REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Monika Šedžiuvienė atvyko į teismą (nuotr. fotodiena/Justino Auškelio)

Dainininkės Monikos Šedžiuvienės ir verslininko Andriaus Šedžiaus skyrybos drama tęsiasi – pora ir vėl susitiko Vilniaus apylinkės teisme.

40

Dainininkės Monikos Šedžiuvienės ir verslininko Andriaus Šedžiaus skyrybos drama tęsiasi – pora ir vėl susitiko Vilniaus apylinkės teisme.

REKLAMA

Antradienio popietę buvo aptariama Monikos ir Andriaus skyrybų byla. Jau dvejus metus viešai nagrinėjami poros santykiai ir jų problemos domina daugybę skaitytojų.

Į teismo posėdį atvyko abu sutuoktiniai, M. Šedžiuvienė noriai kalbėjo su žiniasklaida, moteris tvirtino, kad visa susiklosčiusi situacija yra absurdiška ir jei ne Andrius, pora būtų jau seniai išsiskyrusi.

„Nenoriu nieko komentuoti, kaip bus, taip bus. Ties skirtais kaltinimais man, kad nesirūpinu vaiku – galėčiau išsiplėsti labai daug. Aš suprantu, kad vaikui reikia tėčio, Andrius su sūnumi matosi, kada gali, bet kai reikia, jis jo nepasiima.

Žmogus taip kalbėdamas arba neturi sąžinės, arba turi gerą planą. Tikiuosi, viskas greitai pasibaigs, iš Andriaus nieko nėra reikalaujama, tik vaiko globą priskirti man. Jų bendravimo neriboju, kada Andrius nori, tada ir mato vaiką, nebent šis serga. Manau, kad tėvas nepakankamai rūpinasi sūnumi ir neatsižvelgia į patį vaiką“, – piktinosi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Monikos, jei būtų jos valia, teismas būtų pasibaigęs labai seniai: „Čia nėra ką spręsti. Man labai gaila, kad pašaliniai žmonės yra įtraukiami į visą šią situaciją. Andriaus prašymu vaiką ištyrėme, to tikrai nereikėjo, sūnus tik patyrė stresą būdamas tarp svetimų žmonių.“

REKLAMA

Užsiminus, kad galbūt Andrius vilkina procesą, dėl pavydo, atlikėja rėžė: „Andrius turi daugybę širdies draugių, dabar net nesuskaičiuosiu jų. Neturiu priežaščių, kodėl jis turėtų pavydėti, manau, jam sunku matyti laimingą moterį, išėjusią iš santykių.“

Po kelių minučių pasirodė liudyti iškviestas Tadas Juodsnukis, vyras buvo linksmai nusiteikęs, tačiau daug kalbėti apie dalyvavimą teisme nepanoro: „Tai, kad esu kviečiamas liudyti, sužinojau iš spaudos. Su Monika buvome pora tik televizijos ekranuose. Visa Lietuva juokiasi iš šios situacijos, absurdas.“

REKLAMA
REKLAMA

Teismo posėdyje pasirodęs Šedžius nieko komentuoti nepanoro.

T. Juodsnukis teismo salėje ilgai neužsibuvo, kaip ir prieš tai, atlikėjas nepanoro detaliai komentuoti situacijos: „Manau, pavyko viską išsiaiškinti, nieko pasakoti negaliu, tikėkimės, daugiau liudyti man nereikės.“

Skyrybų bylos aptarimas netrūko nė valandos, abu sutuoktiniai iš teismo salės išskubėjo santūriais veidais ir situacijos nekomenta. Pasak jų, dar vienas teismo posėdis įvyks rugsėjo mėnesį.

Tikrino psichologinę vaiko būklę

Portalas tv3.lt primena, nors abu sutuoktiniai oficialiai nėra išsiskyrę, tačiau kiekvienas iš jų turi antrąsias puses. Prieš kelis mėnesius viešojoje erdvėje pasirodė žinia, kad A. Šedžius draugauja su gerokai jaunesne Erdvile Pilvinyte. Taip pat ir Monika neslepia turinti širdies draugą, kuris, anot jos, be proto rūpinasi tiek ja, tiek ir jos sūnumi Gabrieliumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar kovo mėnesį įvykusio teismo metu A. Šedžius prasitarė, kad nors ir Monika padavė skyrybų prašymą pirmoji, nesutarimai prasidėjo po neva jos pačios užmegzto romano su garsiu Lietuvos atlikėju.

„Jai nebėra, ką daryti. Ji kitokių argumentų neturėjo, užsipuolė mane, bet iš tikrųjų skyrybos tai vyko dėl jos, dėl projekto „Muzikinė kaukė“. Jame ji turėjo romaną su Tadu Juodsnukiu. Dėl to romano ir įvyko visi pykčiai. Skyryboms ji pati pateikė prašymus, aš tai nenorėjau skirtis“, – prisipažino A.Šedžius.

Gegužės mėnesį pora taip pat susitiko teisme, tačiau procesas taip ir neįvyko, mat čia liudyti neatvyko pagrindinis liudytojas. Kaip naujienų portalui tv3.lt sakė A. Šedžius, tai – dainininkas Tadas Juodsnukis.

REKLAMA

Dar anksčiau verslininkas buvo sakęs, jog jo ir Monikos santykių baigtį paskatino jos ir Tado romanas, apie kurį A. Šedžius žurnalistams atskleidė dar kovo mėnesį. Pasak verslininko, jei atlikėjas neatvyks į kitą posėdį, jis gali būti čia atvesdintas.

Pagrindinis poros nesutarimų klausimas teisme yra vaiko globa – A. Šedžius neslepia, kad šiuo klausimu jie sutarti negali.

„Nepavyksta jokių kompromisų rasti, nes Monika visiškai ignoruoja vaiko interesus, skriaudžia vaiką ir naudoja prieš jį psichologinį smurtą. Pavyzdys – vakar diena. Sekmadienį, kai vaiką atidaviau, jis labai nenorėjo – aš jam pažadėjau, kad pirmadienį atvažiuosiu. Monika pati sutiko, kad pirmadienį vaiką galėsiu paimti iš darželio.

REKLAMA

Nors pirmadienis, pagal teismą, nėra mano diena su vaiku matytis. Ryte dar paskambinau 9.30 valandą, ir per vaizdo priemones man rodė vaiką, ir vaikui aš pažadėjau, kad „tėtukas tave šiandien paims iš darželio“. O ji tiesiog paskambino man prieš 16.30 val., aš jau buvau Vilniuje, ir man pasakė, kad vaiko negaliu imti iš darželio, nes ji persigalvojo“, – įrodymus pateikė A. Šedžius.

Verslininkas teigė, kad vaikas nuo tokių dalykų kenčia: „Tai kokia čia vaikui trauma? Man tai man, aš galiu į tą Vilnių suvažinėti, ir sugaišti laiką, ir kelionę, ir viską. Bet vaikui? Vaikas laukia tėtuko, o tėtukas neatvažiuoja, nes mamytei vat nepatiko, kad pateiktas prašymas psichologams įvertinti, ar jis nėra traumuojamas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto anot A. Šedžiaus, vaiko psichologinę būseną specialistai vis dėlto įvertins. „Be abejo, psichologai iš Vaiko teisių tarnybos įvertins. Manau, kad kitokių priemonių teisinių nėra. Negalima šitai vaiko skriausti“, – sakė verslininkas.

Taip pat žinomas vyras pridėjo, kad vienintelis klausimas, kuriuo bendrauja su M. Šedžiuviene, yra vaikas: „Daugiau jokių reikalų su ja neturiu ir nenoriu turėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų