 miligramų alkoholio – to pakako, kad ji panirtų į komą ir nustotų kvėpuoti.

Ašarojantys gerbėjai prie dainininkės namų nešė ne tik gėles bei nuotraukas su mylimos atlikėjos atvaizdu, bet taip pat ir alkoholio butelius.

REKLAMA

Užsienio portalų šaltinių teigimų, Amy lemtingąjį vakarą užsisakė tikrą mirties rinkinį – heroino, kokaino, ketamino ir ekstazio. Amy kaimynai tvirtino, jog paskutinę naktį ji užsidarė savo namuose, kur grojo būgnais. Atrodė, kad juose vyksta trankus vakarėlis, tačiau atlikėja linksminosi viena.

Dieną iki dukros mirties su ja susitiko ir mama Janis – moteris portalui „Daily Mail“ tiesiai išrėžė, ką galvojo: „Kada ji išeis, man atrodė, tik laiko klausimas. Aš su tuo buvau susitaikiusi. Nemaniau, kad tas laikas bus toks trumpas... Man buvo toks jausmas, kad ji visa savo esybe jau nebebuvo čia. Ji atsisveikindama pasakė, kad labai mane myli. Šiuos žodžius prisiminsiu amžinai“, - teigė atlikėjos mama.

REKLAMA

Whitney Houston

Prabėgus vos metams po Amy Winehouse netekties, pramogų pasaulį sudrebino dar viena baisi žinia – „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse viešbučio kambaryje buvo rasta negyva Whitney Houston.

Tokia atlikėjos ir aktorės mirtis ne vienam buvo netikėta – viešbutyje, kuriame jau nuo ryto turėjo būti pakili nuotaika bei pasiruošimas bene didžiausiam metų renginiui, tvyrojo panika ir liejosi skaudžios ašaros.

48-erių hito „I Will Always Love You“ atlikėja W. Houston buvo rasta viešbučio kambario vonioje – ją rado apsauginis. Atlikėją dar buvo bandoma atgaivinti, tačiau nesėkmingai – buvo konstatuota jos mirtis.

Whitney gyvenimo biografija buvo išties įspūdinga – moteris pelnė dešimtis įvairių apdovanojimų, įrašė dainų su garsiausiais pasaulio atlikėjais, tačiau prisipažino, kad vartojo narkotikus. Būtent W. Houston minėjo, kad kvaišalais ji susidomėjo nesėkminguose santykiuose su Bobby Brownu, kuris ne kartą pakėlė prieš ją ranką.

Anksčiau B. Brownas buvo labai talentingas ir garsus ritmenbliuzo atlikėjas, tačiau jo šlovę nustelbė tokie epitetai, kaip „narkomanas“, „mušeika“, „nusikaltėlis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų