REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai internetą sudrebino Rolando Skaisgirio kuriamas serialas „Glostyk bobiką“. Žinomas vyras dar anksčiau žadėjo, kad bus paviešinti pikantiški vaizdo įrašai, ir, panašu, jis sustoti tikrai nežada.

Visai neseniai internetą sudrebino Rolando Skaisgirio kuriamas serialas „Glostyk bobiką“. Žinomas vyras dar anksčiau žadėjo, kad bus paviešinti pikantiški vaizdo įrašai, ir, panašu, jis sustoti tikrai nežada.

REKLAMA

Pagrindinis serialo veikėjas Girius šįkart pasakoja, kad grįžta į rinką ir pradeda ieškoti merginos.

Pristatydami internetinį serialą jo kūrėjai teigė norintys atskleisti suaugusiųjų gyvenimo tragikomediją. „Siužete daug tik suaugusiųjų gyvenime įvykstančių intrigų ir absurdiškų situacijų kurios iki skausmo pažįstamos daugeliui mūsų. Pradėję kurti šį serialą, supratome, kad kiekvienas epizodas žiūrovams taps nedideliu veidrodžiu kuriame jie tikrai pamatys ir save“, – teigė serialo autoriai.

„Jau ilgą laiką žiūrovams norėjome pristatyti visiškai naują projektą, skirtą išskirtinai tik internetui. Suprantame, kad šiandien sparčiai tirpstanti nematoma riba tarp tradicinės TV ir interneto, žiūrovams leidžia mėgautis turiniu kiekvienam patogiu laiku ir būdu.Trumpi ir dinamiški serialo epizodai lengvai pasiekiami internetinėje erdvėje tikrai privers juoktis ar verkti daugelį“, – sakė jie.

REKLAMA
REKLAMA

Esminė serialo siužeto linija seks pagrindinių veikėjų Skaistės ir Giriaus gyvenimo pakilimus ir nuopolius, tačiau serialo kūrėjai nebuvo linkę atskleisti daugiau detalių, taip pat ir to, ar ekrane žiūrovai mato skyrybų dramą išgyvenančių Vaidos ir Rolando Skaisgirių gyvenimo fragmentus. „Žiūrėkite ir greitai viską suprasite“, – intrigavo serialo kūrėjai.

REKLAMA

Girius ir Skaistė įrodė, kad meilė trunka ilgiau nei trejus metus. Visgi jiems nepavyko įrodyti, kad meilė yra amžina. Po 10 kartu praleistų metų Girius ir Skaistė skiriasi. Greitas, ekspresyvus ir iki ašarų juokingas serialas „Glostyk bobiką“ pasakoja apie jėgų žydėjime esančio vyro bandymus pradėti gyvenimą nuo tuščio lapo. Bandymai užmegzti naujas pažintis, iššūkiai kasdienėse situacijose, tragikomiški viengungiškos buities epizodai – visa tai yra naujoji Giriaus kasdienybė. O gal dar nevėlu išsaugoti seną meilę?

Primename, kad serialo kūrėjas R. Skaisgiris šiuo metu kaip tik skiriasi su žmona Vaida. Kalbos apie poros skyrybas ir yrančią santuoką pasirodė dar 2017-aisiais. Tąkart buvo kalbama, kad pora savo gyvenimus kuria ne po vienu stogu. „Glostyk bobiką“ epizodų ieškok kiekvieną pirmadienį ir ketvirtadienį portale TVPlay.lt!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų