REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Naujo serialo apie šeimos santykius žvaigždė A. Baukutė: man gyvenime su uošvienėmis nepasisekė

Ne vieną įsimintiną vaidmenį teatre, televizijoje ir kine sukūrusi Asta Baukutė – viena charizmatiškiausių šalies aktorių. Šiandien, birželio 29-ąją, žinoma moteris mini gražią šventę – 52-ąjį gimtadienį.

27

Ne vieną įsimintiną vaidmenį teatre, televizijoje ir kine sukūrusi Asta Baukutė – viena charizmatiškiausių šalies aktorių. Šiandien, birželio 29-ąją, žinoma moteris mini gražią šventę – 52-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

Visuomet geros nuotaikos ir linksmai nusiteikus aktorė pasakoja, kas ją labiausiai džiugina ir kokie buvo pastarieji metai.

Paklausta, kaip švęs gimtadienį, moteris atskleidžia, kad viskas vyks spontaniškai. „Darbų gausa neleidžia planuoti gimtadienio, bet tikrai kad išgersiu vyno taurę ir apie visus pagalvosiu. Apie tuos, kurie man ir gero, ir blogo linki.“

Astos gyvenime buvo visko: skyrybos, kartą tiesioginės transliacijos metu rodė Hitlerį vaizduojančius gestus, savo komandos priešininkus išvadino „žydais“. Rodos, jog moteris gyveno skandalingą gyvenimą, tačiau dabar ji visiškai kitokia, stengiasi mokytis iš padarytų klaidų. „Šie metai buvo labai nuostabūs. Visų pirma, aš mažiau griaužiu save dėl padarytų klaidų, aš jas priimu kaip pamoką, kas yra labai sunku.“ Žinoma aktorė priduria: „Aš pagaliau pradedu atleisti žmonėms, kurie yra mane labai įskaudinę“, – atvirauja ji.

REKLAMA
REKLAMA

Apie svajones ji nelinkusi atvirauti, tačiau tikina, kad jų turi nemažai: „Aš labai daug turiu tikslų ir svajonių, tačiau, kaip sakoma: būtinai svajok, nes svajonės pildosi.“

REKLAMA

Aktorė tikina, kad šiuo metu turi ne tik daug svajonių, bet ir yra labai laiminga moteris. „Sakoma, kad laimė mėgsta tylą, todėl aš apie tai daug nekalbu. Anksčiau, kai buvau jaunesnė, kaukdavau ir rėkdavau, visiems sakydavau, kokia aš laiminga esu, todėl ta laimė ir pabėgo. Dabar esu labai laiminga ir sveika. Vaikai mano irgi laimingi ir sveiki, esu jų mylima“, – džiaugiasi Asta.

Moteris atvirauja, jog jos šie metai – atradimų metai. Aktorė pradėjo lankyti sporto klubą, kuriame sportuoja tik moterys. O ten ji susilaukia daugybės pagyrų. „Visos moterys manim labai žavisi, jos yra mano palaikymo komanda. Aš jas labai myliu.“

REKLAMA
REKLAMA

Besidžiaugdama atrastu sporto klubu, moteris prisiminė ir kokių komplimentų yra gavusi iš jų. „Kartą prausiausi duše, tai moterys mane taip nužiūrėjo ir sakė: Asta, tu celiulito neturi. O kas gali būti nuostabiau? Duše sulaukiau komplimentų iš moterų. Gi moterys yra tos, kurios labiausiai pavydžios. Tai aš manau, kad tai yra vieni pliusai. Na, o sunkumų, problemų – jų visada bus“, – juokiasi aktorė.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų