REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Deividas Norvilas-Deivis (nuotr. Fotodiena.lt)

Lietuvos pramogų pasaulio atstovas, atlikėjas Deividas Norvilas-Deivis mini ypatingą dieną. Birželio 13-ąją dainininkui suėjo 39-eri.

26

Lietuvos pramogų pasaulio atstovas, atlikėjas Deividas Norvilas-Deivis mini ypatingą dieną. Birželio 13-ąją dainininkui suėjo 39-eri.

REKLAMA

Garsus atlikėjas šią dieną paminės su artimais žmonėmis, Klaipėdoje. „Nieko ypatingo, kadangi dabar darbai ant nosies, tai nėra kada čia įsibėgėti. Dar skaičius nei šioks, nei koks, todėl kukliai važiuoju į Klaipėdą su tėveliais. Nueisim į kokį restoraną, o rytoj vyksiu į Nidą“, – pasakoja atlikėjas.

Nuo pat ryto vyro telefonas netyla. Nespėja padėkoti vienam, o jau kitas skambina. Atlikėjas liko nustebęs, kad tiek susilaukė dėmesio. „Draugai ne tai, kad nustebino, bet turiu laviną sveikinimų ir skambučių. Nuo pačio ryto tik atsakinėju, dėkoju, keliu ragelį ir vėl dedu, ir vėl skambina. Tikrai labai dėkingas visiems esu. Tiek tų sveikintojų, kad net suabejojau pats savim. Gal iš tikrųjų ne toks blogas žmogus esu“, – juokauja jis.

Deivio rytas tikrai ypatingas. Patys pirmieji jį suskubo sveikinti žmona su vaikais. „Sūnus nupiešė labai gražų piešinį. Baigiu jau visą savo sieną jais apkabinti.“

REKLAMA
REKLAMA

Visuomet besišypsantis ir energingas atlikėjas, rodos, kad nenustygsta vietoje. Daugybę koncertų bei kitų veiklų turintis Deivis neketina sustoti. „Mano vienintelis noras yra toks, kad mano labai didelis kūrinys pasiektų žmones.“

Deivis pasakoja, kad tai yra jo sena gyvenimo svajonė, kurią nori išpildyti. „Labai tikiuosi, kad jau šiais metais galėsiu pristatyti šį reikalą žmonėms“, – intriguoja atlikėjas. Ilgai nesivarstęs, vaikinas atskleidė, kad jo svajonė – miuziklas. „Tai bus didelis miuziklas, o apie ką jis bus – sužinosim vėliau. Labai tikiuosi, kad dar šiais metais jis pasieks auditoriją“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų