REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Saugirdas Vaitulionis (nuotr. Organizatorių)

Beveik prieš mėnesį Lietuvoje nuskambėjo skandalas, kai buvo itin žiauriai sumušta 17-metė jurbarkietė. Merginai vakarėlis pasibaigė reanimacijoje. 

41

Beveik prieš mėnesį Lietuvoje nuskambėjo skandalas, kai buvo itin žiauriai sumušta 17-metė jurbarkietė. Merginai vakarėlis pasibaigė reanimacijoje. 

REKLAMA

Šis incidentas nepaliko abejingų ir garsių žmonių. Garsus visuomenininkas Saugirdas Vaitulionis aplankė merginą, kuri šiuo metu reabilituojasi Palangoje.

Vyras savo išgyvenimais pasidalijo ir socialinio tinklo paskyroje.

„Į reabilitacijos centrą ėjau su didžiuliu nerimu, nes nežinojau, ką ten rasiu ir kokios emocijos tvyros ore. Ėjau su viltimi, kad išėjęs lengviau atsidusiu, nes suprasiu, kad viskas bus gerai. Ką pamačiau?

Gražiausią ir mieliausią mergaitę, liūdniausiomis akimis šioje žemėje. Tokiomis liūdnomis, kad pats liūdesys nėra toks liūdnas.

REKLAMA
REKLAMA

Tesugebėjau pasakyti vos kelis padrąsinančius sakinius, nes žiūrėdamas į tas, pasimetusias ir neįtikėtino gilumo akis, tenorėjau smarkiai apkabinti ir verkti.

REKLAMA

„Viskas bus gerai, juk žinai, kad bus!", – sakau jai, nes tikiu tuo iki kaulų smegenų. „Mhm", – dėl gyjančio sulaužyto žandikaulio tyliai atsako Karolina, šiltai ir plačiai besišypsodama man savo gražiomis akimis.

Žinau, kad viskas bus gerai, tik laukia didelis ir sunkus kelias: ne tik fizinės reabilitacijos, bet ir labai sunkaus emocinės ramybės atgavimo! O kur dar įtempta teisinė kova.

Išėjau su gumulu gerklėje ir begale emocijų: gailestis, viltis, palengvėjimas ir žiaurus pyktis sukosi lyg jausmų centrifuga. Nenusakomas jausmas.

Palengvėjo, kad pamačiau, jog ji gyja. Gal ne taip sparčiai, kaip tikėtasi, bet gyja. Pamačiau, kad jai - geriau, bet tas vandenyno gylio liūdesys akyse...

REKLAMA
REKLAMA

Tikiu, kad mūsų šalyje yra teisingumas. Tikiu, kad profesionalūs medikai ir psichologai padės Karolinai atsitiesti.

Bet po šiandien, labiausiai noriu, kad vieną dieną jos akys vėl šypsotųsi!“

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad anksčiau vyras pasidalino gražia iniciatyva. 

„Lietuvoje tikrai yra labai daug gerų žmonių, kuriems nenusispjaut į kitų skausmą! Vos per kelias valandas mums su Daina Bosas pavyko šiuo metu reanimacijoje gulinčiai Karolinai rasti puikų teisininką! Neatlygintinai teisybę iškovoti padės Mindaugas Vasiliauskas! Ačiū labai!

Visi žinome, kaip klaikiai vargšę mergaitę sumaitojo tas gyvulys: sulaužytas veidas, išdaužyti dantys ir t.t. Jai vos 17– visas gyvenimas dar priešakyje, o plastinės operacijos ir odontologija – kainuoja labai daug!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir daugeliui, Karolinos šeimai, ko gero, tai būtų neįkandama. Ačiū nuostabiems Plastikos Chirurgas Vygintas Kaikaris ir Plastikos Chirurgas Kęstutis Maslauskas bei odontologų komandai iš Fi clinica Kaune!

Kurie nė nesvarstę iškart sutiko padėti - jie sugrąžins Karolinai grožį!

Ačiū visiems, kurie palaikote šeimą morališkai ir padėjote finansiškai! Kova dar tik prasideda, bet tikiu, kad su tokiu visuomenės palaikymu ir noru kovoti už teisybę - teisėsauga bus priversta atsakingai tirti bylą ir nusikaltėlis turės atsakyti už tą siaubą, kurį privertė išgyventi Karoliną. Dar kartą ačiū visiems už jūsų dideles ir labai geras širdis!“

REKLAMA

Gražiausia, tai, kad atlygio jam nereikia. Viena iš internaučių rašė: „Saugirdai, o sąskaitą paskelbei, ar aš praleidau?“ , o jis atrašė: „Nereikia jokių pinigų. Jau suaukota. O šie nuostabūs žmonės padės neatlygintinai“.

Jauna mergina sunkius sužalojimus patyrė prieš mėnesį. Apie šią nelaimę buvo pranešama socialiniame tinkle: „Gegužės 26 dienos rytą mūsų šeimą pasiekė sukrečianti žinia.

Per klasės vakarėlį Tauragės rajone esančioje kaimo turizmo sodyboje buvo pasikėsinta išžaginti dešimtokę merginą. Žiauriai sudaužyta mergina gydoma Kauno klinikų reanimacijos skyriuje.

Jai smarkiai pažeista trachėja, išmušti keli dantys, sutrupintas žandikaulis, nustatyta labai stipri kaklo trauma. Juk daužė kovų menų prizininkas!.. Nuotraukos dėti negaliu, manau, būtų neetiška visų atžvilgiu. Kaip sakė liudininkai, jos veido nebuvo galima atpažinti“, – rašė sužalotos merginos giminaitė.

REKLAMA

Jautrioje žinutėje moteris akcentavo, kad mergaitė turi begalinį norą gyventi: „Ačiū Dievui ir gydytojams, kurių pagalba ji dar gyva.. Ji labai jauna, 17 metų, bet išgyvenusi labai daug. Sulaukusi vos trejų metukų, neteko mamos (žuvo avarijoje).

Po to persikėlimai gyventi iš vienų namų į kitus. Tėvui dukrelę auginti padėjo jo mama, sesuo. Mergina buvo stipri. Visada besišypsanti, maloni, skleidžianti aplinkui save meilę, džiaugsmą, šilumą. Niekada nesiskundžianti, trykštanti jaunatviška energija. Ji mokėsi gerai. Mylima mokytojų, draugų, klasės draugų ir, žinoma, tėvo šeimos narių ir giminaičių. Jos tėtis – kenčiantis begalinį skausmą, pasimetęs ir sugniuždytas dėl vienturtės dukros nelaimės.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų