REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausias visų laikų serialas „Gelbėtojai“ (angl. „Baywatch“) šią vasarą iš naujo užkariaus visų TV3 televizjos žiūrovų širdis.

Populiariausias visų laikų serialas „Gelbėtojai“ (angl. „Baywatch“) šią vasarą iš naujo užkariaus visų TV3 televizjos žiūrovų širdis.

REKLAMA

Net vienuolika sezonų rodytas serialas išpopuliarino ir apvertė aukštyn kojoms ne vieno iš šiame seriale vaidinusių aktorių gyvenimą.

Karštos scenos su apnuogintais gelbėtojų kūnais sukeldavo ir aktorių sutuoktinių bei mylimųjų pavydą, todėl filmavimo užkulisiai buvo apipinti istorijomis apie ne vieną tarp serialo aktorių užsimezgusį darbinį romaną.

Tačiau bene daugiausiai pavydo iš savo sutuoktinio sulaukdavo galbėtoją C.J. Parker seriale vaidinusi gražuolė Pamela Anderson (51 m.). Už rokerio Tommy Lee tuo metu ištekėjusi Pamela portalui „Daily Mail” yra pasakojusi, kad po vienos scenos jos mylimasis netgi įsiveržė į filmavimo aikštelę ir prapliupo grasinimais aktoriui Davidui Chokachiui, seriale vaidinusį gelbėtoją Cody Madisoną.

Vienoje iš tokių scenų gelbėtojai susitinka dušinėje, o C. Madisonas paprašo C.J. Parker nutrinti jam nugarą. Netrukus abu gelbėtojai panyra į aistringą bučinį.

REKLAMA
REKLAMA

Pamela teigė, jog pavyduliaujantis Lee dažnai mėgdavo lankytis serialo filmavimo užkulisiuose.

„Davidas mėgdavo paflirtuoti ir patyrė Tommy pykčio protrūkį. Sykį jiems teko pakeisti skriptą, kai įtūžęs Tommy įsibrovė į filmavimo aikštelę. Viskas įvyko dėl to, kad aš pabučiavau Davidą Chokachį“, – teigė Pamela.

REKLAMA

Norėdama sumažinti Lee pavydą, Pamela nusprendė pameluoti Lee, kad Chokachis yra homoseksualus, nors toks niekada nebuvo, o ši mintis labai nepatiko D. Chokachiui.

Kalbėdamas vienoje televizijos laidoje praėjus daugeliui metų po serialo filmavimo, Davidas Chokachis neneigė, jog serialo užkulisiuose netrūko seksualinės įtampos tarp puikiais fiziniais duomenimis apdovanotų aktorių.

„Didžiąją dienos dalį praleisdavome paplūdimyje apsinuoginę. Mus supo tik saulė ir vandenynas, o tai be abejonės išprovokuodavo įvairiausių emocijų“, – intymių akimirkų tarp serialo veikėjų nepaneigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Pamelos ir Lee santuoka tetruko trejus metus ir spėjo išgarsėti dėl skandalingo vaizdo įrašo – per medaus mėnesį Lee nufilmuotos sekso scenos. 1995 metais šią vaizdajuostę iš poros namų pavogė elektrikas, dirbęs jų namuose. Poros santuoka nutrūko 1998 metais, o Anderson tikina iki šiol nemačiusi to vaizdo įrašo.

Vėliau Anderson buvo ištekėjusi už rokerio Kido Rocko, taip pat kino prodiuserio ir pokerio profesionalo Ricko Salomono. Šiuo metu ji draugauja su 18 metų už save jaunesniu Prancūzijos futbolininku Adilo Rami ir dėl šio atsikraustė gyventi iš Los Andželo į Prancūzijos Rivjerą.

Su T. Lee „Gelbėtojų“ žvaigždė susilaukė dviejų vaikų: Dylano (20 m.) ir Brandono (22 m.).

Sceną, kuri sukėlė T. Lee pavydą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų