REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Sandra Žutautienė, Gerda Stiklickienė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Liepos 17-20 dienomis į Palangą suplūs didžiausi lenktynių gerbėjai. Čia įvyks kasmetinis renginys „Aurum 1006 km lenktynės“, kuriose savo jėgas taip pat išbandys ir TV3 televizijos laidos „TV Pagalba“ moterų ekipažas.

17

Liepos 17-20 dienomis į Palangą suplūs didžiausi lenktynių gerbėjai. Čia įvyks kasmetinis renginys „Aurum 1006 km lenktynės“, kuriose savo jėgas taip pat išbandys ir TV3 televizijos laidos „TV Pagalba“ moterų ekipažas.

REKLAMA

Viena jų – žiūrovų numylėtinė Sandra Žutautienė. Tiesa, šios lenktynės Sandrai – tikrai ne pirmos. Moteris ne kartą yra dalyvavusi įvairaus plauko rungtyse ir tvirtina, jog ji – labai azartiškas žmogus.

„Aš visada visose situacijose stengiuosi prikaupti kuo daugiau gerų emocijų. Jų tikiuosi ir šiemet. Vairavimas man – savotiška meditacija, todėl visos pramogos ar varžybos, susijusios su automobiliais, vairavimu, mane labai džiugina ir pozityviai įkrauna“, – šyptelėjo ji.

Sandra taip pat negailėjo gerų žodžių ir savo ekipažo narėms. Moteris tv3.lt papasakojo, kad prie jos taip pat prisijungs ir šiuo metu motinyste besidžiaugianti Gerda Žemaitė: „Mes esame puikios kolegės, o už darbo ribų ir draugės. Nors nesimatome taip dažnai, kaip norėtume, bet labai tikiuosi, kad pavyks akimirksniu mums „susigroti“ ir smagiai praleisti visą dieną. Su Gerda jau ne sykį esame buvusios tame pačiame ekipaže ir dalyvavusios ralyje, tad jau kaip ir žinome stipriąsias viena kitos puses. Gerda sugeba puikiai laiku „nusinulinti“ ir tapti puikiu vedliu trasoje“, – sakė S. Žutautienė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vairavimą „TV Pagalbos“ žvaigždė pamilo nuo mažų dienų, todėl ir šį kartą jos komandos narės už automobilio vairo įsivaizduoja tik Sandrą. „Jei nepersigalvos, vairuosiu“, – besijuokdama atsakė ji.

REKLAMA

„Vairuoti norėjau jau paauglystėje, tad skubėjau kuo greičiau išmokti vairuoti bet kurią transporto priemonę, prie kurios prileido tėtis. Pažabotas traktoriaus vairas man padidino norą valdyti ir automobilį, ką aš sėkmingai kasdien darau jau 20 metų“, – pasakojo S. Žutautienė.

Visgi net ir patiems geriausiems vairuotojams tenka pakliūti į drausmingų pareigų akiratį. Sandra tv3.lt minėjo, kad jai ne kartą teko sutikti policininką, stabdžiusį jos automobilį.

„Nė trupučio tuo nesididžiuoju, bet visiems pasitaiko. Man svarbu ne tai, kad tenka kartais baudą susimokėti, o tai, kad neprarasčiau atsakomybės už kitą, šalia su manimi automobilyje sėdintį, asmenį. Esu atsakinga vairuotoja ir jokių „mandrumų“ už vairo nedemonstruoju, tik, va, kartais norisi atlikti kelis darbus vienu metu (laiko taupymo sumetimais), o tada ir pamatau pareigūno lazdelę priešaky“, – prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kuris automobilis Sandros mylimiausias – moteris atsakė net nemirktelėjusi: „Esu vairavusi daug ir įvairių automobilių, nemėgstu mažų mašinų, nepaisant to, kad jos lyg labiau moterims skirtos. Jau gal 15 metų esu vieno ženklo mylėtoja, tad ir dabar dar vairuoju „Ford“ džipuką (meilė šiai mašinai nepraeina). Man svarbu, kad saugiai jausčiausi už vairo ir dar saugesnė kelyje, palietus greičio pedalą“, – teigė S. Žutautienė.

Lenktynes tiesiogiai galėsite stebėti per TV6 ir portale TVPlay.lt!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų