REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Zachary Williamsas, Robinas Williamsas (nuotr. Vida Press)

Praėjo beveik penkeri metai nuo vieno garsiausių pasaulio komikų, Robino Williamso mirties. Ilgai aktoriaus šeima apie netektį negalėjo kalbėti.

15

Praėjo beveik penkeri metai nuo vieno garsiausių pasaulio komikų, Robino Williamso mirties. Ilgai aktoriaus šeima apie netektį negalėjo kalbėti.

REKLAMA

Neseniai televizijos laidoje „Good Morning Britain“ aktoriaus sūnus Zachary Williamsas prisipažino, kad tėvo jam labai trūksta ir yra vis dar draskomas netekties skausmo.

Vyras pasakojo, kad dalytis tėvu su visu pasauliu buvo labai sunku. Ypač tada, kai Robino emocinė būklė buvo labai prasta, jis vis vien stengėsi tai nuslėpti ir elgtis profesionaliai.

Zachary pasakojo, kad šeima išbandė kone viską: „Buvo neįmanoma, paskutiniuosius metus jis visiškai užsidarė savyje ir nesidalijo išgyvenimais net su pačiais artimiausiais žmonėmis.“

Pasak vyro, sunkiausia buvo gedėti, žmonėms rūpėjo aktoriaus mirties detalės, jo liga. Galiausiai ėmė sklisti išgalvoti gandai ir pasakojimai, kurie teršė tėvo atminimą.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš metus į viešumą iškilo žinia, kad 63 metų aktorius pasirinko tokią lemtį ne tik dėl depresijos, kaip buvo kalbama anksčiau. Jo gyvenimą apsunkino ir dar kita liga, dėl kurios vyras nebegalėjo kentėti.

REKLAMA

Knygoje, kurioje buvo aptariamos paskutiniosios aktoriaus gyvenimo dienos minima, kad pastarasis sirgo itin sunkia ir greitai pasireiškusia alzhaimerio forma. Kadangi nuo šios ligos vaistų nėra, aktorius patyrė ne tik asmenybės pokyčius, depresiją, kūno judesių nevalingumą, bet ir atminties sutrikimus. Jis paprasčiausiai nebegalėjo dirbti.

„Jis verkdavo mano rankose kiekvieną dieną. Tai buvo siaubinga. Labai siaubinga. Jis sakė, kad daugiau nebegali taip gyventi, sakė, kad nieko nebepažįsta, nebemoka būti juokingas“, – darbą su aktoriumi prisiminė vizažistė.

REKLAMA
REKLAMA

Liga pavogė iš Robino jo talentą, protą ir asmenybę. Simptomų greitai vis daugėjo, o aktoriaus savijauta blogėjo. Jo rankos ėmė drebėti, jis neatsimindavo nei savo žodžių, nei žmonių, su kuriais dirba.

„Niekada nemačiau jo tokio išsigandusio. Jis buvo tiesmukiškiausias komikas ir menininkas, kurį esu sutikęs. O vėliau pamačiau tik labai išsigandusį žmogų“, – pasakojo jo geras draugas Billy Crystalas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų