REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Maria Randers (G. Gražio nuotr.)

Pirmadienio vakarą Lietuvos įžymybės bei geriausi šalies plaukų stilistai išskirtinio renginio metu turėjo galimybę susipažinti su šio sezono šukuosenų tendencijomis.

10

Pirmadienio vakarą Lietuvos įžymybės bei geriausi šalies plaukų stilistai išskirtinio renginio metu turėjo galimybę susipažinti su šio sezono šukuosenų tendencijomis.

REKLAMA

Specialiai renginiui į Lietuvą iš Jungtinės Karalystės atvykę „Paul Mitchell Systems“ atstovai surengė tikrą madų šou ir renginio svečiams pademonstravo meistriškas plaukų formavimo subtilybes, rašoma pranešime spaudai.

Progos susipažinti su plaukų formavimo tendencijomis nepraleido žymios Lietuvos moterys: Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė, modelis Simona Starkutė, vizažistė Neringa Čukinienė, dainininkė Anžela Admovič-Gečienė, miss Lietuva 2013 Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, nuomonės formuotojos Inga Žuolytė, Darja Kotelnikova, verslininkė Dovilė Urbanaitė ir daugybė kitų.

„Mes kuriame ne tik profesionalias plaukų priežiūros priemones, bet ir sujungiame plaukų stilistus iš viso pasaulio į vieną didelę bendruomenę. Lietuvoje yra daug profesionalių, puikiai savo darbą išmanančių plaukų stilistų. Todėl, ieškodami naujų prekės ženklo plėtros galimybių, pasirinkome būtent šią rinką. Dirbti su Lietuvos meistrais mums tikras malonumas,“ – komentuoja minėto prekės ženklo atstovas Jason Dunn.

REKLAMA
REKLAMA

Jis ir kiti prekės ženklo atstovai renginio svečiams papasakojo apie šio sezono plaukų formavimo tendencijas, o žymiausia prekės ženklo plaukų stilistė bei edukatorė Harriet Barber pademonstravo kaip sukurti tris skirtingus įvaizdžius. Vakaro metu svečių dėmesio centre atsidūrė trys žavūs modeliai: Maria Randers, Patricija Butkutė bei Danielė Krisiulevičiūtė.

REKLAMA

„Šį sezoną madingas subtilumas ir natūralumas. Būtent todėl šio vakaro įvaizdžiams pasirinkome švelnius, šiltus, Kalifornijos kraštovaizdį primenančius tonus. Lengvai krentančios bangos sukuria natūralų, laisvą, vasarišką stilių. Tokia netvarkinga, natūraliai krentanti šukuosena šį sezoną karaliaus tiek ant aukštosio mados podiumo, tiek gatvėse,“ – komentuoja J. Dunn.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų