REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Rūta Ščiogolevaitė (nuotr. Organizatorių)

Birželio 25-ąją, gerai žinoma Lietuvos atlikėja Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė mini ypatingą dieną. Keturių vaikų mama ir dainininkė švenčia 38-ąjį gimtadienį.

34

Birželio 25-ąją, gerai žinoma Lietuvos atlikėja Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė mini ypatingą dieną. Keturių vaikų mama ir dainininkė švenčia 38-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

R. Ščiogolevaitės karjera scenoje prasidėjo jau ne prieš vieną dešimtį metų. Žinoma moteris pirmąjį savo solinį albumą išleido būdama vos penkiolikos.

Tiesa, daugkartinė konkursų laureatė taip pat gerai žinoma ir dėl fenomeno, dalyvaujant televizijos projektuose ir konkursuose – daugumoje konkursų (iki šiol – 8 kartus) Rūta laimėjo antrąją vietą. Juokaujama, kad R. Ščiogolevaitę persekioja antrosios vietos prakeiksmas.

Žinoma moteris 2004-aisiais ištekėjo už Vytauto Samarino, tačiau jų santuoka vos po metų iširo. Vėliau ji su šokėju Deividu Meškausku susilaukė sūnaus Adomo, o 2013-aisiais ištekėjo už Rolando Damijonaičio ir su juo susilaukė trijų atžalų.

REKLAMA
REKLAMA

Laikosi tradicijos

Anksčiau vienoje laidoje atlikėja atskleidė, kaip jai gimė idėja visų vaikų vardus išrinkti iš vienos raidės.

„Po Anabelės mes nusprendėme tęsti tradiciją, kad visi vaikų vardai prasidėtų „A“ raide. Aronas man labai patiko, nes turi lietuvišką šaknį, tai yra Aras, paukštis, tačiau tuo pačiu turi ir gana tarptautinį skambesį. O Agnaras taip pat man patiko dėl tradicinio lietuviško vardo šaknies, kuris yra kilęs iš vardo Agnė. Šio vardo skambesys yra labai lietuviškas. Tiesą sakant, aš norėjau Antano, bet vyras paskui sako, kad jis nebūtų tikęs, nes visi vaikų vardai, ypač mažųjų, yra gana išskirtiniai. Tai kaip jam jaustis? Negi pritrūkai fantazijos? Tai tada pagalvojau, kad jeigu jau nori išskirtinio, tai aš dabar jį tuoj sugalvosiu...

REKLAMA

Tiesa, mūsų susitarimas buvo toks, kad jis duos vardą mūsų paskutiniam berniukui. Bet jis ilgai galvojo ir nieko nesugalvojo. O kai aš laukiausi septintą mėnesį, sakau – eureka! Aš sugalvojau. Patį gražiausią vardą žemėje. Ir kai aš jam pasakiau, jis tarė: baisiau nebūna. Aš, aišku, pasijuokiau ir sakiau, kad tai jo darbas sugalvoti vardą, o štai aš tiesiog šį pasilaikysiu kaip atsarginį, dėl viso pikto. Viskas baigėsi tuo, kad važiavome į metrikacijos biurą, jau reikėjo užrašyti vaiko vardą, aš likau maitinti mažylį mašinoje, o vyras nuėjo. Parnešė dokumentą ir parodė, kad užregistravo Agnaro vardu. Vyras sakė, kad tiesiog prie jo priprato“, – pasakojo Rūta.

REKLAMA
REKLAMA

Motinystės realybė

Rūta pabrėžė, kad vaikų gimimas ją pakeitė kaip asmenybę. Anksčiau jos vaidmuo viešumoje ir namuose kur kas labiau skyrėsi nuo to, kokia ji yra iš tiesų.

„Tiesą sakant, keisčiausiai apie save galvoju aš pati, kaip aš ryžausi tokiam sunkiam darbui. Iš aplinkinių, ačiū Dievui, girdžiu tik „sveikinu“, „tu nereali“, „tau reikia medalį suteikti“. Mane iš tikrųjų tai pradžiugina, tada manau, kad ne viskas taip blogai. Aš pati labai pasikeičiau. Anksčiau aš buvau tokia, kuri viešumoje atrodė labai griežta, o pati buvau gana švelni, labai jautri, ašarojanti – neduok, Dieve, kam nors užkliūsi. Gal jums sunku tai įsivaizduoti, bet iš tikrųjų gyvenime tokia buvau visada. O dabar viskas atvirkščiai. Pasidariau tokia „arši boba“. Tikrai. Nebematau jokios prasmės, nenoriu daryti jokių ceremonijų ir tokius žmones norisi užčiaupti“, – laidoje atviravo keturių vaikų mama.

Nuotraukų galerijoje pamatykite, kaip keitėsi garsi atlikėja.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų