REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Rūta Ščiogolevaitė (nuotr. BFL)

Garsi atlikėja Rūta Ščiogolevaitė šiuo metu išgyvena bene gražiausią laikotarpį savo gyvenime – dainininkė laukiasi penktosios atžalos.

44

Garsi atlikėja Rūta Ščiogolevaitė šiuo metu išgyvena bene gražiausią laikotarpį savo gyvenime – dainininkė laukiasi penktosios atžalos.

REKLAMA

Jau kurį laiką pramogų pasaulyje sklandė kalbos, kad atlikėja netrukus sūpuos penktąją atžalą. Kiek anksčiau tv3.lt skaitytojai tvirtino, kad moteris aktyviai reiškiasi „Facebook“ grupėse, kurios susijusios su nėštumu. Žinią, kad Rūta laukiasi, moteris patvirtino 15min.

Moteris ketvirtosios atžalos susilaukė 2018-ųjų birželį. Kartu su mylimuoju Rolandu Damijonaičiu atlikėja jau augina tris atžalas – du sūnus ir dukrą.

Iš santykių su šokėju Deividu Meškausku R. Ščiogolevaitė augina taip pat sūnų.

Atlikėja dar praėjusią vasarą prieš pat savo 37-ąjį gimtadienį susilaukė ketvirtosios atžalos – sūnaus Agnaro. Kaip žymiai moteriai sekasi prižiūrėti keturias atžalas bei ar jos neerzina namų buitis, ji atskleidė laidoje „Beatos virtuvė“.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėja Beata Nicholson taip pat praėjusiais metais tapo mama ketvirtą kartą – žinomos moterys kalbėjo apie tai, kokių aplinkinių reakcijų sulaukia daugiavaikės motinos bei kaip tvarkytis su netvarka namuose.

REKLAMA

„Kadangi mano šaknys yra slaviškos, aš labai norėjau kokio nors slaviško vardo mergaitei, kuri buvo antras mūsų vaikas, tačiau mano vyras yra antislaviškas. Jam reikia lietuviškų vardų, todėl aš sugalvojau, kad jis to neatsektų. Norėjau mergaitę pavadinti Ana, tačiau ją paslėpiau po fantastišku fėjos prancūziško vardo skambesiu – Anabelė, kuris yra gana populiarus vardas Amerikoje. Po poros metų aš jam papasakojau apie savo planą, o jis, pasirodo, net to nesuprato. Taip mano Ana tapo Anabelė, su vyro sutikimu“, – laidoje „Beatos virtuvė“ sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ypatinga tradicija

Atlikėja taip pat papasakojo, kaip jai gimė idėja visų vaikų vardus išrinkti iš vienos raidės.

„Po Anabelės mes nusprendėme tęsti tradiciją, kad visi vaikų vardai prasidėtų „A“ raide. Aronas man labai patiko, nes turi lietuvišką šaknį, tai yra Aras, paukštis, tačiau tuo pačiu turi ir gana tarptautinį skambesį. O Agnaras taip pat man patiko dėl tradicinio lietuviško vardo šaknies, kuris yra kilęs iš vardo Agnė. Šio vardo skambesys yra labai lietuviškas. Tiesą sakant, aš norėjau Antano, bet vyras paskui sako, kad jis nebūtų tikęs, nes visi vaikų vardai, ypač mažųjų, yra gana išskirtiniai. Tai kaip jam jaustis? Negi pritrūkai fantazijos? Tai tada pagalvojau, kad jeigu jau nori išskirtinio, tai aš dabar jį tuoj sugalvosiu...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, mūsų susitarimas buvo toks, kad jis duos vardą mūsų paskutiniam berniukui. Bet jis ilgai galvojo ir nieko nesugalvojo. O kai aš laukiausi septintą mėnesį, sakau – eureka! Aš sugalvojau. Patį gražiausią vardą žemėje. Ir kai aš jam pasakiau, jis tarė: baisiau nebūna. Aš, aišku, pasijuokiau ir sakiau, kad tai jo darbas sugalvoti vardą, o štai aš tiesiog šį pasilaikysiu kaip atsarginį, dėl viso pikto. Viskas baigėsi tuo, kad važiavome į metrikacijos biurą, jau reikėjo užrašyti vaiko vardą, aš likau maitinti mažylį mašinoje, o vyras nuėjo. Parnešė dokumentą ir parodė, kad užregistravo Agnaro vardu. Vyras sakė, kad tiesiog prie jo priprato“, – teigė atlikėja.

REKLAMA

Motinystės realybė

Rūta pabrėžė, kad vaikų gimimas ją pakeitė kaip asmenybę. Anksčiau jos vaidmuo viešumoje ir namuose kur kas labiau skyrėsi nuo to, kokia ji yra iš tiesų.

„Tiesą sakant, keisčiausiai apie save galvoju aš pati, kaip aš ryžausi tokiam sunkiam darbui. Iš aplinkinių, ačiū Dievui, girdžiu tik „sveikinu“, „tu nereali“, „tau reikia medalį suteikti“. Mane iš tikrųjų tai pradžiugina, tada manau, kad ne viskas taip blogai. Aš pati labai pasikeičiau. Anksčiau aš buvau tokia, kuri viešumoje atrodė labai griežta, o pati buvau gana švelni, labai jautri, ašarojanti – neduok, Dieve, kam nors užkliūsi. Gal jums sunku tai įsivaizduoti, bet iš tikrųjų gyvenime tokia buvau visada. O dabar viskas atvirkščiai. Pasidariau tokia „arši boba“. Tikrai. Nebematau jokios prasmės, nenoriu daryti jokių ceremonijų ir tokius žmones norisi užčiaupti“, – laidoje atviravo Rūta.

REKLAMA

„Beatos virtuvės“ viešnia taip pat atskleidė, kaip atrodo keturis vaikus auginančios žymios moters kasdienybė – daugelis mano, kad ji visai kitokia.

„Yra toks posakis, kuris mane labai prajuokina, apie daugiavaikės mamos dienos aktualijas: atsikeli, pasidarai kavos, vakare išgeri ir panašiai. Tai yra tiesa. Kartais norisi, kad tai būtų vertinama, jaustis labiau suprastai. Mums su vyru yra viskas tvarkoje, tačiau humoro formoje mėgstu jį šiek tiek per dantį patraukti. Pavyzdžiui, jei jis man pasako, kad „juk aš likau namie“, tada aš pasiruošiu kovinę formą ir bandai paaiškinti, ką iš tikrųjų reiškia būti namie“, – sakė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų