REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausias visų laikų serialas, karaliavęs TV ekranuose daugiau nei dešimtmetį – „Gelbėtojai“ – grįžta į TV ekranus!

Populiariausias visų laikų serialas, karaliavęs TV ekranuose daugiau nei dešimtmetį – „Gelbėtojai“ – grįžta į TV ekranus!

REKLAMA

Serialo fanai mylimus aktorius ir situacijas nuo šiol mato šiuolaikiškus vaizdo kokybės standartus atitinkančia HD raiška. Specialiai atnaujintai „Gelbėtojų“ HD versijai buvo sukurta net 350 naujų dainų, tad žiūrovų laukia tikrai maloni žiūrėjimo patirtis.

Seriale nusifilmavo bene populiariausi visų laikų aktoriai – Carmen Electra, Pamela Anderson, Davidas Hasselhofas bei daugelis kitų. Tiesa, šiandien, prabėgus daugybei metų, aktoriai yra nemenkai pasikeitę ir sunkiai primena tuos veidus, kuriuos matėme kino ekranuose.

Jų pokyčius galite pamatyti galerijoje!

„Gelbėtojai“ pateko į Pasaulio Gineso rekordų knygą kaip visų laikų žiūrimiausias televizijos serialas – kiekvieną savaitę jį pasižiūrėdavo 1,1 mlrd. žmonių bemaž 200 pasaulio šalių. Jis išverstas į 48 kalbas ir buvo rodytas visuose žemynuose, išskyrus Antarktidą.

REKLAMA
REKLAMA

Anot serialo „Gelbėtojai“ siužeto, saulėtuose Kalifornijos paplūdimiuose nuolat pilna žmonių, o juos visuomet stebi budri gelbėtojų komanda – atsidavę savo darbui, bebaimiai, pasiaukojantys, sportiški ir itin patrauklūs, įdegusius kūnus pridengę raudonais maudymosi kostiumėliais. Jie gelbsti ne tik skęstančius vaikus, šunis, bet ir porų santykius, moka apsiginti nuo puolančių ryklių ir nesutrinka net per žemės drebėjimus.

REKLAMA

Nuo pirmosios kultinio serialo „Gelbėtojai“ serijos, parodytos 1989 m., prabėgo jau trys dešimtmečiai, tačiau, jame nusifilmavę ir tikromis žvaigždėmis tapę aktoriai vis dar nepraradę populiarumo, o jų patiriami nuotykiai intriguoja ir šiandien. Visi, kas išsiilgę nuotykių, dramų, herojiškų gelbėjimo istorijų, gražių žmonių ir gražių vaizdų, tai jau gali pamatyti per TV6!

Mėgaukis vasara su „Gelbėtojais“ kiekvieną darbo dieną per TV6!

Šį serialą iš karto po eterio bus galima žiūrėti ir per TVPlay!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų