REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Atlikėjos LP koncertas(nuotr.Irmantas Gelūnas) (Fotobankas)

Šį sekmadienį, Vilniaus kalnų parke vyko išskirtinis JAV atlikėjos LP koncertas, kurį apšildė visiems puikiai žinomas lietuvių atlikėjas.

28

Šį sekmadienį, Vilniaus kalnų parke vyko išskirtinis JAV atlikėjos LP koncertas, kurį apšildė visiems puikiai žinomas lietuvių atlikėjas.

REKLAMA

Kupina energijos, charizmatiška Laura Pergolizzi koncerto metu subūrė tūkstantinę minią, kuri atvyko pasiklausyti garsios atlikėjos.

Koncerto metu ji pristatė naująjį savo albumą  „Heart To Mouth“. Prieš užlipant ant scenos, ją apšildė Jurijus Veklenko, kuris atliko „Eurovizijos“ konkurse nuskambėjusią dainą „Run with the lions“.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad šiemet Jurijus Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Vaikinas kūrinį atliko antrajame pusfinalio etape, tačiau į finalą nepateko. Po pasirodymo konkurse jis nebuvo kalbus.

„Nusivylimas, be abejonės, dabar yra mano širdyje, bet džiaugiuosi dėl savęs, džiaugiuosi už tuos žmones, kurie mane palaikė. Savo pasirodymu esu pilnai patenkintas. Noriu visiems padėkoti, kurie mane palaikė, palaiko ir ateityje palaikys“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Jurijus neslėpė, kad „Eurovizijos“ formulė yra vis dar neįveikiama, todėl sunku pasakyti, ko reikia, kad laimėtum.

„Eurovizija – žaidimas. Vienais metais pasisekė, kitais ne. Niekuomet nežinosi, ko reikia „Eurovizijai“. Tiesiog. Aš eidamas tai puikiai žinojau ir vis tiek esu patenkintas, kad nuėjau iki tos didžiosios scenos. Nesudrebėjo balsas, nesudrebėjo kojos. Pasirodžiau taip, kad pačiam nėra gėda.“

REKLAMA

Jis neslėpė, kad kiekviena šalis, kuri pateko į finalą, buvo to verta: „Visos šalys, kurios pateko, pateko visiškai pelnytai. Kiekviena šalis, kuri rungsis dėl nugalėtojo titulo, padarė visiškai tą patį, ką ir aš. Atsistojo ant scenos ir atidavė visiškai save“, – kalbėjo jis.

Visgi Jurijus neatskleidė, ar dar kartą greitu metu liptų į „Eurovizijos“ sceną. „Nežinau... Nežinau... Gal po kelių metų, jei tikrai labai gera daina man vėl nukris ant rankų, tai kas žino. Dabar leisiu pasireikšti kitiems“, – šyptelėjo jis.

Jis taip pat nusijuokė, kad dar nespėjo pabendrauti su savo mama, kuri jam yra pats artimiausias žmogus.

„Telefoną tikslingai išjungiau ir jį planuoju įjungti viešbučio kambaryje“, – pridūrė Jurijus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų