REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Marijus Mikutavičius, Saulius Urbonavičius, Justė Arlauskaitė, Saulius Prūsaitis (nuotr. Vido Černiausko)

Naujasis TV3 televizijos „X faktoriaus“ sezonas į eterį grįš su trenksmu. Septintojo šou sezono scena atsiveria ir iki šiol apie dalyvavimą projekte tik svajojusiems – nuo šiol dalyvauti „X faktoriuje“ gali visi, sulaukę 12 metų. „Nauja jaunų žvaigždžių karta“ – su tokiu šūkiu muzikinis šou žengia į naują sezoną.

26

Naujasis TV3 televizijos „X faktoriaus“ sezonas į eterį grįš su trenksmu. Septintojo šou sezono scena atsiveria ir iki šiol apie dalyvavimą projekte tik svajojusiems – nuo šiol dalyvauti „X faktoriuje“ gali visi, sulaukę 12 metų. „Nauja jaunų žvaigždžių karta“ – su tokiu šūkiu muzikinis šou žengia į naują sezoną.

REKLAMA

Tiesa, norintiems tapti žvaigžde ir savo talentu sužavėti visą Lietuvą, talkins ir gerai žinoma bei profesionali komisija – Justė Arlauskaitė-Jazzu, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Saulius Urbonavičius-Samas.

Muzikos pasaulio ir šou biznio vilkai – taip galima apibūdinti jau ne pirmus metus įspūdingus pasirodymus bei milžinišką žinių bagažą turinčius „X faktoriaus“ teisėjus.

Visai neseniai televizijos projekto komanda filmavosi naujo sezono anonse, tad tv3.lt pasiteiravo, kokios teisėjų nuotaikos prieš artėjančią talentų medžioklę.

REKLAMA
REKLAMA

Samas neslepia džiaugsmo 

Saulius Urbonavičius-Samas džiaugėsi, jog septintasis „X faktoriaus“ sezonas pateiks visą puokštę staigmenų: „Jau anksčiau sulaukdavome įvairių prašymų ir replikų, kad būtų leista dalyvauti ir jaunesniems dalyviams, todėl šiemet pakeitėme projekto taisykles ir leidome savo vokalus parodyti jau 12-mečiams. Džiugu, kad bus kuo pakeisti senąją kartą, auga tikrai talentingas jaunimas“, – kalbėjo jis.

REKLAMA

Samas taip pat pridūrė, jog Lietuva – itin talentinga ir daininga šalis: „Mes esame dainininkų šalis – juk ne be reikalo perversimas ir kilo su dainomis, su tautos dainiais. Atrodo, kad jau septintasis „X faktoriaus“ sezonas ir gal tų gerai dainuojančių turėtų liktų vis mažiau, tačiau tikrai ne... Jų tiek daug ir visi tokie talentingi! Aš apšalęs“, – kalbėjo Samas.

Jazzu atskleidė, kokia ji mokytoja

Justė Arlauskaitė-Jazzu minėjo, kad kiekvieni metai jai pateikia siurprizą, tačiau šiemet ji liko dar labiau nustebinta.

„Jau po kiekvieno sezono atrodo, jog tokio gero šou daugiau nebebus niekada... Ir tas jausmas tęsiasi iki tol, kol neprasideda naujas sezonas. Šį kartą sulaukėme labai daug asmenybių ir savo kūryba gyvenančių žmonių – tai žmonės, kurie yra potencialai tapti žvaigždėmis ir stebinti Lietuvą bei pasaulį“, – sakė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja negalėjo atsidžiaugti, jog ir septintajame sezone, kaip ir prieš tai buvusiuose, savo talentą parodė daugybė žmonių.

„Šiemet buvo labai daug išskirtinių, drąsių, savitų žmonių. Jau dabar nekantrauju, kol žiūrovai išvys, kiek daug talentingų žmonių mes turime čia, Lietuvoje. Jau dabar man aišku, kad visos komandos bus labai stiprios, o aš, savo ruožtu, kaip ir kiekvienais metais stengsiuosi į kiekvieną komandos narį atsižvelgti individualiai, atskleisti jo stipriąsias puses, o silpniausias – tobulinti“, – tvirtino dainininkė.

Justė taip pat neslėpė, kokia mokytoja ji yra. Kaip pati ji sako, su ja lengva nėra, tačiau rezultatų galima pasiekti išties įspūdingų: „Aš esu griežta, daug reikalaujanti, bet tuo pačiu nemėgstu ir riboti žmonių. Manau, kad turiu gebėjimą atskleisti žmogaus esmę, muzikinę prigimtį, todėl ir esu čia, „X faktoriuje“, – šyptelėjo Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Marijus ir Saulius davė patarimų

Marijus Mikutavičius nusijuokė: „Nesiparinkite“, – sakė jis. Pasak Marijaus, ant scenos užlipę jaunuoliai turėtų mažiau sukti galvą apie tai, ką kiti pagalvos ar kaip reaguos aplinkiniai.

„Ateikite ir atiduokite save 100 procentų. Aš pats, jei mano jaunystėje būtų buvęs toks projektas, tikrai būčiau jame dalyvavęs“, – kalbėjo atlikėjas.

Saulius Prūsaitis tvirtino, jog kiekvienam atlikėjui – nesvarbu, ar jis dar tik pradedantysis, ar jau scenos vilkas – labai svarbu išlaikyti balansą ir atrasti laiką ramybei.

„Labai svarbu gerai pavalgyti, pailsėti ir nepersidirbti. Mano šeima irgi žino, kad kartais man reikia patylėti, pailsėti, tačiau po koncertų būnu tokios geros nuotaikos pasikrovęs, kad dar ir namais pasirūpinu, nulekiu į parduotuvę“, – juokėsi jis.

Naujausias „X faktoriaus“ sezonas – tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų