REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Agnė Jagelavičiūtė (tv3.lt fotomontažas)

Jos pristatinėti nereikia – ji lankosi prabangiausiuose šalies renginiuose, savo iškalba ir pasisakymais tūkstančius, bet tuo pačiu ir sulaukia aršios kritikos bei pykčio lavinų. Realybės šou „Akvariumas“ išgarsėjusi stilistė, dizainerė, mama ir socialinių tinklų žvaigždė Agnė Jagelavičiūtė, paradoksalu, bet vis dar savotiškai gyvena jame. Kasdien jos įkeltas nuotraukas ar vaizdo įrašus, išreikštas mintis stebi, palaiko ir kritikuoja tūkstančiai.

47

Jos pristatinėti nereikia – ji lankosi prabangiausiuose šalies renginiuose, savo iškalba ir pasisakymais tūkstančius, bet tuo pačiu ir sulaukia aršios kritikos bei pykčio lavinų. Realybės šou „Akvariumas“ išgarsėjusi stilistė, dizainerė, mama ir socialinių tinklų žvaigždė Agnė Jagelavičiūtė, paradoksalu, bet vis dar savotiškai gyvena jame. Kasdien jos įkeltas nuotraukas ar vaizdo įrašus, išreikštas mintis stebi, palaiko ir kritikuoja tūkstančiai.

REKLAMA

„Žinių radijo“ laidoje „Penktadienio uoga“ pas Agnę Grigaliūnienę apsilankiusi žymi moteris atviriau papasakojo apie prieš 17 metų įvykusį projektą bei jo užkulisius.

„Akvariumas“ buvo absoliutus atsitiktinumas. Buvo neaišku, kuo tai baigsis. Tiesą sakant, dar dabar niekas nežino, kuo tai baigsis. Ne mano atveju, bet kalbant dabar, kai tu patenki vieną kartą į viešumą, tu nežinai, ar tau pavyks padaryti karjerą, ar nepavyks. Jokio tokio recepto šitam dalykui tikrai nėra. Ir aš jo nežinau, ir niekas jo nežino. Kažkurioje vietoje sukrenta tiek visokių aplinkybių, kad tai tampa kažkuo daugiau. Aš į „Akvariumą“ ėjau grynai taip sau. Tiesiog. Nes tai atrodė žiauriai įdomu. Kaip socialinis eksperimentas. Mes neturėjome pavyzdžių, kaip veikia realybės šou. Tai buvo pirmasis realybės šou, kokios to pasekmės bus, tikrai nežinojau“, – sakė žymi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Agnė tvirtino, kad vienoje patalpoje uždaryti pirmą kartą vienas kitą matę žmonės tapo gyvūnais, žvėrimis, todėl normalu, kad jiems pražydo visi instinktai: „Tie instinktai antroje projekto dalyje išsivystė net iki viešo sekso. Iš žmonių buvo atimti net tušinukai. Galėjai skaityti knygą? Negalėjai. Nebent tualeto gaiviklį. Viskas, ką turėjai daryti, spoksoti pro langą, į kitą žmogų. Man atrodo, kad tai yra pjudymo ir žmogiškos esybės pavergimo sąlygos, bet to nekritikuoju, tai buvo eksperimentas“, – drąsiai kalbėjo A. Jagelavičiūtė.

REKLAMA

Socialiniame tinkle „Instagram“ Agnė turi per 240 tūkst. sekėjų ir yra viena sekamiausių Lietuvos moterų. Tiesa, Agnė tvirtai žino, kodėl per sąlyginai trumpą laiką jai pavyko pasiekti tokią plačią auditoriją ir savo nuotraukas monetizuoti.

„Man sekasi todėl, kad neimituoju geresnio žmogaus nei esu. Aš laikau didžiausia vertybe žmogaus būtį. Aš manau, kad visi žmonės yra vienodai blogi ir vienodai geri. Absoliučiai visi. Manau, kad net ir nusikaltėlis ir Motina Teresė yra tokie patys. Jie tik dėl tam tikrų aplinkybių pasuko skirtingais keliais. Bet jei kažkas yra pleistras visuomenei, pasakoja, koks jis geras, aš negaliu žiūrėti, todėl, kad tai yra tik vienos tavo pusės atskleidimas.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas svarbiausių dalykų, kuo nenoriu tapti būdama savo gyvenimo aplinkybių įkaite, tapti savo įvaizdžio įkaite. Jei pradėjai vaidinti gerąją samarietę, tai ir turėsi visą gyvenimą vaidinti“, – kalbėjo ji.

Tiesa, Agnė atskleidė, kad viena jos savybė jai labai padeda siekti užsibrėžtų tikslų. „Aš, jei pradėjau, tai pabaigsiu. Esu ganėtinai choleriška asmenybė. Aš esu ilgų distancijų bėgėja. Aš galiu metų metais to paties tikslo siekti. Tai gali niekam nesimatyti, bet aš vis tiek savo pasieksiu. Tai jeigu aš užsispyriau, tą dalyką privesiu iki galo. Ką gyvenimas man parodė? Jei tu užsispyrei ir jei tu neskaičiuosi laiko, energijos, nekniauksi apie orų atlyginimą, kas dabar yra labai madinga ir nekenčiu to pasakymo, tai vienokia ar kitokia sėkmė tave ištiks. Aišku, klausimas, kokius reikalavimus savo sėkmei keli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mano visų projektų ta vadinama sėkmė – sąlyginai, jie labai sėkmingi, bet jų apsukos labai mažos. Aš neturiu nei fabrikų, nei pilių, bet taip, mano išleistus džemperius išperka per valandą, tai didžiulis malonumas, bet jei kalbėti apie finansinę sėkmę, tai nėra jokių stebuklų, čia ne Amerika“, – kalbėjo moteris.

Stilistė, dizainerė, verslininkė, socialinių tinklų žvaigždė A. Jagelavičiūtė taip pat radijo klausytojams atskleidė ir savo svajonę.

„Aš ketinu parašyti daug knygų. Dabar, šiuo metu, rašau knygą apie stilių, norėčiau parašyti knygą apie nėštumą, atvirą, kur moteris „pati gražiausia“. Tos knygos darbinis pavadinimas būtų kaip vienos prancūzų knygos „9 metai mėšle“, tai norėčiau pavadinti „9 mėnesiai mėšle“, bet negali vogti, aišku.

REKLAMA

Mano didžiausia svajonė kada nors gyvenime parašyti kietą detektyvą. Nežinau, ar turiu tokių savybių, bet norėčiau tai padaryti kada nors“, – sakė A. Jagelavičiūtė.

Tiesa, garsi moteris prabilo ir apie praėjusiais metais jos pečius užgulusią emocinę krizę. Agnė neslėpė, kad vartojo antidepresantus ir tame nemato nieko blogo.

„Praeitais metais mane buvo ištikusi emocinė krizė, supratau, kad nebeturiu jokios odos, nes iki tokio lygio skaudino viskas, kad nemoku pasakyti. Nesvarbu, ar tu keikiesi, ar ne, bet tu padarytas iš tos pačios mėsos, tų pačių dalykų, viskas baigėsi vis tiek ligonine.

Man nebuvo diagnozuota depresija, man buvo diagnozuotas emocinis išsekimas ir aš gėriau antidepresantus. Juos reikia ilgą laiką, turbūt trumpiausias laikotarpis – pusė metų. Aš nenoriu reklamuoti vaistų, bet susigalvoti, kad antidepresantas yra siaubas, yra kvaila, nes gali sau labai stipriai pakenkti“, – tvirtino moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų