REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Birutė Pajedienė pristatė makiažo naujienas (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai dvi žinomos vizažo meistrės – Oksana Pikul-Jasaitienė ir Birutė Pajedienė – pristatė makiažo naujoves, o jų modeliais tapo Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Laurinta, rašoma pranešime spaudai.

17

Visai neseniai dvi žinomos vizažo meistrės – Oksana Pikul-Jasaitienė ir Birutė Pajedienė – pristatė makiažo naujoves, o jų modeliais tapo Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Laurinta, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Šį savaitgalį daugybė grožio srities specialistų ir kosmetikos bei makiažo mylėtojų rinkosi į Vilniaus centre įsikūrusią „Estetikosstudiją“.

Čia vyko profesionalams ir makiažo megėjams išskirtinės profesionalios, prancūziškos kosmetikos seminaras, skirtas paminėti 4 metų gimtadienį Lietuvoje.

Renginyje lūkuriavo netoli šimto žingeidžių ir žinių ištroškusių dalyvių. Pirmoji Lietuvoje atestuota pasaulinės grožio specialistų organizacijos OMC makiažo teisėja Birutė Pajedienė klausytojoms atskleidė šio sezono inovatyviausių kosmetikos produktų naujienas.

Gausybė duochrominių atspalvių pakerėjo net pačią Gabrielę Rutkauskienę-Vasha, kuri tapo B. Pajedienės modeliu. Jai sukurtas melsvų, suderintų jūrinių spalvų įvaizdis paliko įspūdį visoms šventės dalyvėms. Šių spalvų derinys yra vienas iš geidžiamiausių šį sezoną. „Taip pat, madingas ir stilingas makiažas neapsieina be skaisčios, švytinčios odos. Sveikai drėgnos odos efektas sukuriamas specialių kreminių „highliter‘ių“ pagalba, juos maišant į kreminę pudrą“, – atskleidė B. Pajedienė.

REKLAMA
REKLAMA

Atsispirti makiažui ir kokybiškai kosmetikai jau ilgą laiką negalinti ir Oksana Pikul-Jasaitienė, pademonstravo išskirtinį, Lietuvos makiažo čempionate aukso medaliu įvertintą, Kreatyvios nuotakos makiažą.

REKLAMA

Oksana demonstracijos metu, atskleidė šio sezono topu laikomų akių vokų ir lūpų dažymo technikas. Vokams suteikė mados viršūnėje laikomą grafiškumą, 3D efektą, pridėdama auksinio spindesio ir bordo bei marsala spalvų junginį. Lūpas paryškino neįrėminant ir nesuteikiant joms kontūro, tamsindama vidinę lūpų dalį, taip pabrėždama naturalų jų grožį.

Vizažo specialistė dalyves sužavėjo savo paprastumu, maloniai dalijosi savo paslaptimis ir patarimais. Oksana prasitarė, kad savo klientėms naudoja tik laiko patikrintą, kokybišką kosmetiką, stengiasi rinktis produktus, kuriuose nėra parabenų.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio dieną iš skirtingų miestų į sostinę atvykusios dalyvės apdovanotos Lietuvos TOP vizažistų tandemo – O. Pikul-Jasaitienės ir B. Pajedienės – pasirašytais sertifikatais, prizais ir pasipildžiusios naujienomis vizažo srityje, kosmetikos priemonėmis.

Vakaro pabaigoje merginos dalyjosi įspudžiais, vaišinosi pagal specialų užsakymą pagamintu tortu, dėkojo meistrėms už patarimus, įgytas žinias ir šilumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų