REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Kristina Ivanova su mylimuoju (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Jau visai netrukus šalį ims drebinti kasmetinės šventės – išleistuvės. Vieni baigs mokyklas, o kiti – jau ir universitetus. Šią šventę pamiršti sunku, mat daugelis džiaugiasi pagaliau baigę vieną svarbiausių savo gyvenimo etapų.

32

Jau visai netrukus šalį ims drebinti kasmetinės šventės – išleistuvės. Vieni baigs mokyklas, o kiti – jau ir universitetus. Šią šventę pamiršti sunku, mat daugelis džiaugiasi pagaliau baigę vieną svarbiausių savo gyvenimo etapų.

REKLAMA

Ne išimtis ir dainininkė, vizažistė bei grožio salono savininkė Kristina Ivanova, kuri naujienų portalui tv3.lt atskleidė, kaip tądien ruošėsi bei prabilo apie tuo metu turėtas bei įgyvendintas svajones.

Laikai pasikeitė

Paklausta apie savo mokyklos išleistuves, Kristina daug negalvojo – žinoma moteris netgi atsiminė, kaip tą dieną buvo pasipuošusi.

„Tiesą pasakius, ruošiantis man labai pagelbėjo tai, kad tuo metu jau buvau scenoje, todėl nereikėjo kažko ypatingo ieškoti. Puikiai atsimenu, kad sumiksavau drabužius tarp savų ir sceninių – buvau apsivilkusi pastelinių spalvų korsetuką, raudoną ilgą sijoną, o plaukus ir makiažą pasidariau pati. Nereikėjo niekur keliauti – man buvo paprasta“, – sakė Kaune mokyklą baigusi K. Ivanova.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar, pati turėdama grožio saloną, žinoma moteris pastebi akivaizdų skirtumą tarp savos ir jaunesnių kartų.

„Pastebiu, kad dabar savo įvaizdžiams sukurti abiturientės užsirašinėja iš anksto. O ypatingai šiais metais jos tam negaili pinigų – išleistuvės tapo tikrai pompastiškos“, – sako Kristina.

REKLAMA

Vizažistė prisiminė, kad kai kurios merginos šiai šventei ruošiasi beveik taip pat anksti, kaip ir nuotakos. „Išleistuvėms viena mergina buvo užsirašiusi gal net prieš 4-5 mėnesius. Dar puikiai atsimenu, kad jos klausiau, ar tikrai žino, kada jos įvyks. Vis dėlto dažniausiai išleistuvėms merginos ne taip anksti užsirašo, kaip vestuvėms, nes juk pasitaiko, kad išleistuvininkai pakeičia datą – būna visko. O su vestuvėmis viskas aišku“, – teigia ji.

Ateitis galėjo būti ir kitokia

Baigę mokyklą abiturientai dažniausiai pasiskirsto į dvi stovyklas. Vieni iškart žino, ką norės veikti toliau, o štai kiti bando rasti sritį, kuri domintų labiausiai. Kristinai šiuo atžvilgiu pasisekė – žinoma moteris žinojo, kad savo ateitį norės sieti su medicina.

REKLAMA
REKLAMA

„Tiesą pasakius, po mokyklos norėjau stoti į universitetą mokytis medicinos. Kadangi buvau kaunietė, pateikiau prašymą Kaune. Ir, kadangi, sesuo tuo metu buvo išsikrausčiusi į Klaipėdą, o taip pat turėjome grupę, padaviau savo prašymą ir į Klaipėdą. Ten prašymus padaviau į Sveikatos mokslų fakultetą, į Visuomenės sveikatą. Galiausiai pasirinkau vis dėlto Klaipėdą, nes į odontologiją įstoti man pritrūko kelių šimtųjų balų“, – pasakojo K. Ivanova.

Vis dėlto atlikėja neslepia, kad tais metais dužo ne vieno abituriento svajonė. „Mano karta mokyklą baigė tais metais, kai Lietuvoje buvo labai didelis skandalas tarp abiturientų, jog buvo nutekinti brandos egzaminų atsakymai. Tais metais mane visi ramino, tačiau visi turėjo rekordinius balus“, – sakė moteris prisimindama, kad dėl šios priežasties daugelis puikiai besimokiusiųjų nė nesugebėjo įstoti ten, kur kitu atveju būtų lengvai patekę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, galiausiai pasirinkusi Klaipėdą, Kristina niekuomet nesigailėjo, o vėliau studijas pratęsė ir siekdama magistro laipsnio.

„Man mokytis patiko, o ir dabar savo studijas pritaikau ir savo grožio salone. Pačiai tikrai labai dažnai tenka bendrauti su visuomenės sveikatos specialistais. Šie mano mokslai man tikrai padėjo tolimesnėje mano veikloje – tuo naudojuosi iki šiol“, – džiaugėsi ji.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų