REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Gabrielius Vagelis (nuotr. Organizatorių)

Gabrielius Vagelis – žinomas dainų autorius ir atlikėjas, kurį televizoriaus ekranuose galime pamatyti išties dažnai.

19

Gabrielius Vagelis – žinomas dainų autorius ir atlikėjas, kurį televizoriaus ekranuose galime pamatyti išties dažnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne vieno populiaraus muzikinio projekto veidas Gabrielius pelnė daugybės klausytojų simpatijas, o jau visai greitai jo gerbėjus pasieks ir debiutinis albumas, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Scenoje – ne naujokas

Šiuo metu atlikėjas gyvena įtemptu ritmu: artėja studijų finišo tiesioji, taip pat aktyviai vyksta ir jo koncertinė veikla. Paskutinį birželio penktadienį vyks G. Vagelio koncertas Klaipėdoje, „Olympic Casino Amberton“. Vis dėlto muzikinį kelią prieš 8 metus pradėjusiam vaikinui aktyvus gyvenimo būdas nėra naujiena.

„Šiuo metu veiklos tikrai netrūksta: baigiu bakalauro studijas, beliko sudėlioti paskutinius taškus ir parašus, taip pat lankau vokalo pamokas, – pasakoja Gabrielius. – Negalėčiau savęs pavadinti naujoku scenoje – aktyvią muzikinę veiklą pradėjau dar būdamas penkiolikos. Taigi bėgant metams įgijau daug patirties ir įpratau prie tokio aktyvaus gyvenimo ritmo.“

REKLAMA
REKLAMA

Reikia nebijoti išsiskirti

Visuomenėje konkurencija stiprėja visose srityse, muzikos pasaulis – ne išimtis. Atlikėjas G. Vagelis džiaugėsi, kad muzikos padangėje sužiba vis naujų žvaigždžių, gebančių kurti išties kokybišką ir konkurencingą muziką. Atlikėjas atvirauja, kad, norėdamas būti sėkmingu ir įdomiu muzikantu, turi nebijoti išsiskirti iš kitų.

„Labai džiaugiuosi, kad ateina vis daugiau atlikėjų, nebijančių parodyti tikrąjį save – ką iš tiesų jaučia ir kokie jie yra. Nors muzikinių projektų vyksta išties daug ir dažnai juose matome tuos pačius veidus, vis dėlto tokie projektai keičia žmonių ateitį. Matydami tuos, kurie nuolatos bando, – pagaliau išdrįsta dalyvauti ir tie, kuriems pritrūkdavo drąsos. Taip ir sulaukiame kažko labai netikėto ir įdomaus“, – mintimis dalijasi atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Publikos ir atlikėjo mainai

Koncertuodami ne tik didžiausiose arenose, bet ir nedideliuose klausytojų susibūrimuose muzikantai atiduoda be galo daug jėgų. Anot Gabrieliaus, koncertuojant svarbiausia sukurti geras emocijas, o didžiausias įvertinimas atlikėjui – klausytojų grįžtamasis ryšys.

„Vienareikšmiškai koncerte svarbiausia yra publika, nuo jos labai daug kas priklauso. Žinoma, atlikėjas turi užmesti tą kabliuką, kuris sukeltų publikos reakciją. Galbūt intymesnį ryšį su klausytojais pavyksta sukurti mažesniuose koncertuose, tačiau net ir dideliuose norisi atiduoti bent dalelę savęs kiekvienam atėjusiam. Po koncerto kaskart apima euforija ir užplūsta jėgos eiti tik pirmyn – nors be galo daug atiduodi, tiek pat daug ir pasiimi“, – atvirauja G. Vagelis.

REKLAMA

Svajonės išsipildymas

Kone kiekvieno muziką kuriančio atlikėjo tikslas – išleisti albumą. Tai tarsi muzikanto kūrybos įprasminimas. Netrukus pasirodys ir debiutinis G. Vagelio albumas, kuriame nugulsiančių dainų bus galima pasiklausyti koncerte birželio pabaigoje.

„Net sunku apibūdinti, ką man išties reiškia šis albumas. Jis tarsi mano kūdikis! Albumas yra atlikėjui vienas svarbiausių dalykų, tai jo išgyventų istorijų įkvėptas pasakojimas, kuriuo jis nori pasidalyti su publika. Albume esančios dainos yra muzikanto išskirtinis ženklas. Koncerte Klaipėdoje planuojama akustinė programa, kurios metu klausytojai galės išgirsti man artimus pasaulinius hitus, taip pat atliksiu ir savo kūrinius iš būsimo albumo. Tikrai išgirsite ir „Dalis manęs“, ir mano naujausią singlą „Kažkada mane nuves“, – nekantrauja Gabrielius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų