REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Erikos Vitulskienės suknelės (nuotr. Organizatorių)

Vos prieš mėnesį atvėrusi mados namų duris Erika Vitulskienė džiaugiasi sėkmingu startu ir dėmesiu – žinoma moteris vos spėja atsakinėti į jaunų merginų ir moterų žinutes bei laiškus, rašoma pranešime spaudai.

14

Vos prieš mėnesį atvėrusi mados namų duris Erika Vitulskienė džiaugiasi sėkmingu startu ir dėmesiu – žinoma moteris vos spėja atsakinėti į jaunų merginų ir moterų žinutes bei laiškus, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Daugeliui jų šiandien aktualiausia tema – ką rengtis per išleistuves, jei esi ne modelio formų?

E. Vitulskienė puikiai prisimena mokyklos išleistuves ir tai, kaip  ją pačią šis klausimas „graužė“ ne vieną dieną ir naktį.

„Puikiai žinau, koks jausmas, kai norisi suspindėti, atrodyti išskirtinai ir ypatingai, tačiau galvoji tik apie vieną – ar pasirinktas drabužis nestorins ir neišryškins to, ko nereikia. Puikiai suprantu, kad karštą vasaros dieną į „saugią“ juodą suknelę, kuri paslepia ne tik kūno formas, bet ir individualumą, niekam nesinori spraustis. Todėl aš dar kartą ir dar kartą noriu padrąsinti visas moteris priimti ir mylėti save besąlygiškai, puoštis taip, kaip norisi ir negalvoti nei apie kūno formas, nei ką kiti pagalvos“, – savo asmenine patirtimi dalijasi žinoma moteris.   Pasak E. Vitulskienės, net jeigu ir toliau jai teks naktimis atsakinėti į merginų laiškus, ji tai darys nuoširdžiai ir su meile. Nes puikiai žino, kaip kiekvienai jaunai moteriai, reikia palaikymo ir padrąsinimo.

Taip pat E. Vitulskienė  kiekvieną dieną laukia merginų bei moterų ir savo mados namuose, kuriuose mielai kiekvienai asmeniškai pati padės išsirinkti suknelę, patars, kokius aksesuarus ar batelius prie jos priderinti. 

REKLAMA
REKLAMA

Plius dydžio drabužių mados namų savininkė pataria, kad renkantis išleistuvių suknelę, pirmiausia, labai svarbu pasirinkti originalų ir kokybišką  audinį.

REKLAMA

„Nuo audinio kokybės priklausys suknelės kritimas ir tai, kaip ji priglus prie kūno linijų. Jei suknelė tinkamai kris, moteris  su ja jausis pasitikinti savimi, o jos kūno kalba aplinkiniams transliuos, kad  jaučiasi puikiai. Kitas labai  svarbus dalykas – suknelės modelis. Labai svarbu, kad suknelė  nevaržytų kūno judesių, o suteiktų  lengvumą ir  laisvės pojūtį. Todėl geriausia rinktis suknelę iš lengvai krintančių audinių, lengvas jos plevėsavimas leis laisvai sklęsti ore“. 

Be galo daug klausimų merginoms kyla ir dėl išleistuvių suknelės spalvos.

„Vasara, puikus metas, kai galime drąsiai žaisti spalvomis. Toms, kurios nenori šviesti iš toli, gali rinktis švelnias, pastelines spalvas arba raštais margintą audinį. Tik renkantis raštuotą audinį, būtina atkreipti dėmesį į rašto dydį, nes kartais per didelės gėlės gali sugadinti visumą ir užgožti pačią suknelės savininkę, o netinkamoje vietoje esančios detalės nukreipti žmonių dėmesį ne ten, kur tikėjotės“, – patarimus dalijo mados namų įkūrėja E. Vitulskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat, pasak E. Vitulskienės, labai svarbu nepamiršti batų, o šukuoseną ir makiažą patikėti profesionalams.

„Elegantiški, bet patogūs aukštakulniai merginai suteikia grakštumo ir nuotraukose ji atrodo elegantiška ir pasitikinti savimi. Šukuosena ir makiažą  geriausia patikėti profesionalams,  nes jie geriausiai parinks veido bruožams tinkančius atspalvius ir šukuosenos tipą“. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų