REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Justina Stambrauskaitė (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Birželio 26-ąją verslininkė Justina Stambrauskaitė švenčia savo 27-ąjį gimtadienį. Vis dėlto šįkart, kaip teigia pati Justina, šventė bus kiek ramesnė, tačiau paminėti šią ją ji stengiasi visuomet – tokią tradiciją nuo mažų dienų jai įskiepijo mama.

33

Birželio 26-ąją verslininkė Justina Stambrauskaitė švenčia savo 27-ąjį gimtadienį. Vis dėlto šįkart, kaip teigia pati Justina, šventė bus kiek ramesnė, tačiau paminėti šią ją ji stengiasi visuomet – tokią tradiciją nuo mažų dienų jai įskiepijo mama.

REKLAMA

Tiesa, žinoma mergina užsiminė, kad praėję metai nebuvo patys lengviausi – vis dėlto dabar ji puikiai žino, ko norėtų ateinantiems.

Įspūdingos šventės – jau nuo vaikystės

Neretai Justinos gimtadieniai būdavo aprašomi ir spaudoje – kiekvienais metais mergina ar jos artimieji suorganizuodavo išties įspūdingus vakarėlius. Pati verslininkė pasakojo, kad tai tapo savotiška tradicija nuo vaikystės.

„Mama man visuomet rengdavo įspūdingas šventes. Jose dalyvaudavo net animatoriai – tuo metu tai nebūdavo taip populiaru, tikra retenybė. O ir dovanas gaudavau ne tik aš, bet ir mano draugai“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šių metų gimtadienis nusimato kiek kitoks. „Paminėsiu labai kukliai, su keliais draugais ir šeimos nariais – jokio grandiozinio baliaus tikrai nebus, nes tai yra savaitės vidurys. Bus lengvas paminėjimas, be jokių fejerverkų ir fanfarų“, – juokėsi mergina.

REKLAMA

Tačiau Justina atvira – svarbiausi žmonės šią dieną visuomet būna kartu.

„Visąlaik paminiu su šeimos nariais, nes tai – artimiausi mano žmonės, todėl mes kartu papietaujame ar pavakarieniaujame. Tai – tradicija, kuri norėčiau, kad nepasikeistų dar labai ilgai. Taip pat būna patys artimiausi draugai – tai tiesiog proga pasimatyti su artimais žmonėmis, pakelti šampano taurę, pabūti kartu“, – sako verslininkė.

Vis dėlto paklausta, ar metams bėgant artimiausių žmonių skaičius keitėsi, Justina neslepia – jis išties kinta: „Vaikystėje buvo krūva klasiokų – vaikų būdavo beprotiškai daug. Dabar artimųjų žmonių yra mažiau. Žmonės atsimeta – juk kiekvienais metais mes keičiamės, todėl elementaru, kad keičiasi ir tavo aplinka, bei tie, kas tave supa.“

REKLAMA
REKLAMA

Staigmenas mėgsta, tačiau svarbus vienas dalykas

Kaip ir daugelis moterų, Justina neslepia, kad staigmenos jai patinka, tačiau taip pat ji tvirtina, kad džiaugtųsi tikrai ne kiekviena – svarbu, kad žmogus, kuris tą staigmeną rengia, puikiai ją pažinotų.

Būtent tokios staigmenos mergina sulaukė praėjusiais metais.

„Didžiausia staigmena buvo praėjęs gimtadienis, nes aš nė nenumaniau, kad labai artimas žmogus man ją ruošia. Tąkart mane tiesiog pakvietė į „Esperanzą“ pavakarieniauti, o privačioje viloje laukė mano šeima, artimiausios draugės, atvažiavo Natalija su savo draugu Edgaru. Po kurio laiko mane pasodino ant kėdės, užrišo akis ir pasakė, kad manęs laukia staigmena – tada įėjo Gytis Paškevičius, kuris mums koncertavo. Tai buvo tikrai įspūdinga dovana ir žinau, kad tas įspūdis išliks tikriausiai visą gyvenimą, nes Gytis – pats mėgstamiausias mano atlikėjas“, – neslėpė Justina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėję metai padovanojo išbandymų

J. Stambrauskaitė pasakojo, kad praėję metai, lyginant su ankstesniais, pažėrė itin daug sunkių išgyvenimų, tačiau nepaisant to, žinoma verslininkė į visa tai stengiasi žiūrėti kuo įmanoma pozityviau.

„Kiekvienus metus vertinu labai teigiamai. Kiekvienais metais žmogus auga, lygiai taip ir aš. Šie metai man nebuvo patys lengviausi – praėję buvo daug lengvesni, linksmesni, pozityvesni. Šiuose buvo labai daug liūdnų akimirkų – iš mano gyvenimo išėjo man labai svarbūs 2 žmonės ir aš tai labai ilgai išgyvenau. Negaliu pasakyti, kad tavo buvo pozityviausi ir geriausi mano gyvenimo metai“, – atviravo Justina.

REKLAMA

Būtent dėl šios priežasties, pradėdama savo 27-uosius gyvenimo metus, J. Stambrauskaitė tikisi ne tik laimės sau, bet ir kitiems, brangiausiems ją supantiems žmonėms.

„Palinkėčiau sau šalia tikrų žmonių ir lengvumo. Visąlaik fainiau, kai yra lengva – kai neskauda, kai nereikia verstis per galvą. Labai norėčiau, kad ir mano aplinkoje visi žmonės būtų laimingi, kad jiems viskas sektųsi, nes kai laimingi jie, laiminga ir aš. Sau dar palinkėčiau laimės ir tikrų žmonių šalia – manau, kad tai kiekvienam žmogui yra labai svarbu ir kartais mes neįvertiname to, ką turime šalia ir labai lengva ranka tai prarandame“, – baigė pokalbį Justina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų