REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Svetlana Loboda (nuotr. Instagram)

Rugsėjo mėnesį du koncertus Lietuvoje surengsianti dainininkė Svetlana Loboda gerbėjams užminė mįslę apie vestuves.

9

Rugsėjo mėnesį du koncertus Lietuvoje surengsianti dainininkė Svetlana Loboda gerbėjams užminė mįslę apie vestuves.

REKLAMA

Kalbas apie artėjančias vedybas paskatino pati atlikėja, savo paskyroje „Instagram“ sociliniame tinkle pasidalinusi intriguojančiu vaizdo klipu. Vos kelių sekundžių trukmės klipe įamžinta, kaip Loboda pagauna jaunosios mestą gėlių puokštę. Pranešama, kad tai įvyko vykusių Loboda sesers Ksenijos vestuvių dieną, rašo pranešime spaudai.

Loboda, pasidalijusi vaizdo įrašu, sulaukė gausybės sveikinimų ir nuoširdžių linkėjimų. Dainininkės gerbėjai spėlioja, kas galėtų tapti jos sužadėtiniu. Nemažai yra manančių, kad tai gali būti vokiečių roko grupės „Rammstein“ lyderis, kuris neoficialiai yra įvardijamas vienerių metų Loboda dukters Tildos tėvu.

Kiti galvoja, kad dainininkė šiltus jausmus jaučia paslaptingam nežinomam vyrui, matomam bendroje nuotraukoje, kuria prieš kelias dienas tame pačiame „Instagram“ tinkle pasidalino pati atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Ukrainiečių kilmės dainininkė Loboda anksčiau buvo ištekėjusi už choreografo Andrejaus Cario, su kuriuo susilaukė dukters Evos (8 m.). Deja, pora išsiskyrė 2014 m. Sklando gandai, kad antrosios Loboda dukters Tildos, kuri neseniai šventė pirmąjį gimtadienį, tėvas yra garsios roko grupės „Rammstein“ frontmenas Tillas Lindemannas. Bulvarinė spauda teigia, kad muzikos žvaigždės prieš dvejus metus buvo užmezgusios audringą romaną. Nepaisant gandų, Loboda atsisako atskleisti, kas yra Tildos tėvas.

REKLAMA

Šį savaitgalį tradiciniame Sankt Peterburgo festivalyje „Baltosios naktys“ pasirodysianti Loboda viena scena dalinsis su „Grammy“ apdovanojimo laimėtoja Joss Stone, britų grupe „Level 42“, dainininke Bonnie Tyler, „Eurovizijos“ laimėtoju Dima Bilanu ir kitais žinomais atlikėjais. Daugiau nei 25-erius metus rengiamame festivalyje „Baltosios naktys“ savo laiku koncertavo „A-Ha“, Anastacia, Eros Ramazzotti, „Whitesnake“, Joe Cockeris, Ringo Starras, „Deep Purple“ ir daugybė kitų pasaulinio garso muzikos žvaigždžių.

Svetlana Loboda yra viena ryškiausių dainininkių šiuolaikinėje popmuzikos scenoje. Praėjusiais metais dainininkė pelnė nesuskaičiuojamai daug apdovanojimų. Televizijos kanalai „MUZ-TV“ ir „RU-TV“ ją išrinko „Metų dainininke“, taip pat ji pelnė „Fashion People Awards“ premiją, o atlikėjos singlas „Tavo akys“ – radijo stočių „Russkoje Radio“, „Novoje Radio“, televizijos kanalų „RU-TV“, „MUZ-TV“ ir „Musicbox“ pripažintas „Geriausia metų daina“ ir „Geriausiu metu video“.

REKLAMA
REKLAMA

Nepraleiskite įspūdingų Svetlanos Lobodos koncertų, kurie vyks rugsėjo 4 d. „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje ir rugsėjo 6 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Tai unikalus šansas pamatyti fantastinę 2 val. trukmės programą „Cosmic Show“, kuriame visos detalės apgalvotos iki smulkmenų, o unikalios Svetlanos Lobodos dainos sukuria dar ryškesnį įspūdį.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų