REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Oksana ir Simas Jasaičiai (nuotr. Instagram)

Pastarieji metai Oksanos ir Simo Jasaičių šeimoje buvo išties sudėtingi. Porą buvo ištikusi santykių krizė, kuri vos neprivertė išsiskirti. Tuo metu pora viešai dalijosi išgyvenimais, pykosi ir kaltino vienas kitą neištikimybe.

20

Pastarieji metai Oksanos ir Simo Jasaičių šeimoje buvo išties sudėtingi. Porą buvo ištikusi santykių krizė, kuri vos neprivertė išsiskirti. Tuo metu pora viešai dalijosi išgyvenimais, pykosi ir kaltino vienas kitą neištikimybe.

REKLAMA

Tačiau laikas užgydė visas žaizdas, pora atsitiesė ir susitaikė, o šiandien jie atrodo neišskiriami.

Asmeninio gyvenimo akimirkomis socialiniuose tinkluose mėgstanti dalytis Oksana Pikul-Jasaitienė kartu su Simu liepos 19-ąją šventė ypatingą šventę. Pora santuokoje kartu jau šešerius metus.

Moteris pasidalijo gražia šeimos nuotrauka, kurioje pora pozuoja kartu su judviejų sūnumi Dominyku.

„Šešeri santuokos metai! Pilni išgyventų daugybės jausmų. Kartu mes stipresni, kartu mes šeima, kurios labai reikia sūneliui ir mums...Klysti žmogiška...Bet labai stipru atleisti ir mylėti kas sukurta.Ir nesvarbu ką kalbės aplinka, tikime santuoka, ramybe ir šeima“, – džiaugėsi Oksana.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš metus plačiai žiniasklaidoje nuskambėjusi Oksanos Pikul ir jos vyro Simo Jasaičio santykių drama buvo vienas sunkiausių išbandytų Oksanos gyvenime. Tačiau šiandien moteris pasipuošusi plačia šypsena ir tikina, kad 2019 metus pradėjo būdama laiminga, rami ir itin savimi patenkinta.

REKLAMA

„Nebūna namų be dūmų ir daugelis šeimų patiria vienokių ar kitokių sunkumų. Pas mus jie buvo pakankamai stiprūs dėl viešumo, tačiau tai kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais“, – laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo žinoma moteris.

Atsidūrus ant skyrybų slenksčio nepalūžti sunku, tačiau Oksana stiprybės šaltiniu tapo sūnus, mama ir artimiausi draugai, kurie nenusisuko dėl visuomenėje sklandančių gandų ir apkalbų.

„Per šį laiką žmonės labai stipriai atsisijojo. Kuomet esi laimingas ir sėkmingas, tave supa daug žmonių, bet kuomet tau yra sunku, lieka tik patys artimiausi, kuriems rūpi tu, o ne tavo įvaizdis visuomenėje“, – apie gyvenimo vingius kaip niekad atvirai kalbėjo O. Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

Populiarumas, anot vienos žinomiausių Lietuvos moterų, turi ne tik savų privalumą, bet ir savo kainą, tačiau per daugelį viešumo metų Oksana tikina išmokusi nebereaguoti į komentarus ir užtikrintai eiti savo keliu.

„Labai dažnai spauda pakiša koją pildama žibalą į ugnį, todėl nuo šiol kaip norėsiu, taip gyvensiu. Norėsiu gyvensiu, norėsiu skirsiuosi. Kaip norėsiu, taip elgsiuosi, bet apie tai žinos tik tai mano artimieji ir aš“, – laidoje kalbėjo Oksana.

Nepaisant visų patirtų išgyvenimų, skandalų ir apkalbų, Oksana tikina, jog šiandien yra laiminga, bet pripažįsta – jos gyvenimas iš tiesų dažnai primena televizijos serialą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš kartais žvilgteliu į tą ramų, standartinį kitų žmonių gyvenimą ir suprantu, kad tai yra absoliučiai ne man. Man kaip oro reikia aštresnės emocijos, veiksmo, kuris mane motyvuotų, stimuliuotų eiti į priekį“, – teigė Oksana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 santuokos metai! Pilni išgyventų daugybės jausmų. Kartu mes stipresni, kartu mes šeima, kurios labai reikia sūneliui ir mums...Klysti žmogiška...Bet labai stipru atleisti ir mylėti kas sukurta.Ir nesvarbu ką kalbės aplinka, tikim santuoka, ramybe ir šeima ❤️Su!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų