REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Renginys „Butterfly Ball 2019“ (nuotr. Scanpix)

Ketvirtadienio vakarą įvyko kasmetinis labdaros „Butterfly Ball“ vakaras, kuris skirtas surinkti kuo daugiau pinigų neįgaliems vaikams. Šio kilnaus tikslo pradininkas milijardierius Johnas Caudwellas.

14

Ketvirtadienio vakarą įvyko kasmetinis labdaros „Butterfly Ball“ vakaras, kuris skirtas surinkti kuo daugiau pinigų neįgaliems vaikams. Šio kilnaus tikslo pradininkas milijardierius Johnas Caudwellas.

REKLAMA

Didžiojoje Britanijoje vykęs renginys subūrė gausybė žinomų žmonių, kurie pasiryžę prisidėti prie šio kilnaus tikslo. Šio vakaro metu buvo siekiama surinkti tiek lėšų, kad užtektų aprūpinti neįgalius vaikus reikiama įranga.

Ant violetinio kilimo rinkosi tokie garsūs žmonės, kaip: Chaka Khan ir Leona Lewis, Jorko kunigaikštienė Sarah Ferguson, Liam Payne, lietuvių modelis Asta Valentaitė. Tačiau daugiausiai dėmesio susilaukė Johnas Caudwellas mylimoji. Jo žmona – Modesta Vžesniauskaitė užbūrė elegancija bei moteriškumu. Ji buvo su violetinės spalvos suknele, kuri dailiai žibėjo blyksčių šviesoje, o jos kaklą puošė įspūdingas vėrinys. Moters suknelė dailiai prigludo prie jos liekno bei sportiško kūno. Renginyje ji buvo tikra žvaigždė.

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad Jungtinės Karalystės milijardierius Johnas Caudwellas, „Phones4U“ įkūrėjas, pažadėjo paaukoti didžiąją dalį savo net pusantro milijardo svarų vertinamo turto. Su lietuvaite Modesta Vžesniauskaite jau kelerius metus santykius puoselėjantis turtuolis ketina paaukoti bent 70 procentų viso sunkiai uždirbto turto, rašoma portale „Anglija Today“.

Atrodytų, pinigus jis galėtų perleisti net penkiems vaikams, tačiau jiems atiteks tik likusi nedidelė dalis pinigų ar kitaip įvertinto turto. Atžalų Rebekah (39 m.), Libby (31 m.), Rufus (23 m.), Scarlett (17 m.) ir Jacobi (15 m.) Johnas susilaukė iš ankstesnių santykių. „Nenoriu, kad akimirksniu gavę tokias sumas pinigų mano vaikai palūžtų. Tiek aš, tiek jūs esate girdėję šimtus skirtingų istorijų, kas nutinka žmonėms, kurie neturi patirties, kaip elgtis su pinigais. Net jei ir palikčiau visus pinigus jiems, man svarbiausia, kad jie viduje būtų turtingi, o ne piniginėse.

Jie tinkamai auklėti, žino, kad pinigai nėra lengvai uždirbami, suvokia jų vertę. Taip, aš jų sąskaitas papildysiu keliais milijonais, tačiau tik nuo jų pačių priklausys, kaip jie sugebės tai išnaudoti. Nemanau, kad atžaloms palikti tokius turtus yra geras pasirinkimas. Aš nenoriu sugadinti savo vaikų“, – dienraščiui „The Mirror“ pasakojo Johnas.

Per pastaruosius 10 metų turtuolis valstybei sumokėjo bene 300 milijonų svarų mokesčių. Užsienio žiniasklaida jau kelerius metus liaupsina ir žavią lietuvaitę Modestą Vžesniauskaitę, kuria apibūdina kaip „neįtikėtina“. Ji – buvusi dviračių sporto čempionė. Pora nemažai apkalbų sulaukia ir dėl amžiaus skirtumo: Johnui – 66-eri, Modestai – 35-eri. Savo turtus milijardierius susikrovė nuo visiškai nulio, kadangi pats buvo kilęs iš sunkiai besiverčiančios šeimos. Ilgus metus sunkiai dirbęs, Johnas rado savo kelią į sėkmę, tačiau ant laurų niekuomet neužmigo. Kadangi jam pačiam ir jo sūnui diagnozuota laimo liga, kasmet ligą remiantiems paramos fondams Johnas paaukoja milijonus. Viena tokių organizacijų yra ir Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų