REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Valius Klimavičius (nuotr. facebook.com)

Naktis iš trečiadienio į ketvirtadienį žinomam „Z On A“ ir „Willie Valo“ grupių nariui Valiui Klimavičiui buvo tikrai įsimintina: jis pamatė žmogų, kuris ketino atimti sau gyvybę. 

3

Naktis iš trečiadienio į ketvirtadienį žinomam „Z On A“ ir „Willie Valo“ grupių nariui Valiui Klimavičiui buvo tikrai įsimintina: jis pamatė žmogų, kuris ketino atimti sau gyvybę. 

REKLAMA

Apie šį incidentą jis pranešė socialiniame tinkle „Facebook“, čia jis išliejo savo emocijas. Su naujienų ir pramogų portalu tv3.lt, vaikinas sutiko pasidalinti šia istorija.

Žurnalistei jis sakė, kad pagalbą suteikė ne jis vienas. Jis nenori būti išaukštintas, prie šios operacijos prisidėjo visi ten buvę žmonės, jie buvo komanda.

„Naktis, apie 23 val. Vedžioju šunį po tamsius takelius, girdžiu, kad kažkoks mergaitiškas balsas rėkia, nesuprantu tik, ką. Nuojauta kužda, kad ne smagiausia situacija. Vidinis balsas sako, gal čia atostoginiai paauglių išsikalinėjimai, bet gal prieik arčiau, maža kas.

Einu arčiau ir jau pradedu suprast, kad tikrai kažkas vyksta. Išneriu iš po kampo ir matau tiltą. Tilto vidury konfliktas, tamsu, nesuprantu iki galo, kas vyksta. Už poros žingsnių vaizdas susifokusuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Panelė įsikibus laiko už atbrailos stovintį vaikiną, kuris nori šokt nuo tilto, tą vaikiną laiko dar vienas draugas. Abu už turėklo, tas, kur gelbėja, įsikibęs iš paskutiniųjų į metalinius stulpelius. Pririšau šunį, dabar jau trise laikom gan nemažai jėgų turintį ir girtą vaikiną. WTF galvoju, not on my watch.

REKLAMA

Upė kaip ir negili, mąstau, bet tai nušokęs ir dar girtas nusisuks sprandą, bandau visas Coelho ar tai motyvuotų atletų frazes. Bandau suprast nusiminėlį. Pasirodo, padarė kažkokį šūdą ir dabar savęs nekenčia, nemato prasmės gyvent. Ojajajaj, ką daryt, Radži??? Laikau aš jį apsikabinęs graiko romėno sukibimu per liemenį. Draugas, kuris bandė gelbėt, sako: aš jau neturiu jėgų. Paprašiau lipt pas mus, laikau toliau ir dar tvirčiau. Not on my watch bl**, sukalbu mintyse. Jau man čia „mirė, nes neišlaikei“ ant sąžinės nereikia.

15 minučių kalbam susikabinę, kas kelias minutes paimtyniaudami. Mergaitė verkia, šuolininkas irgi verkia, draugelis bando laikyt per pažastį suėmęs. WTF WTF, ką čia daryt su juo, minčių uraganas galvoj. Rėkia jis man „paleisk, debile“. Na, malonu, bet pagalvojau vis tiek, iš kur žinai, kad kartais aš irgi debilas būnu? Matai mane kiaurai? Ir kuris čia dabar debilas labiau – tu už turėklo ar aš su nauja šukuosena?

REKLAMA
REKLAMA

Juokauju, mano nauja šukuosena yra gera. Dramai besitęsiant išgirstu: ė, tavo sabaka? Ant tilto prisijungė bambaliu nešinas Valodia, spėju, kad Valodia, bet gali būt ir koks Sashka. Maja sabaka, atsakau, davai pamagy nam zdes. Valodia ar tai Sashka lankęs gyvenimo kursų mokyklą, greitai išvadino vaikinuką duraku ir dar keliais kitais žodžiais. Na, ačiū jam, jis perėmė kalbėtojo vaidmenį. Smūgiavo punchline'us geriau už 2pacą. Aš galėjau tik keliom frazėm prisijungt ir toliau koncentruotis į graiko romėno suėmimą ir imtynes.

Kažkurią akimirką pajaučiau, kad jis čiut atsipalaidavo. Gražiu įtūpstu persimečiau pusę jo kūno per turėklą, o kitu judesiu pasiguldžiau ant grindinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikystės dziudo pamokos vis dar veikia, aleliuja! Jaučiau savo pulso baladojimą, jaučiau ir jo krūtinės pulsaciją. Drumenbeisas. Palaikiau jį prispaudęs keliolika akimirkų. Lyg all good.

Kūkčiodamą pakėlėm, vis dar nepaleisdami, nuvedėm toliau ant suolo, palaukiau truputį. Whoooo lyg nusiramino, tik ašaros jų vakarykštį lietų primena. Palikau visus, atsisveikinau, viskas lyg bus gerai. Not on my watch! Šiandien buvau geresnis žmogus nei buvau vakar, jis gal irgi pasitaisys. Ot, naktelė“, – socialiniame tinkle rašė Valius Klimavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų