REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Britney Spears (tv3.lt fotomontažas)

Pop scenos dievaite vadintos Britney Spears gyvenimas yra kupinas džiaugsmingų pakilimų ir skaudžių nuopuolių. Ankstyvoje jaunystėje išgarsėjusi mergina kaipmat tapo scenos žvaigžde – ji sulaukė gausybės pasiūlymų filmuotis bei koncertuoti.

25

Pop scenos dievaite vadintos Britney Spears gyvenimas yra kupinas džiaugsmingų pakilimų ir skaudžių nuopuolių. Ankstyvoje jaunystėje išgarsėjusi mergina kaipmat tapo scenos žvaigžde – ji sulaukė gausybės pasiūlymų filmuotis bei koncertuoti.

REKLAMA

Išskirtinio vokalo mergina dar 1992-aisiais dalyvavo talentų projekte, tačiau konkurso organizatoriai nusprendė, kad ji yra kiek per jauna scenai. Po kelių metų ji žengė į „Peliuko Mikio šou“ projektą, kuriame sužavėjo prodiuserius ir greitai pasirašė kontraktą su įrašų kompanija „Jive Records“. Vienas po kito sekė ir atlikėjos hitai „Baby One More Time“, „Oops! I Did It Again“, „Toxic“ bei kiti.

 

Pirmasis atlikėjos albumas šovė į muzikos topus ir tapo pačiu perkamiausiu JAV albumu. Tai lėmė, kad Britney tapo paauglių dievaite, kurios kiekvieną žingsnį sekė milijonai gerbėjų visame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Skandalingas gyvenimas

Jaunutė atlikėja vos 18-os pozavo žurnalui „Rolling Stone“, kuriame ji pasirodė apnuoginta krūtine, pozavo su liemenėle ir trumpais šortais. Daugelis šį žurnalo viršelį vertino prieštaringai ir sakė, kad tai – „vaikų pornografija“. Į bet kokias tokias kalbas scenos žvaigždė atkirsdavo, kad „išliks skaisti iki vestuvių“, tačiau jau tuo metu pasklido kalbos apie jos lytinius santykius su Justinu Timberlake‘u.

REKLAMA

Justinas ir Britney buvo vadinama saldžiausia pramogų pasaulio pora. Jie kartu buvo nuo 1999-ųjų iki 2002-ųjų. Visgi pora, kaip manoma, išsiskyrė dėl to, jog Britney per daug suartėjo su choreografu Wade‘u.

Tuo metu ėmė sklisti gandai, kad jųdviejų draugystė tapo kiek daugiau, nei tik draugiška. O galiausiai ėmė sklisti gandai, kad būtent Wade’as ir kaltas dėl Britney ir Justino skyrybų. Anot šaltinių, Justinas rado meilės laišką, kurį choreografas buvo parašęs dainininkei… Ne gana to, daugelis spėlioja, kad būtent dėl to Justinas parašė savo garsųjį kūrinį „Cry Me A River“. Tą jis iš esmės patvirtino ir savo knygoje. Čia jis pažymėjo, kad žmonės patiko ta daina todėl, kad visi yra jautęsi išduoti mylimųjų.

REKLAMA
REKLAMA

Jauna mergina 2002-aisiais taip pat suvaidino ir kine – ji debiutavo filme „Kryžkelės“, kuriame įkūnijo tik vidurinę baigusios merginos personažą. Tiesa, šis jos vaidmuo buvo vertinamas prieštaringai, tačiau filmas uždirbo per 60 mln. dolerių.

Daugeliui atmintyje įstrigo ir Britney bučinys su Madonna. „MTV apdovanojimuose“ pasirodžiusi Britney kartu su Christina Aguilera atliko dainą „Like a Virgin“, kiek vėliau prie jų prisijungė ir Madonna, su kuria abi atlikėjos pasibučiavo. Šis bučinys pateko į beveik viso pasaulio laikraščius.

Didysis krytis žemyn

2004-aisiais ji ištekėjo už bičiulio Jasono Alexanderio, tačiau jų santuoka truko vos 55 valandas ir iškart buvo anuliuota. Moteris tvirtino, kad tai padarė visiškai nepagalvojusi ir gerai nepažįstanti naujojo savo vyro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po neįtikėtinos šlovės vos 23-ejų atlikėja susituokė su širdies draugu Kevinu Federline‘u 2004-aisiais. Pora susilaukė dviejų sūnų, tačiau iškart po jų gimimo Britney išgyveno rimtą krizę savo gyvenime. Ji pasitraukė iš dainavimo, pradėjo svaigintis alkoholiu ir kvaišalais.

Moterį sukrėtė tetos mirtis – ji pralaimėjo kovą prieš vėžį. Praėjus kelioms savaitėms B. Spears atsigulė į reabilitacijos kliniką, kurioje praleido 24 valandas. Vos tik išėjusi iš jos Britney nuskubėjo į kirpyklą, kur plikai nusiskuto galvą. Praėjus dar kelioms dienų ji išvyko į kitą kliniką gydytis. Iš jos grįžusi atlikėja iškart pateikė dokumentus skyryboms. Pora ilgą laiką bylinėjosi teismuose ir advokato paslaugoms išleido per 2,7 mln. dolerių.

REKLAMA

Visgi drąsus šukuosenos pakeitimas nebuvo vienintelis Britney skandalas – moteris taip pat užpuolė paparacį skėčiu. Kiek vėliau ji užbaigė savo reabilitaciją ir vėl pradėjo kurti.

Moteris sugrįžo į didžiąją sceną, kurioje ir vėl sužibėjo. Su naujomis dainomis ir nauja energija grįžusi Britney taip pat ir vėl įsimylėjo. Jos širdį užkariavo persų kilmės Samas Asgharis, kuriam vos 25-eri. 12 metų skirtumas poros neišgąsdino ir jie kartu jau yra kelerius metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų