REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Anna Bey (nuotr. Instagram)

Vienos moterys svajoja apie įspūdingus karjeros pasiekimus, o kitos – apie turtingą vyrą. Tuo pasinaudojusi bei pati už turutolio ištekėjusi Anna Bey įkūrė specialų puslapį, kuriame merginos gali ieškoti pasiturinčios antrosios pusės.

46

Vienos moterys svajoja apie įspūdingus karjeros pasiekimus, o kitos – apie turtingą vyrą. Tuo pasinaudojusi bei pati už turutolio ištekėjusi Anna Bey įkūrė specialų puslapį, kuriame merginos gali ieškoti pasiturinčios antrosios pusės.

REKLAMA

Tiesa, kad turtuolis „užkibtų“, svarbios kelios taisyklės.

Pati A. Bey siekdama ištekėti už milijonieriaus, anksčiau yra netgi pasidariusi plastinę nosies operaciją. „Savimi pasitikinčios ir elegantiškos moters įvaizdis yra kelias į turtuolio širdį, tačiau reikia išsiskirti iš minios, kad atkreiptumėte tinkamo vyro dėmesį“, – sako ji.

Anot Annos, yra net 5 patarimai, kaip suvilioti turtuolį.

Pirmiausia, pasak moters, svarbi raudona spalva. „Turtingi vyrai mėgsta moteris, kurios dėvi raudoną spalvą. Tokiu būdu jie ima galvoti apie aistrą, seksą ir geismą, nors iš pradžių to nė nenutuokia“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Raudona spalva puikiai tinka atkreipti dėmesį – tikrai būsite pamatyta“, – sako moteris.

Kitas jos patarimas – nebijoti kelnių. Nors moterys galvoja, kad dažniausiai į jas dėmesį atkreips, kai jos vilkės sijonus ar sukneles, kelnes, anot Annos, vilkėti taip pat galima. Tiesa, ne bet kokias.

REKLAMA

Jos turi ne tik būti puikiai jums pritaikytos, bet taip pat turėti ir elegantiškus įsiūvus, pabrėžti jūsų apvalumus.

Na o jei norite atrodyti kiek aukštesnė, Anna siūlo rinktis per ilgas kelnes, o po jomis dėvėti aukštakulnius. „Tai padės jūsų kojoms atrodyti itin ilgoms“, – sako moteris.

Dar vienas Annos patarimas – idealiai jums tinkantys marškinėliai.

Deja, nors ir atrodo be galo patogu, Anna tikina, kad vyrai negali pakęsti beformių, apsmukusių drabužių. „Su tokiais jūs priminsite keksiuką arbą grybą“, – šaržuoti nevengia ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Vyrams patinka matyti formas, o ypatingai tada, kai jos atrodo kaip smėlio laikrodis. Jei tokių formų neturite – nesijaudinkite, visą tai įmanoma susikurti drabužių pagalba“, – tikina ji.

Vis dėlto su iškirpte persistengti nederėtų. „Vyrams patinka matyti jūsų privalumus, tačiau neparodykite per daug, tik formas“, – sako A. Bey.

Nereikėtų pamiršti ir laisvai krentančios suknelės – nė nesvarbu, kokio ilgio. Taip jūs ne tik parodysite savo moterišką energiją, bet ir pasirodysite itin žavi. „Tai pritrauks bet kokį vyrą, tačiau minėta energija suveiks tik tada, kai pati jausitės geriausiai“, – sako moteris.

Dar vienas seksualumo suteikiantis apdaras – pieštuko formos sijonas.

Iš pirmo žvilgsnio jis galėtų nepasirodyti toks jau seksualus, kadangi yra ganėtinai ilgas, tačiau viskas susideda į stilių bei pritaikymą.

„Tai tikrai pritrauks vyrų dėmesį, nes jiems patinka įsivaizduoti. Toks sijonas priduoda rimtumo ir pasitikėjimo, ypatingai, kai yra dėvimas susirinkimuose“, – baigė pasakoti Anna.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų