REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Gerda Žemaitė (tv3.lt fotomontažas)

Balandžio pradžioje „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė su mylimuoju Andriumi sulaukė šeimos pagausėjimo – porai gimė sūnus, kurį jiedu pavadino Nikolu.

27

Balandžio pradžioje „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė su mylimuoju Andriumi sulaukė šeimos pagausėjimo – porai gimė sūnus, kurį jiedu pavadino Nikolu.

REKLAMA

Visgi moteris ne vieną savo sekėją socialinėje erdvėje nustebino ir tuo, jog po gimdymo praėjus vos keliems mėnesiams ji yra nepriekaištingos figūros.

tv3.lt pasiteiravo „TV Pagalbos“ žvaigždės apie tirpstančius kilogramus bei paprašė moters pasidalinti patarimais.

Gerda, stebint jus iš šalies, atrodo, kad tikrai labai greitai grįžote į tokį kūną, kokį turėjote prieš nėštumą. Kokių veiksmų ėmėtės? Nuo ko pradėjote?

Aš nesu dar grįžusi į save, likę 3 kilogramai, kurie užstrigo, atrodo, daryk, ką nori (juokiasi). Iki nėštumo svėriau 58 kilogramus, o dabar 61 kilogramą. Darau tai, ką ir visos moterys, svarbiausia, stebiu savo mitybą: galima eiti į masažus kiek tik nori, tačiau, jei valgysi bet ką, rezultatų nebus.

REKLAMA
REKLAMA

Išbandžiau protarpinį badavimą – 16 valandų nevalgau, 8 valgau. Man šis būdas visai patiko, kilogramai pajudėjo, pradėjo tirpti.

Buvo atsiradę ir celiulito, kurio niekuomet neturėjau, todėl pradėjau eiti į vakuuminius masažus. Taip, jie skausmingi, bet reikia pakentėti, o ko mes, moterys, nepadarome dėl kūno. Grįžau į sportą, nors daktarai leido tik po pusės metų, bet grįžau jau po 2 mėnesių. Mano trenerė Sonata labai atsakinga, sužiūri, kad viską saugiai atlikčiau. Mes atsargiai, po truputį, bet stiprėju su kiekviena diena.

REKLAMA

Kitos mamos teisinasi, kad gimus vaikui nebeturi laiko. Kaip jūs viską suspėjate?

Man labai pasisekė, kad mano vyrui vasarą yra atostogos, nėra projektų, todėl jis mielai pabūdavo su Nikolu, o mane mielai išleisdavo ir į sportą, ir į masažus. Pačiai buvo labai smagu ištrūkti ir pabėgti nuo buvimo tarp keturių sienų. Mes taip gerai pasiskirstėme, tad norint išeičių galima susikurti labai daug. O jei nėra su kuo palikti mažylio, mamos gali lankyti mankštas su vaikais, baseiną. Čia yra moters valios ir pastangų dėka, jei ji nori – ims ir susigrąžins tas prarastas formas.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu? Ar dabar sulaukiate komplimentų?

Priaugau 19 kilogramų, bet per 3 mėnesius numečiau 16 kilogramų. Draugės stebisi, netiki, kaip man taip greitai pavyko, tačiau mano sesę kaip tik labiau nustebino tai, kaip aš sugebėjau priaugti 19 kilogramų. Ji prisižiūrėjo mitybą, iškart po gimdymo į savo džinsus tilpo, o aš, priešingai, labai norėjau skanaus maisto. Mano nėštumo metu buvo labai didelis pilvas, aišku, pastambėjo klubai, kurie dar negrįžę į vietą, bet viskam reikia laiko. Aš nesuku sau galvos dėl tų kelių kilogramų ar centimetrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų