REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Lewis Hamilton (tv3.lt fotomontažas)

Lenktynininkas Lewisas Hamiltonas sėkmingai skina vieną pergalę po kitos. Jaunas vaikinas vis dažniau vadinamas dar vienu „Formulė-1“ lenktynių M. Schumacheriu, tačiau jo gyvenimas yra kur kas spalvingesnis.

20

Lenktynininkas Lewisas Hamiltonas sėkmingai skina vieną pergalę po kitos. Jaunas vaikinas vis dažniau vadinamas dar vienu „Formulė-1“ lenktynių M. Schumacheriu, tačiau jo gyvenimas yra kur kas spalvingesnis.

REKLAMA

Simpatiškas 34-erių britų lenktynininkas savo karjerą pradėjo kartodrome, kuriame važinėjo kartingais ir sėkmingai nukeliavo iki F1 aukštumų.

 

L. Hamiltonas debiutavo 2007-aisiais F1 sezone, ne kartą lipo ant podiumo ir nušluostė nosį lenktynių senbuviams. Pirmasis jo sezonas baigėsi kiek kitaip nei jis būtų norėjęs – ilgą laiką pirmąją poziciją išlaikęs L. Hamiltonas padarė avariją, išlėkė iš trasos, o, galiausiai, sugedo jo bolidas, todėl turėjo tenkintis antra vieta.

Iki 2012-ųjų Lewisas lenktyniavo su „McLaren“ ekipa, tačiau vėliau pasirašė kontraktą su „Mercedes Grand Prix“ klubu. Jis yra pirmasis juodaodis lenktynininkas F1 istorijoje, kurio turtas vertinamas beveik 260 mln. eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Suviliojo ne vieną

L. Hamiltonas ne kartą buvo tituluojamas ir pačiu seksualiausiu sportininku – tamsiaodis vyras savo žavesiu suviliojo ne vieną garsią moterį, kuri susiejo savo gyvenimą su juo.

REKLAMA

Kai L. Hamiltonas užsiiminėjo kartingų sportu, jis susitikinėjo su brite Lloyd. Pora kartu praleido pusę metų, tačiau dėl atstumo nusprendė skirtis.

Kiek vėliau gražuolis suviliojo verslininko iš Kinijos dukrą Jodie Ma, su kuria susitikinėjo ketverius metus. Jų santykiai baigėsi 2007-aisiais. „Vienintelė problema yra ta, jog mano darbas neleidžia mums praleisti laiko kartu“, – sakė jis.

Po dar vienų nutrūkusių santykių Lewisas nėrė į draugystę su „McLaren“ vadovo dukra Lotta Nakyva. Suomijos modelis garsaus lenktynininko meile nesidžiaugė ilgai – jie išbuvo vos kelis mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

Lewisas taip pat trumpai susitikinėjo ir su „Miss Pasaulis“ nugalėtoja Vivian Burkhardt. Deja, bet poros santykiai taip pat labai greitai nutrūko.

Po Vivian į lenktynininko gyvenimą atėjo moteris, su kuria jie buvo laikomi tobula pora. Tai – Nicole Scherzinger. Septynerius metus kartu praleidę Nicole ir Lewisas išsiskyrė 2016-aisiais ir tuo nustebino ne vieną.

„Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Pamačiau Nicole ir negalėjau jai atsispirti, tačiau mano pirmąja meile visuomet liks mano automobiliai“, – kalbėjęs yra jis.

Po skyrybų su Nicole netrūko kalbų, kad Lewisas pabėgo pas kitą žavią moterį – Rihanna. Pora laiką leido Barbadose, smaginosi vakarėliuose, tačiau tvirtino, kad jie – tik draugai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiek vėliau Lewisas laiką leido su Rita Ora, tačiau jie kartu praleido irgi vos kelis mėnesius. Lygiai taip pat, kaip ir su modeliu Barbara Palvin bei Winnie Harlow.

Kad seksualios ir pramogų pasaulyje dirbančios moterys yra apsupusios garsų vyrų – akivaizdu. Lewisas poruojamas ir su Nicki Minaj, ir 14 metų jaunesne Sofia Richie, Zahra Elise, Veronica Valle bei daugeliu kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų