REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Gerda Žemaitė papasakojo apie artėjantį gimdymą

Azartiškiausi lenktynių gerbėjai su nekantrumu laukia liepos 17-20 d., kuomet Palangoje vyks kasmetinis renginys „Aurum 1006 km lenktynės“. Jame dalyvaus daugybė garsių žmonių, o ir savo jėgas išbandys TV3 televizijos laidos „TV Pagalba“ moterų ekipažas.

21

Azartiškiausi lenktynių gerbėjai su nekantrumu laukia liepos 17-20 d., kuomet Palangoje vyks kasmetinis renginys „Aurum 1006 km lenktynės“. Jame dalyvaus daugybė garsių žmonių, o ir savo jėgas išbandys TV3 televizijos laidos „TV Pagalba“ moterų ekipažas.

REKLAMA

Šį ekipažą sudarys: Sandra Žutautienė, Deimantė Šmitė bei Gerda Žemaitė. Sandrai bei Gerdai tai jau ne pirmos lenktynės, kuriose jos dalyvavo. Tačiau Gerda pasakoja, jog po pertraukos ji grįžta į šį renginį drauge su savo artimomis bičiulėmis bei kolegėmis.

Gerdai balandžio mėnesį gimė antras vaikelis, tuomet ji gyveno pačiomis gražiausiomis akimirkomis, tad teko praleisti kasmetines lenktynes, tačiau ji grįžta. Apie ankstesnius ralius moteris pasakoja su šypsena veide ir geromis emocijomis. „Mes važiuojame ne laimėti, o todėl, nes tai yra labai linksmas renginys. Po šio renginio įspūdžiai būna nepamirštami.“

„TV Pagalbos“ moterų ekipažą sudaro gerų draugių kompanija. Anot Gerdos, jos puikiai sutaria ir lenktynių metu nemano, kad kils pykčių. „Kiek kartų jau važiavome su Sandra, nei karto nebuvo jokių pykčių, mes į viską žiūrime linksmai, svarbu pasiimti gerą nuotaiką ir lėksim su vėjeliu“, – šypteli Gerda.

REKLAMA
REKLAMA

Moterys jau yra pasiskirsčiusios kas, kokią funkciją atliks ralyje. „Sandra – vairuos. Aš – šturmanė, o Deimantė, kadangi jai čia pirmas kartas, sėdės gale ir stebės, ką mes darome“, – juokiasi moteris.

REKLAMA

Tiek Gerda, tiek Sandra šiame renginyje dalyvauja ne pirmą kartą, todėl mano, kad jų šansai pasiekti aukštesnę vietą yra didesni. „Mes su Sandra ne naujokės, tai manau, kad mums ganėtinai nesudėtinga bus.“ Tačiau, anot jos, šiemet tikisi sudėtingesnių užduočių, kurios gali pakišti koją, siekiant užimti aukštą vietą. „Praeitą kartą buvo gan nesudėtingos užduotys, tačiau į 10-uką nepatekome. Faktas, kad turi visada stebėti laiką ir atvažiuoti laiku, tai jau yra iššūkis. Taip pat manau, kad šiemet užduotis pasunkins.“

Pasak Gerdos, jų komanda turi pranašumą, kadangi Sandra puikiai pažįsta Žemaitiją, kurioje ir vyks šis ralis. „Džiaugiuosi, kad viskas vyks Žemaitijoje. Sandra yra iš ten, žino kiekvieną takelį, todėl ji ir vairuos, sumažės tikimybė pasiklysti“, – juokiasi „TV Pagalbos“ žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Turbūt visi dalyviai tikisi laimėti, tačiau Gerdos komandai svarbiausia gerai praleisti laiką. „Nesukam galvos kelintą vietą užimsim. Aišku, kad smagu, bet mes dalyvaujam dėl linksmumo, o ir konkurencijos jokios nejaučiam. Būna, kad net kitiems padedam. Su draugėm juokėmės, kad esam „TV Pagalba“, tai galėsim ir suteikti kitiems pagalbos“, – šypteli Žemaitė.

Nors Gerda ir dalyvauja azartiškose lenktynėse, tačiau pripažįsta, kad ji kelyje yra kitokio būdo. Pati vairuotojo pažymėjimą turi jau nuo 18-iolikos ir save vadina „patikrinta vairuotoja“, bet per tiek metų nepavyko išvengti ir nesėkmingų incidentų, kuriuos patyrė su automobiliu. „Ačiū Dievui nesu turėjus nei vienos avarijos, išskyrus vieną stuktelėjimą. Stuktelėjau, bet tai irgi buvo visiškai per žioplumą, visiems gi pasitaiko. Aš mėgėja važiuoti atsargiai, ypatingai kai gimė mažiukas“, – atvirauja ji.

 

Lenktynes tiesiogiai galėsite stebėti per TV6 ir portale TVPlay.lt!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų