REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Kamilė Kanapeckaitė (tv3.lt fotomontažas)

Kamilė Kanapeckaitė – viena labiausiai savo išvaizda išsiskiriančių influencerių bei vaizdo tinklaraštininkių Lietuvoje. Kol dauguma merginų renkasi jau klasika tapusius bei saugius variantus, Kamilė nesidrovi nustebinti – net ir savo universiteto išleistuvėse ji pasirodė su sportbačiais ir šortais, o ne su puošnia suknele ir aukštakulniais.

41

Kamilė Kanapeckaitė – viena labiausiai savo išvaizda išsiskiriančių influencerių bei vaizdo tinklaraštininkių Lietuvoje. Kol dauguma merginų renkasi jau klasika tapusius bei saugius variantus, Kamilė nesidrovi nustebinti – net ir savo universiteto išleistuvėse ji pasirodė su sportbačiais ir šortais, o ne su puošnia suknele ir aukštakulniais.

REKLAMA

Kamilės pasirinkti įvaizdžiai dažnai priverčia išsižioti bei pagalvoti apie garsųjį Kardashian klaną, mat neretai ji įkvėpimo savo deriniams semiasi būtent iš šių merginų. Naujienų portalui tv3.lt K. Kanapeckaitė papasakojo, kaip kuria savo įvaizdžius bei kaip vertina savo sekėjų patarimus – kada jų klauso, o kada nusprendžia elgtis savaip.

Neretai išsiskiri iš aplinkos – peržiūrėjus nuotraukas iš įvairių renginių neretai galima pastebėti, kad atrodai visai kitaip, nei kitos merginos. Kur semiesi savo stiliui įkvėpimo?

REKLAMA
REKLAMA

Neabejotinai semiuosi idėjų iš užsienio fashionist’ų gyvenančių Amerikoje ir Skandinavijoje. Taip pat negaliu nepaminėti Kardashian seserų, nes jos, mano nuomone, ir atvedė daugybę stiliaus derinukų į madą.

REKLAMA

Išsiskirti man patinka – nenoriu būti tokia, kaip visos, nors daug kas nesupranta mano stiliaus, ir, galbūt, jis kitiems atrodo per drastiškas ar ryškus, kitoks nei tipiškos lietuvaitės. Tačiau man patinka eksperimentuoti, mėgstu keistus derinius, pavyzdžiui, treninginius drabužius ir aukštakulnius. Gyvenu tik vieną kartą, todėl rengiuosi taip, kaip man patinka. Beje, tėvai mano stiliaus iki šiol nesupranta (juokiasi).

Užsienyje jau įprasta treninginius drabužius derinti su klasika, o štai Lietuvoje šis variantas vis dar retas. Ir pati kartais tai išbandai – vis dėlto ar niekuomet nebūna baisu, kad liksi nesuprasta?

REKLAMA
REKLAMA

Nebaisu! Tegul ir nesupranta (šypsosi). Aš neprivalau visiems įtikti – svarbiausia, kad pati jausčiausi gerai ir patikčiau pati sau. Taip, treningai ir aukštakulniai man – vienas įdomiausių derinukų.

Ar apskritai esi linkusi eksperimentuoti?

Taip! Aišku viskas turi kažkokias ribas... Yra buvę, jog vienam renginiui apsivilkau kombinezoną, kurio viršutinė dalis buvo labai siaura, tad visą vakarą jaučiausi nepatogiai, reikėjo saugoti, kad netyčia neparodyčiau to, ko nereikia. Tas nepatogumo jausmas labai nepatiko, todėl kitą kartą taip nesirengčiau.

Patarimo, kaip apsirengti, klausi ir iš savo sekėjų – ar jų nuomonė visuomet sutampa su tavo? Jei ne, ar eini apsirengusi taip, kaip labiau patinka ne jiems, o tau?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip, dažnai klausiu savo sekėjų, ką jie mano vienu ar kitu klausimu – man įdomi jų nuomonė. Kartais ji sutampa, o kartais – ne. Jei klausiu rekomendacijų, ką apsirengti į kokį nors renginį, vis tiek apsirengsiu taip, kaip man pačiai norisi.

Neseniai savo „Instagram“ paskyroje dariau apklausą – norėjau sužinoti, ar mane sekančiai auditorijai gražiau atrodau ilgais ar trumpais plaukais. Man labiau patinka ir gražiau yra ilgi plaukai, nes visada juos ganėtinai ilgus ir turėjau. Bet statistika parodė, kad daugiau nei 70 proc. mano, jog man labiau tinka trumpi plaukai. Ir ką jus galvojat – paklausiau savo sekėjų ir nusikirpau trumpai (šypsosi).

REKLAMA

Ne paslaptis, kad daug drabužių užsisakinėji internetu ir taip sugebi gauti puikius variantus už mažesnę kainą. Ar sunku rasti gerus, nebrangius, bet kokybiškus drabužius?

Kas ieško – tas randa (juokiasi). Na, daugiau nei 50 proc. mano internetu užsakytų drabužių išties yra neblogi, bet būna atvejų, kai drabužis – labai prastos kokybės. Iš esmės, taip, galima rasti tikrai puikių variantų, tik viskas užtrunka ilgiau.

Gal vis dėlto nemažai drabužių, siųstų internetu, vėliau tenka gražinti?

Tenka, grąžinu jei netinka, arba kokybė ne tokia, kokios tikėjausi.

Ar visuomet atsisiųsti drabužiai yra tinkamų dydžių?

Tikrai ne visada – dažniausiai užsisakau vienu ar dviem dydžiais didesnius, kad esant būtinybei galėčiau susimažinti.

REKLAMA

Ar pati kažkaip savo drabužius tobulini, t.y. apsiuvi, susegi?

Jei atsisiunčiu drabužį, ir jis – per didelis ar per ilgas, visuomet prašau mamos pagalbos jį pakoreguoti (mano mama – auksarankė!). O pati drabužių netobulinu, nebent reikia iš nunešiotų džinsų pasidaryti šortus (juokiasi).

Ką manai apie padirbinius?

Tvirtos nuomonės neturiu, bet manau, tai visų laisvė rinktis.

Netrukus prasidės ir išleistuvių maratonas – tavosios, pavyzdžiui, jau buvo! Ką vilkėjai pati, ir ką vilkėti siūlytum kitoms merginoms?

Juokingiausia tai, jog vilkėjau plėšytus džinsinius šortus ir baltus marškinėlius, kai tuo tarpu kitos vilkėjo puošnias sukneles – vis dėlto išleistuvės. Na, bet buvome apsivilkę mantijas, tad mano aprangos po ja nesimatė, todėl didelio dėmesio tam ir neskyriau. Galbūt šiek tiek prašoviau – galėjau labiau pasistengti šiuo klausimu ir apsirengti ką nors puošnesnio.

O mano patarimas kitoms – vilkėti tai, su kuo jaučiatės gerai. Tai – svarbiausia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų