REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
„Kūrybos podiumas“ (nuotr. JurArt)

Po metų pertraukos kūrybos, mados ir grožio renginys „Kūrybos podiumas“ vėl džiugino savo gerbėjus. Šįkart išskirtinėje aplinkoje – Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sode. Vienoje gražiausių Kauno vietų penktadienį susirinkusiems kauniečiams ir miesto svečiams buvo pristatytos aštuonios drabužių bei aksesuarų kūrėjų kolekcijos.

31

Po metų pertraukos kūrybos, mados ir grožio renginys „Kūrybos podiumas“ vėl džiugino savo gerbėjus. Šįkart išskirtinėje aplinkoje – Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sode. Vienoje gražiausių Kauno vietų penktadienį susirinkusiems kauniečiams ir miesto svečiams buvo pristatytos aštuonios drabužių bei aksesuarų kūrėjų kolekcijos.

REKLAMA

Tarp demonstravusiųjų tai, kuo mados tendencijų įkvėpėjai nori pasidalinti su neabejingaisiais jų įžvalgoms, galima buvo išvysti ir ne vieną žinomą veidą – aktorę Sandrą Daukšaitę – Petrulėnę, dainininkes Ingridą Kazlauskaitę iir Viktoriją Vaaičaitę. Daugiausiai aplodismentų sulaukė buvusi televizijos gelbėtoja, aktorė Neringa Mažeikienė. Ji tapo itin ryškios, žaismingos, jaunatviškos ir savo išpildymu ypatingos kolekcijos pagrindiniu modeliu. N. Mažeikienė, kaip ir dar 17 dailiosios lyties atstovių, pristatė naujausius „Rigonda Style“ darbus, rašo pranešime spaudai.

„Ji savo kūrinius vadina meiliu žodžiu - „užmestukais“. Galbūt todėl, kad į kiekvieną jų sudėta daugybė jausmo, kruopštumo, gerų palinkėjimų, grožio. Tai – rankų darbo kūrybos šedevrai, dekoruoti Swarovski kristalais, perlais ir plunksnomis, tačiau stebinantis savo universalumu: galintis tapti ir kokteilių vakarui skirtos aprangos akcentu, ir derėti prie mylimų džinsų“, - apie sesės Rigondos Užpalevičienės publikos dėmesiui pateiktus darbus sakė N. Mažeikienė.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio vakarą ji žibėjo ir papuošalų, kuriuos kuria vyriausioji sesė Iveta, dėka.

„Labai džiaugiuosi už savo seses, kad yra laimingos, atradusios save. Be galo smagu, kad visame kūrybos procese galime dalyvauti visos trys, kad mus tai jungia ir dar labiau suartina sesių ryšį“, - jausmais dalinosi pašnekovė.

REKLAMA

Ji su šypsena pridūrė – kas šeimoje turi talentą ir kūrybinę gyslelę, buvo aišku nuo pradžių.

„Dar mokykloje iš darbų mokytojos sulaukdavau priekaištų, kad nesu tokia stropi rankdarbiuose, kaip mano sesės. Visi mes skirtingi ir tuo įdomūs. Iš tiesų rankdarbiai man nerūpėjo, pirmenybę teikdavau kitiems dalykams“, - atviravo N. Mažeikienė.

Anot žinomos moters, rankų darbo papuošalai pas ją garderobe atsirado tik tada, kai sesuo Iveta pradėjo juos kurti. „Nes jie buvo ypatingi ir mane sužavėjo. Apskritai kas liečia papuošalus esu minimalistė, jais puošiuosi tik tam tikromis progomis. Kaip sakoma, kai viduje pilnatvė tiek nedaug reikia!, - sakė N. Mažeikienė, - O Rigondos kurti rūbai yra nuostabūs - kiekviena moteris gali sau atrasti tinkamą ir pasijausti vakaro karaliene. Taigi savo sesių dėka šis jausmas ir man nėra svetimas (šypsosi). Kaskart eidama podiumu suprantu, kad nieko nėra šiaip sau ir ne veltui nuo 13 metų lankiau modelių mokyklas, kur mokiausi grakštaus vaikščiojimo podiumu bei pozavimo meno. Abi sesės manimi pasitiki ir patiki pristatyti savo naujausius bei įspūdingiausius kūrinius, jaučiamės viena kitą papildžiusios“.

REKLAMA
REKLAMA

Dėmesio sulaukė ir „Kūrybos podiumo“ vakarui sukurtos ir „Rigonda style“ gėlių kompozicijos, gimusios būtent drabužių dizainerės Rigondos rankose. „Kurti gėlių puokštes, kurios jas reginčiuosius džiugintų ne vieną dieną, sena mano svajonė, o šįvakar – jos debiutas“, - sakė autorė.

Renginyje savo kolekcijas pristatė ir Giedrė Sunklodaitė, Odeta Motiejūnaitė, Romarika Pikelienė, Jolanta Serbentaitė, Iveta Norbutaitė („Ivetos aksesuarai“), prekių ženklų „Nadin Smo Design“, „EliMile“, „AteNora Accessories“, „AurimDesign“ ir „Cukraus vata“ kūrėjos. Kai kurios dizainerės susivienijo ir pristatė jungtines drabužių ir aksesuarų kolekcijas.

Šiemet „Kūrybos podiumas“ tapo unikalaus kasmetinio botanikos sode organizuojamo renginio „Kvapų naktis“, pritraukiančio tūkstančius svečių, dalimi. Gerą pusdienį dalyvavę botanikos sodo siūlomose ekskursijose, paskaitose, edukacinėse programose ir kitose atrakcijose, pasigrožėję išpuoselėtais gėlynais, vakare lankytojai mėgavosi „Kūrybos podiumo“ parengta programa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų