REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Demi Lovato (nuotr. Instagram)

Praėjusių metų liepos mėnesį muzikos pasaulį pasiekė baisi žinia, kad žinoma dainininkė Demi Lovato buvo skubiai išgabenta į ligoninę perdozavus heroino. Ši žinia sukretė ne tik jos artimuosius, draugus, bet ir gerbėjus.

66

Praėjusių metų liepos mėnesį muzikos pasaulį pasiekė baisi žinia, kad žinoma dainininkė Demi Lovato buvo skubiai išgabenta į ligoninę perdozavus heroino. Ši žinia sukretė ne tik jos artimuosius, draugus, bet ir gerbėjus.

REKLAMA

Daugeliui iškilo klausimas iš kur garsi atlikėja gavo šių narkotinių medžiagų? Pagaliau galime nebespėlioti ir atsakyti į šį klausimą. Anot portalo dailymail.uk.co, Brandonas Johnsonas pripažino, kad jis aprūpindavo D. Lovato narkotinėmis medžiagomis. Jis liepos mėnesį dainininkei davė beveik mirtiną dozę.

Pagal gautus teisinius dokumentus, Brandonas šiuo metu turi tris nusižengimus, kurie yra susiję su heroino ir ketamino pirkimu ir laikymu. Teisėsaugos pareigūnai turėjo įtarimų, kad jis su savimi turi narkotiniu medžiagų, kai buvo pastebėtas įtartinai eidamas į San Fernando slėnį, su savimi jis nešėsi kuprinę, buvo su gaubtu. Tuo metu jį stebėję pareigūnai jį sulaikė ir patikrino.

Jo kuprinėje rado 400 dolerių ir narkotinių medžiagų. Praėjusį rugsėjį buvo pranešta, kad Brandonui buvo išduotas arešto orderis dėl šio nusižengimo. Taip pat, birželio mėnesį jis buvo sulaikytas už kokaino laikymą ir vairavimą išgėrus. Panašu, kad vaikinas nepasimoko iš savo klaidų, nes dar kovo mėnesį jis buvo sugautas su narkotinėmis medžiagomis ir 10 000 dolerių grynaisiais pinigais, ir šautuvu.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad garsi atlikėja ir aktorė Demi Lovato liepos mėnesį sukėlė tikrą šoką savo artimiesiems ir gerbėjams. Ilgą laiką be narkotikų ir alkoholio ištvėrusi Demi tą kartą nebeišlaikė ir perdozavo. Ji buvo nugabenta į ligoninę, o vėliau į reabilitacijos centrą.

REKLAMA

Pasak Los Andželo policijos, jie gavo iškvietimą skubiai į ligoninę išvežti 25 metų moterį. Kai medikai ją rado, D. Lovato buvo be sąmonės. Taip pat buvo panaudotos priemonės, kurių imamasi tada, kai žmogus perdozuoja narkotinių medžiagų.

Paaiškėjo, jog žinoma atlikėja perdozavo po vakarėlio savo namuose. Naujienų portalo TMZ duomenimis, vos tik atvykusiems pareigūnams buvo pasakyta, kad D. Lovato namuose vyko vakarėlis. Manoma, kad ji buvo kartu su savo atstovais, kurie tvirtino, kad pareigūnų informacija neatitinka realybės. Draugų duomenimis, vakarą prieš nelaimę, atlikėja leido restorane su savo komandos nariais, nes šventė vieno šokėjo gimtadienį. Ten, pasak jų, ji atrodė laiminga ir atsipalaidavusi.

„Demi šiuo metu yra atsibudusi ir apsupta šeimos. Ji nori visiems padėkoti už meilę, maldas ir paramą. Tam tikra paskleista informacija nėra teisinga, todėl šiuo metu prašome privatumo“, – buvo rašoma pranešime. D. Lovato dar anksčiau yra kovojusi su priklausomybėmis. Dainoje „Sober“ ji apdainavo savo sugrįžimą prie priklausomybių, vis dėlto po to ji ir vėl buvo viso to atsisakiusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų