REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Pop Ladies – Natalija Bunkė, Nijolė Pareigytė, Liepa Norkevičienė (nuotr. fotodiena/Justino Auškelio)

Vilnius-Palanga – tokiu maršrutu kiekvieną savaitgalį kursuoja tikrai ne vienas garsių šalies dainininkų ekipažas. Ne išimtis ir atlikėja Natalija Bunkė, šiuo metu išgyvenanti dar vieną savo karjeros pakilimą.

15

Vilnius-Palanga – tokiu maršrutu kiekvieną savaitgalį kursuoja tikrai ne vienas garsių šalies dainininkų ekipažas. Ne išimtis ir atlikėja Natalija Bunkė, šiuo metu išgyvenanti dar vieną savo karjeros pakilimą.

REKLAMA

Pagrindinėje Palangos – Basanavičiaus gatvėje – sutikta Natalija vieną vakarą koncertavo kartu su grupe „Pop Ladies“. Prie Natalijos prisijungė ir Liepa Norkevičienė bei Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Visgi ne vienas akylesnis moterų grupės gerbėjas pastebėjo, kad šį kartą scenoje trūko Katažinos Zvonkuvienės. Natalija tvirtino, jog scenos partnerei ne visuomet pavyksta atvykti iš Vilniaus, todėl yra planas „B“.

„Grupė „Pop Ladies“ iš principo yra populiarių, dainuojančių merginų grupė. Nijolė vis karts nuo karto prisijungia, pavaduoja. Katažinai toloka važinėti į Palangą – juk dvynukai, daug visokių reikalų. Esame numačiusios, kad, kai viena negali, yra Nijolė, Augustė, o kartais net mano sesuo Kristina, kurios gali pakeisti“, – sakė N. Bunkė.

REKLAMA
REKLAMA

N. Bunkė pabrėžė, kad sugrįžti į Palangą visuomet smagu – čia jos ir grupės dainų laukia gausus būrys gerbėjų, norinčių kartu padainuoti.

„Šią vasarą ir aš viena, ir su savo kolektyvais tikrai labai gerai renkame žmones. Tiesa, dabar dainavome tokioje vietoje, kur galima surinkti daugiausiai 250 žmonių. Tai yra labai limituotas kiekis, bet, aišku, mes juos ir surenkame“, – kalbėjo moteris.

REKLAMA

Pati Natalija neslėpė, kad vasara – tikras darbymetis. Pasak jos, kartais į dieną koncertuoti tenka net ne vieną kartą: „Aš šią vasarą per savaitę turiu 5-6 koncertus... Pavargstu, čia normalu. Būna, kad per dieną net keli koncertai, bet šiaip turiu per savaitę vos vieną laisvą arba dvi dienas“, – tv3.lt sakė ji.

Tiek koncertuojanti atlikėja vasaros metu į šalį nustumia ir kitą savo mėgstamą veiklą – Natalija taip pat užsiima ir floristika, tačiau tada, kai baigiasi koncertų maratonas.

„Floristiką visuomet nustumiu į rudenį, tik tada pradedu dirbti, o vasarą visuomet absoliučiai palieku koncertams, nes jų yra išties labai daug. Ši vasara – ypatinga. Ar čia mano instagramas, ar kas... Viena renku nerealiai daug žmonių, bet labai džiaugiuosi tuo.

Palangoje susirenka mano instagramo fanai ir ne tik, o aš tuo labai džiaugiuosi. Matau, kokie gyvi ir faini tie žmonės yra. Jie žino visas mano dainas, ypač „Skrendu“ – pačią naujausią mano dainą. Ji eina kaip numeris vienas. Aš jais labai džiaugiuosi ir labai vertinu juos“, – teigė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų