REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos visuomenės veikėja Agnė Zuokienė ne retai socialiniuose tinkluose pasidalija sentimentaliomis nuotraukomis ir įrašais.

Lietuvos visuomenės veikėja Agnė Zuokienė ne retai socialiniuose tinkluose pasidalija sentimentaliomis nuotraukomis ir įrašais.

REKLAMA

Šį kartą moteris nustebino savo gerbėjus ir ryžosi avantiūrai – kelionei pėsčiomis. Moteris nusprendė išbandyti save ir viena iškeliavo į Ispaniją.

„Išeinu link Santiago de Compastela. Kiti galimai keliaudami bando kažką rasti, o aš atvirkščiai – nusikratyti. Galimai tas kelias visai kitoks – papasakosiu, kai grįšiu“, – tada brūkštelėjo Agnė.

Po dešimties dienų moteris pasidalijo nauju įrašu, kuriame ji dalijosi savo patirtimi: „Santiago de Compastela kelias įveiktas. Puikus jausmas. Visiems rekomenduoju.

Keli trumpi mano patarimai – eikit vienas, nebus noro stoviniuoti, kai nereikia, pačiam verkšlenti ar kitam pasakotis, kaip pavargot ar skauda kojas. Eiti šiuo keliu nereikia jokio pasiruošimo. Aš visiškai nesportiška. Šis kelias ne apie fizinius gebėjimus. Pirmyn veda visai kitos, psichologinės jėgos.

REKLAMA
REKLAMA

Nieko neplanuokit, ypač, jei turite 50 eurų kišenėje nenumatytoms visos kelionės išlaidoms. Tai kelionė apie „čia ir dabar“. Kai negalvoji apie praeitį, neplanuoji ateities. Negalvoji, kiek nueisi šiandien, ar kur nakvosi. Nesiimkite jokių kilimėlių, gertuvių ir kito nereikalingo šlamšto. Mano kuprinė buvo viena mažiausių, bet nieko nepasigedau.

REKLAMA

Prieš kelionę nusipirkite keliais dydžiais didesnius lengvus ėjimo sportinius batelius. Galėjau nesiimti net pleistrų nuospaudoms – man jų neprireikė. Kelyje visad atsiras naujų draugų, tačiau juos geriausia paleisti po pusvalandžio... Žymiai didesnė vertybė susitikti su Ispanijoje gyvenančiais lietuviais. Man pasisekė – 3 naktys lietuviškuose namuose ir nuostabios pažintys. Vaistų nuo apsinuodijimo prireikė grįžtant namo, kai lėktuvo palydovai prašė keleivių padėti sunegalavusiai keleivei. Man jų kelionėje nereikėjo, nes maistas puikus, o visos nakvynės labai švarios.

REKLAMA
REKLAMA

Yra gal 20 kelių link Santiago. Sertifikatą apie įveiktą kelią išduos ir nuėjusiems 800, ir 500, ir paskutinius 100 kilometrų. Galima keliauti ir dviračiais. Pirmą dieną sutikta vengrė pasidalino su manim nerealia programėle – kai kiekvienoj kryžkelėj gali pasirinkti kelis variantus. Tai labai padėjo. Jei būčiau ėjus su popieriniu žemėlapiu, matomai dar iki šiol eičiau. Aš įveikiau 330 km per 10 dienų ir labai savimi didžiuojuosi. Tam, kad eiti šiuo keliu, visai nebūtina atsidurti gyvenimo kryžkelėje, nors didžioji dauguma keliautojų, deja, bet man įvardijo būtent šią priežastį,“ – džiaugėsi moteris.

 

Portalas tv3.lt primena, kad praeitą savaitę  pasirodė žinios apie tai, kad byra Vilniaus savivaldybės tarybos nario Artūro Zuoko ir jo žmonos Agnės šeima. Ir nors pati Agnė pirmadienio popietę teigė, kad jokios krizės nėra, panašu, kad yra kitaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausus A. Zuokienės, ar tai – tiesa, ši tepasakė: „Kreipkitės į teismą, su Dievu“.

Dar anksčiau A. Zuokas viešai nepripažino, tačiau ir nepaneigė gandų, kad jiedu su žmona Agne pasuko skirtingais keliais iš karto po to, kai šis nesėkmingai pabandė tapti Vilniaus miesto meru.

„Na, nenorėčiau į šį klausimą atsakyti, nors jo ir tikėjausi. Mes esame suaugę, savarankiški žmonės, gerbiantys vienas kito individualumą ir apie savo asmeninius dalykus nesiruošiame šnekėti viešumoje. Koks tas gyvenimas bus, toks“, – LRT laidoje dar prieš savaitę kalbėjo A. Zuokas.

Tuo metu dar vakar pati A. Zuokienė portalui tv3.lt stebėjosi tuo, ką viešojoje erdvėje galėjo pasakyti jos vyras. Moters teigimu, santykių krizė judviejų neištiko.

REKLAMA

„Na... Aš turiu vaikus, pas mane nėra jokios krizės. Tai čia koks skirtumas... Viskas yra gerai“, – sakė A. Zuokienė. Paklausus, kokie jų santykiai dabar su vyru A. Zuoku, moteris tvirtino, kad viskas yra gerai.

Primename, kad Zuokai susipažino universitete, studijuodami žurnalistiką. Santuokoje pora praleido 27 metus ir susilaukė trijų vaikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų