REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Jurijaus Veklenko koncertas - albumo pristatymas (nuotr.Paulius Peleckis)  (Fotobankas)

Nors sostinėje lietus pylė it iš kibiro, o termometro stulpelis neperkopė aukščiau 15 laipsnių ribos, tačiau Jurijaus Veklenko pasirodymas kaitino ne vienos merginos kraują.

30

Nors sostinėje lietus pylė it iš kibiro, o termometro stulpelis neperkopė aukščiau 15 laipsnių ribos, tačiau Jurijaus Veklenko pasirodymas kaitino ne vienos merginos kraują.

REKLAMA

Žavus atlikėjas užkūrė tikrą pirtį, pristatė debiutinį savo albumą „Mano sapnuose“.

Prastas oras nesugadino nuotaikos tiek pačiam atlikėjui, tiek koncertu pasimėgauti atvykusiems svečiams. Į vaikino debiutinį albumo pristatymą atvyko ir garsūs Lietuvos žmonės: dainininkas Gabrielius Vagelis, Joringis Šatas, Donatas Montvydas, Leon Somov bei daugelis kitų.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, jog vyras išgarsėjo po to, kai vyko šiemet atstovauti Lietuvai, „Eurovizijos“ dainų konkurse. Jis konkurse atliko dainą „Run With The Lions“.Jurijaus pasirodymas Europos palankumo nesusilaukė ir į Eurovizijos dainų finalą nepateko.

Jautri vaikino baladė Europos širdžių nesuvirpino ir į finalą, deja, nepatekome. Nulipęs nuo scenos nedidėje spaudos konferencijoje Jurijus pasirodo ne pačios geriausios nuotaikos. Paklaustas apie galimas pralaimėjimo priežastis vyras tik gūžčioja pečiais.

REKLAMA
REKLAMA

„Eurovizija yra žaidimas. Vienais metais pasiseka, kitais metais ne. Niekada nežinosi, ko reikia Eurovizijai. Aš eidamas tą puikiai žinojau, ir vis tiek, vis tiek esu patenkintas, kad daėjau iki tos didžiosios scenos.“

REKLAMA

O štai muzikologas, ilgametis „Eurovizijos“ kritikas Darius Užkuraitis neslepia – jis ir abejojo Jurijaus sėkme. Esą antrasis pusfinalis buvo žymiai stipresnis už pirmąjį ir jame mūsų atstovas paprasčiausiai… Ištirpo. O ir 12oji vieta pasirodymui Jurijui esą buvo itin nepalanki.

Mat prieš jį pasirodė jaunutė, vos 18-os sulaukusi Maltos atstovė, puikiai sužaidusi ir su nuolat besikeičiančiomis vizualizacijomis, ir su itin energingu dainos atlikimu.

Nepadėjo Jurijui ir tai, kad iš karto po jo pasirodė Rusija.

Antrąjį kartą į Euroviziją sugrįžtantis Sergejus Lazarevas surengė įspūdingą šou. Pastarąjį kartą savo šaliai parvežęs trečiąją vietą ir šį sykį jis užsimojo plačiai – ekranai padauginantys Sergejų devynis kartus, lietus, ir stiklinis kubas bei už širdies griebianti daina. Ir nors jo pasirodymui kai kurie Eurovizijos kritikai užlipino absoliutaus kičo etiketę, tačiau tai į finalą pakliūti nesutrukdė.

REKLAMA
REKLAMA

„Tamsus tamsioje scenoje prieš tave yra spalvinga maltietė su smagia daina, prieš tave yra rusas, su savo šou. O kad dar būtų rusas ir tuo viskas baigtųsi. Po to dar prasidėjo Nyderlandai, Azerbaidžanas… Vėl geros dainos, geras šou. Ir mūsų tas minimalistinis šou tiesiog pasimiršo“, - sako LRT vyr.redaktorius Darius Užkuraitis.

„Tie, kas šiek tiek domisi Eurovizija, žino, kad bet koks, net menkiausias žingsnelis tam konkurse kainuoja beprotiškus pinigus. Tai brangus didelis renginys“, - sako atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų