REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Oksana Pikul (nuotr. asm. archyvo)

Dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė ne retai mėgsta išbandyti naujas grožio procedūras, o ir pati su moterimis dalijasi patarimais grožio srityje.  Ne paslaptis, kad moteris kuria verslą ir ruošiasi atidaryti grožio saloną.

13

Dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė ne retai mėgsta išbandyti naujas grožio procedūras, o ir pati su moterimis dalijasi patarimais grožio srityje.  Ne paslaptis, kad moteris kuria verslą ir ruošiasi atidaryti grožio saloną.

REKLAMA

Neseniai instagramo istorijoje gerbėjams Oksana aprodė naujas grožio namų patalpas.

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su atlikėja ši mielai pasidalijo savo planais ir papasakojo su kokiais iššūkiais jai teko susidurti įrenginėjant naujas patalpas.

„Tikslios datos dar neišrinkau, nes viskas priklauso nuo to, kada bus pagaminti baldai ir kitos reikalingos medžiagos. Ne viskas yra užsakyta, todėl datą dar bijau skelbti, tačiau planuoju grožio namus atidaryti rugsėjį, vėliausiai spalį“, – apie salono atidarymą kalbėjo moteris.

Pasak Oksanos, išsirinkti patalpas buvo nelengva: „Gerų patalpų yra labai mažai, ilgai rinkausi, nes geros patalpos kainuoja ne mažus pinigus ir nuperkamos labai greitai. Atradus šias, neliko jokių dvejonių, aukštos lubos, senamiestis, reprezentatyvus pastatas – nepaliko manęs abejingos.“

REKLAMA
REKLAMA

Patalpas moteris įsigijo prieš pat Kalėdas: „Pasidariau sau dovaną. Darbai prasidėjo jau sausio mėnesį, daug paplušėjome ir užtrukome, papildomai atlikome komunikacijos darbus, laikėmės tam tikrų reikalavimų, reglamentų.

REKLAMA

Teko susidurti su įstatymų pakitimais, jų laikytis. Salono įkūrimas yra man nauja, įdomi patirtis, kuri moko labai daug. Visi šie išgyvenimai man atneša daug patirties, naudos ir brandos. Ilgai laiko bijojau visko imtis pati, tiek salono įkūrimui, tiek man pačiai reikėjo laiko. Dabar dėl savo ir šeimos gerovės rizikuoti nebijau.“

Oksana tikino, kad grožio namuose bus teikiamos tos pačios paslaugos kaip ir kituose grožio salonuose: „Greitu metu žadu ieškoti darbuotojų mano salonui. Tiesa, jau pranešus, kad greitu metu atsidarysiu grožio saloną, sulaukiau labai daug specialistų laiškų.

REKLAMA
REKLAMA

Ruošiuosi daryti atranką, žinoma, man svarbu ne tik profesionalumas, bet ir asmeninės savybės. Svarbu, kaip žmogus žiūri į darbą, kaip bendrauja su kolektyvu, nes darbe noriu sukurti tokią atmosferą, kad su komanda jaustumėmės kaip namuose.“

Paklausta, kokia vadove ji žada būti, Oksana juokėsi: „Mano artimieji sako, kad esu griežta asmenybė, bet pati taip negalvoju. Esu visiškai atsidavusi darbui, todėl noriu, kad mane suptų tokį pat požiūrį turintys žmonės. Esu draugiška, sąžininga, šilta, dauguma merginų su manimi dirbo grožio studijoje ir matė, kad su manimi bendrauti yra paprasta.

Šiais laikais griežtas ir ryšio su darbuotojais neatrandantis vadovas yra pats blogiausias. Darbuotojus privaloma vertinti, nes tai yra verslo sėkmės dalis. Manau, griežta vadove man net nepavyktų būti, vadinasi, nesu tokia ir griežta.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų