REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Andrius Tapinas ir Gabija Milašiūtė (Fotobankas)

Sausio mėnesio pabaigoje žurnalistas Andrius Tapinas socialiniuose tinkluose užminė mįslę, kai netikėtai pakeitė savo statusą į „vienišas“. Visai neseniai jis atskleidė, kad jau kurį laiką kartu su žmona Rasa jie nebegyvena kartu.

4

Sausio mėnesio pabaigoje žurnalistas Andrius Tapinas socialiniuose tinkluose užminė mįslę, kai netikėtai pakeitė savo statusą į „vienišas“. Visai neseniai jis atskleidė, kad jau kurį laiką kartu su žmona Rasa jie nebegyvena kartu.

REKLAMA

Panašu, Andriaus širdis vėl užimta, vyras ne pirmą kartą viešumoje pasirodo su žavia šviesiaplauke.

Fotografai porą įamžino žmonių būryje, kasmetiniame festivalyje „Midsummer Vilnius“, vykusiame Valdovų rūmuose. Pora nuo fotografų blykščių nesislėpė.

Šalia Andriaus esanti moteris – jo kolegė Gabija Milašiūtė. Šiuo metu moteris dirba Laisvės TV kartu su A.Tapinu.

Tiek Andrius, tiek Gabija apie santykius nelinkę komentuoti. Susisiekus su moterimi ši kalbėti atsisakė: „Nieko nekomentuosiu, mūsų tikrai niekas nesieja, tik darbo reikalai.“

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad populiarioje pokalbių svetainėje žinomas vyras parašė ilgą įrašą, kuriame nevengia šmaikščiai pašiepti tų, kurie juo taip domisi, o taip pat patvirtino, kad jis su žmona Rasa jau kurį laiką yra nebekartu.

REKLAMA

„Aš esu Andrius Tapinas, įkeliu savo nuotrauką, kad negalvotumėt, jog kažkoks apsimetėlis.

Geri žmonės parodė šį kanalą, tad sveikinuosi ir sakau, kad nepykstu ir jaučiuosi gerai ir pakylėtai, kad mano asmeniui skiriate tiek dėmesio. Yra ir naudos, nes ne visada prisimenu vietas, kur esu buvęs, o čia va – viskas kaip ant delno, sudokumentuota.

Bet galvoju, kad viskas yra pernelyg sudėtinga. Reikia fotkinti, tos nuotraukos iš nugaros dažnai būna neryškios, arba vakar Birštono spa atvažiavot ilsėtis, o vėl stresas, reikia stebėti, po to aprašyti, tai koks čia jums poilsis, dar darosi neaišku, kuri mano dama yra blondinė ar brunetė.

REKLAMA
REKLAMA

Nėra lengva, todėl siūlau paprastinti arba streamlininti. Aš jums čia viską pasakysiu tiesiai, kad taip, jau kurį laiką esu vienas, ne, antros pusės neturiu (jeigu ką turit pasiūlyt – tai PM), taip, tas raudonas sportinis Lotusas yra mano ir aiški vidurio amžiaus krizės išraiška, ne, ketvirtadienį „Piano Man Outside“ nebuvau įkaušęs, išgėriau tik vieną Spritzą, bet buvo labai ilgas „Laikykitės ten“ filmavimas, tai galėjo taip pasirodyt, ne, ne visos blondinės, kurios nori su manim nusifotografuoti klubuose, yra mano moterys ir būna, kad aš mieste pietauju su kolegėmis“, – rašė žinomas vyras.

Vėliau A. Tapinas dar pridėjo, kad kitąkart jį pamatę žmonės nė nebandytų nieko spėlioti, o paprasčiausiai visko, kas jiems rūpi, paklaustų patys. „Arba dar idėja – galit kaupti pletkus ir klausimus ir tada mėnesio gale pasidarykim bendrą klausimų-atsakymų sesiją“, – juokavo žurnalistas.

Andrius ir Rasa žiedus sumainė dar 2001 metų rugpjūčio mėnesį. Pora augina du vaikus – Vasarą ir Vakarį. Pati Rasa šia tema dar nėkart viešumoje nepasisakė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų