REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Naglis Bierancas (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas „Instagram“ paskyroje turi per 235 tūkst. sekėjų. Fotografas ir profesionalus šokėjas internetinėje erdvėje išpopuliarėjo žaibiškai, pradėjęs rodyti savo kasdienybę.

37

Socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas „Instagram“ paskyroje turi per 235 tūkst. sekėjų. Fotografas ir profesionalus šokėjas internetinėje erdvėje išpopuliarėjo žaibiškai, pradėjęs rodyti savo kasdienybę.

REKLAMA

Daugybę gerbėjų Naglis pritraukė savo natūralumu, linksmos kasdienybės demonstravimu bei drąsa. Taip pat savo įrašuose jis niekuomet nesibijo pavartoti ir necenzūrinių žodžių.

Vis dėlto kaip ir kiti žinomi žmonės, taip ir Naglis kartais iš sekėjų sulaukia pastabų, dėl savo viešinamo elgesio ar keiksmų, žodžio kišenėje neieškantis vyras nusprendė pasidalyti savo patirtimi apie sulauktą aštrią kritiką ir patyčias.

Komentatoriai moko gyventi

Iš Tauragės rajono kilęs vaikinas atvirauja, kad internetiniai komentatoriai jį netgi moko kaip gyventi, ką daryti, net kaip šnekėti. Tačiau socialinių tinklų žvaigždė teigia, kad dėl kitų elgesio jokiu būdu nereikia bandyti gyventi, elgtis taip, kaip kiti, tapti „mase“.

REKLAMA
REKLAMA

„Man tie neigiami, kritikuojantys komentarai, patyčios yra visiškai nesvarbios – aš darau ir toliau darysiu tai, kas man patinka. Žinau, kad kritikos nesulaukia yra tik tie, kurie nieko neveikia. O aš gyvenu dėl savęs, o ne dėl kitų.

REKLAMA

Žmonės dažnai bijo kažko siekti, nes nenori susilaukti kritikos, blogų komentarų, tačiau į tai nereikėtų kreipti dėmesio – reikia daryti tai, apie ką svajoji. Jei esi pastebimas, tikrai kažkas kritikuos – kuo daugiau žmonių tave žinos, tuo daugiau atsiras ir tų, kurie tavęs heitins“, – pasakojo N. Bierancas.

Naglis pasakojo, kad žmonės nepraleidžia progos jo pamokyti: „Vienas mano mylimiausių komentarų, tai, kai žmonės man aiškina, kad nešu didelę atsakomybę ir negaliu keiktis, nes mane seka vaikai. Daugelis mane moko gyventi, aiškina, kaip turėčiau kalbėti.“

REKLAMA
REKLAMA

Gėdijosi kalbos

Dar būdamas moksleivis Naglis atsikraustė gyventi į Vilnių, vyras prisimena, kad pradžia sostinėje buvo ne lengva: „Kai atvažiavau į Vilnių iš kaimo, iš manęs juokdavosi, kad keistai kalbu. Pamenu, tada labai pergyvendavau, stengdavausi kalbėti tvarkingai, bet dabar viskas atvirkščiai, noriu kalbėti taip, kaip kalbėdavau kaime. Seniau valdydavau ne tik savo kalbą, bet ir manierą, kad tik neišlįstų, koks kvailas kaimiškas akcentas, nes būdavo gėda.

Dabar kalbu ir elgiuosi taip kaip noriu, būnu savimi. Paauglystėje buvo sunku, nesinorėjo išsiskirti, būti kitokiu, nes žinojau, kad krisiu į akis – iš manęs tyčiosis. Visi moko, kad reikia būti savimi, paauglystėje tikrai sunku tokiu būti, tik užaugęs supranti, kas iš tikrųjų esi.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras pasakojo, kad seniau stengėsi pritapti prie kitų, tapti „mase“ ir gyventi visiems priimtiną gyvenimą: „Kad ir kuo bebuvau paauglystėje, bet užsidarius namų durims, klausydavausi Britney Spears ir pagaliau galėdavau būti savimi.“

Naglis teigia, kad šiandien į blogus komentarus, neigiamas nuomones, stengiasi nekreipti dėmesio ir gyventi taip, kaip jam patinka.

„Dauguma sako, kad komentarų apie save neskaito, tačiau aš esu skaitęs ne vieną ir ne du kartus. Atrodė įdomu, bet supratau, kad ten nieko gero apskritai niekas nerašo. Tada iš tiesų nustoji skaityti – juk iš to nieko negauni. O iš tų, kurie man rašo privačiai, didžioji dalis yra labai fainos žinutės – yra tikrai labai daug įdomių ir linksmų žmonių“, – pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų