REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
A. Ivanauskas-Fara su žmona Rima vėl plastinės chirurgijos gydytojo rankose: atskleidė, kokias operacijas darysis (nuotr. TV3)

Šiandien atlikėjui ir grupės „Rondo“ lyderiui Aleksandrui Ivanauskui-Farai ypatinga diena. Jis šiandien mini 62-ąjį gimtadienį. Vyras džiaugiasi, kad geriausių naujienų sulaukė iš gydytojų.

40

Šiandien atlikėjui ir grupės „Rondo“ lyderiui Aleksandrui Ivanauskui-Farai ypatinga diena. Jis šiandien mini 62-ąjį gimtadienį. Vyras džiaugiasi, kad geriausių naujienų sulaukė iš gydytojų.

REKLAMA

Šios gražios šventės proga atlikėjas sulaukė gausybės sveikinimų bei dovanų iš bičiulių ir artimųjų. „Kolegos padovanojo man visokių dalykų, kurie yra širdžiai mieli. Dovanos buvo tokios, kurios skirtos mano muzikai. Na, o artimieji pasveikino savo meile“, – pasakoja atlikėjas.

Tačiau geriausio sveikinimo ir naujienos jis sulaukė iš savo gydytojų. „Gydytojai šiandien paskambino, pasakė labai gerą naujieną dėl sveikatos. Pasakė, kad su sveikata viskas jau normaliai. Dabar viskas gerai, praėję metai buvo su problemomis“, – atvirauja Aleksandras.

Vyras pasakoja, jog gimtadienius švenčia kukliai. „Nebus didelės šventės. Pasėdėsim, pavakarosim kukliai ir prie darbų.“ Jis priduria, kad gimtadieniai būna tik su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės „Rondo“ lyderis nemėgsta leisti laiko veltui. Jis daug dirba ties dainų kūrimais, koncertais. „Būtinai nustebinsiu savo klausytojus. Kūriniai yra jau paruošti. Yra jau 5 naujos dainos, bet kol kas joms neatėjo laikas, kad galėčiau demonstruoti. Čia ateis laikas, tada būtinai po vieną dainelę išleisiu.“

REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad dar šiais metais „Rondo“ lyderis pateko į medikų rankas. Viešumoje pasirodė informacija, kad dėl sveikatos sutrikimų atlikėjas Aleksandras Ivanauskas – Fara atšaukė dalyvavimą viename muzikiniame projekte.

tv3.lt susisiekė su legendiniu atlikėju, kuris iš oro uosto pateko tiesiai į ligoninę. „Negaliu dalyvauti filmavimuose, nes guliu uždarytas infekcinėje ligoninėje. Dabar esu bacilų bomba, nešiotojas, o mano liga vadinasi tymai.Ir dabar man negalima niekur išeiti ir atšaukė filmavimą. Mes parskridome į Lietuvą pirmadienį, galvoju, antradienį parepetuosiu, trečiadienį-ketvirtadienį nusifilmuosiu. Gavosi taip, kad iškart po skrydžio mane išvežė į ligoninę. Teko koreguoti visus planus“, – tuo metu pasakojo žymios grupės lyderis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų