REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Tomas Bagdonavičius ir Ineta (nuotr. asm. archyvo)

Ne tik skandalingomis dainomis, bet ir savo asmeninio gyvenimo dramomis išgarsėjęs Tomas Bagdonavičius, panašu, įklimpo į dar vieną nemalonumą.

20

Ne tik skandalingomis dainomis, bet ir savo asmeninio gyvenimo dramomis išgarsėjęs Tomas Bagdonavičius, panašu, įklimpo į dar vieną nemalonumą.

REKLAMA

Atlikėjas ilgą laiką neatsikratė Monikos Katunskytės „eks“ pravardės, vėliau savo daina „Seksas pajūry“ pristatė ir ne ką mažiau skandalingą vaizdo klipą, kuriame netrūko itin seksualių kadrų.

Persekioja skandalai

Visgi ne per seniausiai į TV3 laidos „Prieš srovę“ redakciją kreipėsi ir jo sūnaus motina Rita (vardas pakeistas). Moteris sakė, kad į gimtinę grįžęs vyras Anglijoje likusiai moteriai vaiko išlaikyti nepadeda ir atsisako mokėti alimentus.

Panašu, kad dar vienas skandalas drebina T. Bagdonavičiaus gyvenimą – praėjusią savaitę naują dainą „Sodai“ pristatęs Tomas neslėpė žinios, kad išsiskyrė su mylimąja neapsikentęs jos pavydo scenų.

REKLAMA
REKLAMA

Reportažą apie T. Bagdonavičiaus romanus žiūrėkite:

„Turbūt prieš eidama gyventi kartu nesuvokė, kad reikės gyventi su muzikantu ir kaip visa tai atrodys“, – sakė jis.

REKLAMA

Be to, Tomas taip pat pabrėžė, kad pasukti skirtingais keliais buvo jo idėja: „Aš nusprendžiau nedeginti laiko, nes pamačiau, kad nieko iš to gero neišeis. Daug pavydo scenų dėl nieko... Tai vieną dieną apsisprendžiau ir nutarėm skirtis. Bet ilgai neliūdėjo... Kiek žinau, kad kiekvieną diena linksminosi ir rodė, kaip jai super be manęs“, – tąkart tv3.lt kalbėjo T. Bagdonavičius.

Patyrė neištikimybę

tv3.lt pavyko susisiekti ir su pačia T. Bagdonavičiaus buvusia širdies drauge Ineta. Moteris neslėpė apmaudo, kad garsus atlikėjas pila ant jos purvus ir kalba išgalvotas istorijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes išsiskyrėm todėl, kad iš aplinkinių žmonių sužinojau, man pradėjo siųsti nuotraukas, kad jis man yra neištikimas. Dėl to ir prasidėjo visi pykčiai. Grįžau vieną dieną iš darbo ir pasakiau, kad susirinktų daiktus ir keliaujame skirtingais keliais“, – kalbėjo Ineta.

Moteris taip pat paminėjo, kad tose nuotraukose, kurias ji gavo, pamatė netikėtą vaizdą – tuo metu jos mylimas vyras laiką leisdavo su kitomis. Ji su tv3.lt pasidalijo susirašinėjimo kadrais, kuriuose matomas Tomas kitos moters draugijoje. Pora sėdi parkelyje, o kitame kadre važiuoja automobiliu be stogo.

„Jis su kitomis moterimis ten, apsikabinęs, draugams rašė, aptarinėjo tas merginas. Kiti sakė, kad jis turi mane, kaip gali ieškoti kitų, bet žmonės nesikeičia. Tais pačiais keliais, kaip ėjo, taip eina. Kiek žinau, tą patį ir dabar daro“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visgi moteris nesutiko su tuo, kad T. Bagdonavičius pagrindine skyrybų priežastimi įvardijo jos pavydą. Ji turi kitą šių įvykių versiją: „Tikrai nebuvau pavydi, man nebuvo net kada pavydėti. Aš dirbau, jis sėdėjo namuose, tingėjo dirbti. Aš jį išlaikiau, pastoviai pinigų neturėjo, man tokio vyro, alfonso, tikrai nereikėjo. Mane vyras turi išlaikyti, o ne aš vyrą.

Jau anksčiau girdėjau, kad jis toks, bet sakė, kad pasikeis, nori naujo gyvenimo, naujos šeimos, pradėti viską nuo nulio, atversti baltą lapą, kai grįšime į Lietuvą. Žmonės nesikeičia, pagyvenome ir prasidėjo: negrįžimai namo, gėrimai, draugai, melas, pastovus melas. Aš nemėgstu melo. Vėliau prasidėjo neištikimybės, man tokio vyro nereikia“, – pasakojo Ineta.

REKLAMA

Bandė atsiprašyti

Po bendru stogu 8 mėnesius praleidusi pora išsiskyrė prieš beveik tris – Ineta sakė, kad Tomas dar bandė atsiprašyti ir susitaikyti, tačiau ji jam neatleido.

„Jis bandė atsiprašyti, bet aš juo nepasitikiu. Kiekviename žodyje – melas. Kur eina, ką daro, sako, kad koncertas laukia, o važiuodavo pas kitas moteris. Daug bendrų pažįstamų turime, bet jie visi mano pusėje, prašė, kad pasakyčiau teisybę. Pastoviai prašė pinigų, man tokio vyro nereikia.

Jis sakė, kad yra geras, juo visos naudojosi, kad jis visas išlaikė, bet tikrai viskas atvirkščiai. Jis gyrėsi, kad turi tiek daug pinigų, o net mašinos neturi. Važinėja ne su savo, o su svetimo žmogaus. Nieko jis neturi. Ką uždirba, tą prageria“, – rėžė ji.

REKLAMA

Ineta jautėsi įskaudinta dėl to, jog anksčiau mylėtas žmogus apdrabstė ją purvais ir skelbė neteisingą informaciją. Moteris nusprendė ieškoti teisybės. Be to, ji taip pat pabrėžė, kad Tomas išsikraustė į Mažeikius pas seserį, o ji liko bute Klaipėdoje, kur jie gyveno kartu.

„Aš noriu apginti savo garbę. Jis meluoja ir šmeižia ant visos Lietuvos. Turiu ir nuotraukas, įrodymų, galiu atsiųsti. Aš net girdėjau, kad jis ir su nepilnametėmis duodasi, ar nebus taip, kad šoks ant straipsnio ir dar jį uždarys?“, – šyptelėjo Ineta.

Laikosi kitos pozicijos

Visgi susisiekus tv3.lt su pačiu Tomu Bagdonavičiumi šis liko nustebintas tokiais buvusios mylimosios žodžiais. Nuo platesnių komentarų vyras susilaikė, tačiau sakė, kad nuotraukos, kurias turi Ineta, yra kelių metų senumo.

Be to, T. Bagdonavičius minėjo, kad mylimoji tikrai buvo pavydi ir neapsikentęs jos pavydo šis liepė jai išsikraustyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų