REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Ineta Stasiulytė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Vos prieš kelias dienas tarp žinomų Lietuvos žmonių itin išpopuliarėjo programėlė „FaceApp“, kuri leidžia pakoreguoti veidą būtent taip, kaip norite.

26

Vos prieš kelias dienas tarp žinomų Lietuvos žmonių itin išpopuliarėjo programėlė „FaceApp“, kuri leidžia pakoreguoti veidą būtent taip, kaip norite.

REKLAMA

Holivudinė šypsena, nepriekaištingas makiažas ar netgi tai, kaip atrodysite ateityje – ši programėlė parodo viską.

Tiesa, labiausiai žinomus žmones sudomino pastaroji, „senėjimo“ funkcija – visi ėmė žiūrėti, kaip atrodys po kelių dešimtmečių.

Šios progos nepraleido ir Viena garsiausių Lietuvos aktorių – Ineta Stasiulytė socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo šmaikščia nuotrauka, kurioje jis vos atpažįstama.

„Senatvė. Geresnė aktualija nei botulinai. Norėčiau sulaukti 100 metų ir viską pamatyti per tuos metus. Tikiu, kad kūnas pavirsta į dulkes, o siela keliauja tolyn. Juk būna, kad susitinkame naują žmogų ir jaučiame begalinį artumą vienas kitam, buvom juk susitikę. O kad neprisimenam tai ne įrodymas, kad to nebuvo“, – po nuotrauka samprotavo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Nuolat švytinti, visuomet energinga bei gyvenime humoro nestokojanti I. Stasiulytė anksčiau yra pasakojusi, kad nuo pat vaikystės žinojo, jog jos kelias veda būtent į sceną. Įvairių projektų besiimančiai aktorei, atrodo, sekasi viskas.

REKLAMA

Tačiau, moteris atskleidė, kad meistriškai įsikūnyti į personažus visai nėra paprasta, tai reikalauja daug pastangų ir drąsos. „Buvo diena, kai ir verkiau. Galvojau, siaubas – aš žinau, kiek tai reikalauja pastangų ir taip palengvėtų, jeigu pasakyčiau ne“, – savo prisiminimais dalijosi aktorė. Nors Ineta pasirinko aktorės kelią, ilgai didele aistra buvęs šokis liko jos svajonė.

Sulaukusi lemtingo pasiūlymo dalyvauti televizijos projekte „Šok su manim“, aktorė projekte ne tik išpildė užmirštą norą, bet ir surado meilę – su partneriu Deividu žinoma moteris jau skaičiuoja aštuoneris draugystės metus. „Mūsų šokių statyme nė kiek romantikos nebuvo. Duris trankėm ir buvo košmaras“, – apie santykių pradžią atviravo aktorė. Net besilaukdama 8-ame mėnesyje ji vedė renginius, filmavosi laidose, reklamose ir net kito filme. Visgi, spalio mėnesį pasaulį išvydusi jos ir mylimojo Deivido dukrelė Frėja privertė Inetą kiek sulėtinti gyvenimo tempą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senatvė.Geresnė aktualija nei botulinai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų