REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Deimantė Andriuškaitė (nuotr. Instagram)

Manekenė Deimantė Andriuškaitė šiandien švenčia 27-ąjį savo gimtadienį, o kartu – ir daugybę pokyčių gyvenime. Mergina šią vasarą ne tik užbaigė vieną svarbiausių etapų, bet netrukus pradės ir naują, o atsipūsti tegalės šią, gimtadienio savaitę.

28

Manekenė Deimantė Andriuškaitė šiandien švenčia 27-ąjį savo gimtadienį, o kartu – ir daugybę pokyčių gyvenime. Mergina šią vasarą ne tik užbaigė vieną svarbiausių etapų, bet netrukus pradės ir naują, o atsipūsti tegalės šią, gimtadienio savaitę.

REKLAMA

Ir nepaisant to, kad gimtadienius laiko svarbiomis šventėmis, šįkart Deimantė didelei šventei neturi nei laiko, nei ypatingo noro.

Mažiau nei prieš savaitę Deimantė baigė biotechnoligijų magistro studijas KTU universitete. „Studijos buvo nelengvos, džiaugiuosi užbaigusi šį gyvenimo etapą – įdėjau labai daug darbo, laiko ir kantrybės. Turbūt dar sunku patikėti, kad pagaliau viskas baigėsi. Manau, užbaigti mokslus ir magistro studijas yra vienas didžiausių darbų gyvenime. Jaučiuosi turinti pirmąjį sluoksnį pagrindo po kojomis“, – atviravo gražuolė.

Ir nors dabar mergina vis dar švenčia užbaigusi šį gyvenimo etapą, per daug atsipalaiduoti negali. Kaip pati sako, yra pasirašiusi didelių kontraktų su svarbiais mados industrijos vardais.

REKLAMA
REKLAMA

Jau kurį laiką Lietuvoje retai matoma manekenė savo 27-ąjį gimtadienį taip pat paminės svetur. „Šiais metais švenčiu Italijoje. Kadangi pernai šventė buvo didelė, šiais metais pasirinkau ramų poilsį, o be to ir nesinorėjo triukšmingo vakarėlio, nes esu šiek tiek pervargusi nuo magistro studijų baigimo ir intensyvaus fotosesijų grafiko“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Paklausta, ar mėgsta staigmenas, D. Andriuškaitė neslėpė, kad jos jai patinka, o ir sulaukusi ji jų yra įvairių, vis dėlto brangiausia ta, kuri susijusi su artimu žmogumi.

„Mėgstu staigmenas tuomet, kai mane tas žmogus puikiai pažįsta ir žino, kas man patinka, apie ką svajoju. Staigmenų yra buvę įvairiausių – nuo viso kambario rožių iki kelionių. Bet geriausia dovana buvo tada, kai brangus žmogus tą dieną netikėtai grįžo nieko nepranešęs“, – atsiminimais dalijosi gražuolė.

Tiesa, ji neslepia, kad poilsiu Italijoje mėgautis pernelyg ilgai neteks – jau netrukus jos laukia tikras iššūkis. „Atostogas turėsiu tik šią gimtadienio savaitę – toliau turiu fotosesijas, kraustausi iš Los Andželo į Majamį ir ten pradėsiu savo verslą“, – per daug atvirauti nebuvo linkusi mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kaip apskritai vertintų praėjusius metus, Deimantė neslėpė, kad jie padovanojo pačių įvairiausių išgyvenimų. „Buvo akimirkų, kai, atrodo, jog viskas per sunku – grafikas buvo labai įtemptas. Metai buvo geri, bet nelengvi“, – sakė ji.

Pagalvojusi, ko pati sau galėtų palinkėti šia proga, D. Andriuškaitė tikino, kad to linkėtų ne tik sau, bet ir visiems kitiems: „Ir toliau būti užsispyrusiai, siekti savo tikslų, nepasiduoti, neklausyti kitų žmonių, ką mylėti ir ko nekęsti, ar ko negaliu, ir ko negaliu. Pasikliauti savo intuicija ir širdimi bei mėgautis gyvenimu, nes laimė nėra galutinė stotelė, o kelionė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų