REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Vitulskiai su vaikais (nuotr. facebook.com)

Garsiausias Lietuvos operos solistas Merūnas Vitulskis su žmona drabužių kūrėja Erika, rodos, kad nuolat dirba. Augindami du mažamečius vaikus – Ajų ir Herkų – sunkiai spėja pasidžiaugti vasaros teikiamais malonumais.

14

Garsiausias Lietuvos operos solistas Merūnas Vitulskis su žmona drabužių kūrėja Erika, rodos, kad nuolat dirba. Augindami du mažamečius vaikus – Ajų ir Herkų – sunkiai spėja pasidžiaugti vasaros teikiamais malonumais.

REKLAMA

Garsi šalies pora pavydą kelia daugumai. Juk jie tiek daug dirba, tačiau nuo jų veidų nedingsta šypsena. Toks darbo ritmas galėtų daugelį išmušti iš vėžių, bet jie atrado tobulą būdą, kaip pradžiuginti vaikus, ir atskleidė, kokios būna jų atostogos.

 

Apie vasaros planus jie vieningai kalba, jog atostogų nenusimato. Anot Erikos, „Ši vasara parduota darbui.“ Nors ši vasara skirta darbui ir poilsiui bus mažai laiko, tačiau Merūnas atvirauja, jog spėjo pasilepinti saulės voniomis dar iki kalendorinės vasaros. „Mes labai anksti, kai buvo šaltasis periodas, apvažiavome nemažai. Buvome ir Turkijoje, ir Egipte. Tai dabar galvojame, kam važiuoti ten kur šilta, jeigu pas mus, kaip Turkijoje“, – juokiasi vyras.

Auginant mažus vaikus, nenuostabu, kad reikia skirti daug dėmesio jiems, juos palepinti. „Savaitgaliais nuvežame papramogauti, kur naujovės kokios, nepatirti įspūdžiai. Po darželio džiaugiamės vakarais, kadangi dabar ilgiau šviesu, tai stengiamės pavakaroti visi drauge“, – sako Erika. Operos solistas priduria, kad Vilniuje yra daugybė nuostabių vietų, kurios puikiai tinkamos praleisti gerą laiką su vaikais. „Vilniuje daug fontanų, tai stengiuosi prie kiekvieno skirtingo fontano savo vaikus nuvesti. Jie laksto, linksminasi. Vaikui padovanoti laimę nėra taip sudėtinga. Laikais, kuris yra praleistas su tėvais, jiems labai svarbus.“

REKLAMA
REKLAMA

Daug dirbanti šeima, dažniausiai grįžta namo vėlai vakare, o kur dar koncertiniai turai, įvairiausi madų pristatymai, kurie „suvalgo“ daug laiko. Laimei jie turi nuostabų žmogų, kuris pasirūpina jų atžalomis. „Vaikus prižiūri močiutė, mūsų briliantinė močiutė. Mes ją labai saugome, kaip savo akį. Ji yra mūsų paguoda, mūsų gelbėtoja“, – šiltais žodžiais dalijasi Merūnas.

REKLAMA

Dienas vaikai leidžia – darželyje. „Lankome puikų, paprastą, valstybinį darželį, bet paprastame darželyje yra nepaprastos auklėtojos“, – sako vyras.

Garsi pora pasakoja, jog vykstant atostogauti su šeima apie jų teikiamus malonumus gali tik pasvajoti. „Auginti vaikus sunku, kadangi aplinkui susiduri su iššūkiais: ligos, šaltis, nemiga, vaikų aktyvumas… Juos reikia nuolat stebėti, kad neįkristų kur. Žiūri, atplaukia didelė banga, vėl bėgi, stebi, kad niekas neatsitiktų“, – vardina su kokiais sunkumais susiduria Merūnas.

„Visuomet būname tokioje parengtyje. Su vaikais atostogų nebūna“, – priduria žmona.

Apie atostogų teikiamus malonumus, žymi pora jau seniai negalvoja. „Kai susilauki vaikų, tuomet atostogos baigtos, turbūt iki tol, kol vaikams sueis 18 metų“, – sako operos solistas. Jo žmona juokais sako, kad pasilepins poilsiu tuomet, kai jie apsiženys.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Merūno, šeima yra svarbiausia ir tai yra didelis įsipareigojimas, viską jis skiria vaikų ateičiai. Šioms kalboms pritaria ir Erika. „Atsipalaiduosim, kai numirsim. Ramybė būna iki vaikų. Visos dienos būna tavo, visos naktys – tavo. Visas laikas – tau. Tu esi atsakingas tik už save, kai atsiranda vaikai – viskas. Tą pačią minutę tavo gyvenimo atostogos – baigiasi“, – savo pastebėjimais dalinasi drabužių kūrėja.

Nors žymi pora daug dirba, mažai laiko skiria sau, jie džiaugiasi, kad yra laimingi ir sveiki. Pasak Merūno, dauguma žmonių apsimetinėja, kad yra laimingi. „Žmonės gyvena su įvaizdžiais, kai šeimos neturi, tada taip, gali narciziškai gyventi ir leisti sau viską: masažai, atostogos, miegojimas iki pietų. Mes – jau seniai esame tai pamiršę. Tačiau tai normalu, mes džiaugiamės tuo.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų