REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Ruslanas Kirilkinas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, jog garsus atlikėjas Ruslanas Kirilkinas pasiryžo gultis ant chirurgo stalo. Dabar vaikinas savo gerbėjus nustebino šios operacijos rezultatais.

26

Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, jog garsus atlikėjas Ruslanas Kirilkinas pasiryžo gultis ant chirurgo stalo. Dabar vaikinas savo gerbėjus nustebino šios operacijos rezultatais.

REKLAMA

Žinomas dainininkas socialinio tinkle paskyroje „Facebook“ pasidalijo nuotrauka, kurioje jis įamžintas lauke, mėgaujantis vasaros šiluma. Vyras užsimerkęs, atsukęs veido profilį į kamerą, demonstruoja dailiai atliktos operacijos rezultatus.

Gerbėjai vaikinui negailėjo gražių žodžių: „Nuostabus dainininkas, jūsų balsas nuostabus, ir pats esate be galo gražus“, „Gražus, kaip visada“, „Super. Kaip gražiai atrodote“.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad Ruslanas apie operaciją pranešė socialinio tinklo paskyroje.  „Facebook“ paskyroje jis patalpino savo nuotraukas ir rašė: „Mes visi turime kompleksų, absoliučiai visi, nesu sutikęs žmogaus, kuris teigtų kitaip, nebent tuo atveju, kai pameluodavo sakydamas: „Ai, žinok esu visiškai be kompleksų”...

REKLAMA
REKLAMA

Esu sutikęs daug gražių žmonių, kurie taip pat yra pilni kompleksų, tik vieni su jais gyvena, kiti jų atsikrato savo noru. Niekada negalvojau, kad įveiksiu šį savo nepasitikėjimo ir baimės barjerą ir kreipsiuosi į grožio specialistus, kurie gali man padėti. Kiekvienas žmogus, kaip ir aš, nori save matyti gražų, sveiką, patrauklų, ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Žinoma, esame žmonės ir visi grožio sąvoką suprantame savaip.

REKLAMA

Visada norėjau gražesnio smakro, ryškesnės apatinės žandikaulio dalies linijos. Prisigalvodavau, žinoma, įvairiausių būdų, kaip nuotraukose ar scenoje atrodyti būtent taip kaip ir noriu, kad ir ne su dailiu smakru.

Nuo pat vaikystės bijau kraujo, operacijų ir pačios ligoninės kvapo, ir labai esu laimingas, kad šiais laikais galima viso šito išvengti, o norimo rezultato pasiekti ir be visų šių nemalonių dalykų.

Aš savo ruoštu noriu tik padrąsinti visus, o neagituoti savo sekėjus /draugus - niekas kitas taip Jūsų nemylės, kol Jus patys savęs nepamilsite.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdami ir atviraudami apie savo kompleksus, dažniausiai aplinkiniai mūsų nuoširdžiai negirdi, apart supratimo ir tiesiog išklausymo. Dažnai sulaukiame aštrios kritikos arba skambių frazių, jog esi graži/gražus ir kam tau viso to reikia?! Išprotėjai?!

Aš turiu savo tvirtą nuomonę, kad žmogus paperka savo vidiniu grožiu ar siela, bet reikia pripažinti, kad pirmasis kontaktas yra akių ir mes nužvelgiame visą žmogaus siluetą...

Revoliucija įvyko jau senokai, pagaliau ir vyrai darosi manikiūrą/pedikiūrą ir atlieka visas kitas dar kažkada anais laikais dar taip vadinamas “moteriškas” procedūras. Grožis neturi lyties.“ , - rašė vyras.

„P.S. Kritiką ir savo nuogąstavimus pasilikite sau, būkite laimingi, atsikratykite savo kompleksų ir pamilkite save iš naujo“, – pridūrė R. Kirilkinas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų