REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
A. Juknevičius Lietuvoje (nuotr. Organizatorių)

Šiandien Antanui Juknevičiui ypatinga diena. Garsus ralio lenktynininkas bei Dakaro ralių dalyvis, mini gražias šventes – gimtadienį ir Antanines.

21

Šiandien Antanui Juknevičiui ypatinga diena. Garsus ralio lenktynininkas bei Dakaro ralių dalyvis, mini gražias šventes – gimtadienį ir Antanines.

REKLAMA

Karštą vasaros dieną vyras 45-ąjį gimtadienį švęs prie jūros, Nidoje. Minint dvi šventes, vyras prisipažįsta: „Aš iš tikrųjų tik Antanines ir švenčiu, aš gimtadienio nelabai mėgstu švęsti. Gimtadienius švenčiu tik tada, kai yra jubiliejiniai. Aš nuo 30-ies nei vieno gimtadienio, kuris labai būtų švenčiamas neminėjau“.

Minint gimtadienį ir Antanines, apsuptas giminių bei artimų draugų, jis pasakoja: „Mano tėtis irgi Antanas, tai švenčiu šeimos rate, nes tai yra mano ir mano tėčio šventė. Man jubiliejus yra kai būna 30-imt, 40-imt, 50-imt metų, o dabar – nulis sveikų. Prieš porą metų esu gimtadienį sutikęs sodyboje, bet prie jūros, Nidoje man labiausiai patinka švęsti. Sukviečiu savo artimiausius bičiulius prisijungti ir leisti gerai laiką. Mėgstu būti su šeima, su artimais draugais, bet didelių balių ir fiestų aš nedarau“.

Juknevičius jau ne kartą Lietuvą garsino savo pasiektais rezultatais, tačiau neslepia, kad kitais metais nori tobulėti. „Šie metai buvo labai pamokantys ir išbandymų metai. Norėčiau, kad kitais metais aš būčiau jau viską išmokęs, gal gyvenimo pamokas...“, – atvirauja vyras.

Prisiminus Dakaro ralį, lenktynininkas priduria: „Noriu, kad būtų ramybė aplinkui ir visi būtų sveiki. Aišku, kad noriu laimėti dakarą ir nervų daug nesuvalgytų. Noriu, kad viskas būtų vietoje, laiku ir ramiai“,  – juokauja sportininkas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų