REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Jurgita Jurkutė-Širvaitė (nuotr. asm. archyvo)

Viena labiausiai mylimų TV laidų vedėjų – Jurgita Jurkutė-Širvaitė – savo asmeninį gyvenimą visuomet slėpė po 9 užraktais.

15

Viena labiausiai mylimų TV laidų vedėjų – Jurgita Jurkutė-Širvaitė – savo asmeninį gyvenimą visuomet slėpė po 9 užraktais.

REKLAMA

Vis dėlto neseniai žinoma moteris savo socialinių tinklų sekėjams tapo atviresnė ir noriai dalijasi kasdieninio gyvenimo akimirkomis.

Moteris dalijasi spalvingomis nuotraukomis iš atostogų. Italijoje su dukrele Kornelija ir vyru Ryčiu poilsiaujanti moteris, atrodytų, spinduliuoja laimę.  Jaukiomis ir mielomis šeimos nuotraukomis Jurgita žavi savo gerbėjus.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad laidų vedėja ir jos septyniolika metų vyresnis išrinktasis aukso žiedus sumainė Plungėje, gimtajame tituluotos gražuolės mieste.

Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojai įvykdė J. Jurkutės prašymą ir jungtuvių ceremonijos detalių nekomentavo, o tik patvirtino, kad tokia santuoka buvo įregistruota.

REKLAMA
REKLAMA

Dar po 5 metų, 2017-ųjų kovo pabaigoje, porai gimė dukrelė, kuriai jiedu suteikė Kornelijos vardą. 

Seniau ne kartą Jurgita yra sakiusi, kad jos gyvenimas labiausiai pasikeitė po to, kai gimė dukra. Gimus dukrelei beatodairiškų sprendimų ar rizikos jos gyvenime tikrai sumažėjo.

REKLAMA

„Gyvenimas kažkaip užsipildė. Atrodo, kad viskas yra savo vietose. Aš visai nebegalvoju apie tai, kas buvo, arba apie tai, kas bus, nes ji mane priverčia būti „čia“ ir „dabar“. Tai yra labai geras jausmas“, – kalbėjo J. Jurkutė.

„Iš esmės, ką atnešė Kornelijos gimimas, tai prikėlė tą dalį manęs ir leidžia man tai daryti labai drąsiai ir tuo mėgautis, nes tu kažkaip gali stebėdamas kitus žmones, tą energiją akumuliuoti ir tuo gyventi.

Man gera, aš noriu šypsotis, noriu, kad būtų pozityvumo. Ką mes susikuriame, tą mes pritraukiame. Tai yra mūsų pasirinkimas, ką mes norime pritraukti“, – sakė ji.

Daugiau J. Jurkutės ir jos mylimojo akimirkų – nuotraukų galerijoje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų